istanbullu hamişler hangi hastaneye gidiyor ve memnunmu? doğumu nerde yapacağız?

ilk 3 ay gıtmn lazım evet..
asla önrmıyorum o hastaneyı bnden sölemesı...
ben ethıcada yaptım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnum kaldımmm çokkkkkkkkkkkkkkk ali pasa doktorummm

MERHABA ,
bende daha önce başka sorunlar için ethica ya gittim Esra hanıma , ancak bana biraz soğuk ve sert gelmişti ... Bide normal doğum olunca doktorlar değil ebeler yapıyormuş....
sen nasıl doğum yaptın ve ne kadara mal oldu... şimid yeni yasadan dolayı fiyatlar uçmuş ya neyse...

bende doğumumu istanbulda yapacağım ama hastane konusunda kararsızım.
ilk doğumumuda istanbul avcılar hospitalde yaptım.onur beydi doktorum,çok memnun kaldım.ama dr oradan ayrılmış.birde yeni açılan beylikdüzü kolon hastanesi var orası hakkında hiç bir bilgim yok.bilgisi olan varsa lütfen yazsın.gene büyük ihtimal avcılar hospital faruk bey olabilir.ama beylikdüzü kolonu araştırıyorum.

ben bakırköy çamlık hastanesinde yapmayı düşünüyorum
doktorum orda ve giden kişilerden çok methini duydum
kadın 4 çocuğunu orda doğurmuş çok memnunmuş
hastane o kadar yeni ve lüks değil,oturmuş bi hastane
fakat doğum personeli çok güleryüzlü ve çok ilgiliymişş

Benim yengemde oraya gidiodu.Oranın bebek için küvezi yook.Ben avicennaya gidiyorum şimdi oda oraya gidio

Bakırköy Acıbadem Hatanesinde doğum yapıcam kısmetse ama ne şekilde olacağı henüz kesinleşmedi , normal yada olabilirse epidural normal düşünüyorum..

bende o hastaneyı merak edıyorum ve bayan doktor olarak sadece esra hanım varmıs anlaşmalı olan galıba ona muayeneye gıdıcem tavsiye etmezmisin ?

bende o hastaneyı merak edıyorum ve bayan doktor olarak sadece esra hanım varmıs anlaşmalı olan galıba ona muayeneye gıdıcem tavsiye etmezmisin ?

tavsiye ederim , bende gıttım bu hafta sonu... istersen bir dene beğenmezsen değişirsin muyenesi ssk ya 25 tl , ben daha önce devlette testlertımı yaptırmıştım, o yüzden genel testlerı tekrar istemedı, sadece rubella-tokso ve cmw testi istedı onlarda Ethıca da 235 Tl tuttu , bende yaptırmadım tabiki.... Okmeydanı ssk ya gıdıp orda yaptırdım,,,, şimdiilk bu kadar pahalı olan testlerımı devlette yaptırıp genel takibimi özelde yapmayı düşünüyorum.

ancak bende henuz kararımımvermedım Ethıca mı değilmi diye... bakalım kısmet..
aslında Ali paşayı tavsıye eden daha .çok ama bılemıyorum...bu arada Esra hn dan başka başka bir bayan daha var galiba , Tahibe hanım galiba adını tam hatırlamıyor olabilirim. ama onun hakkında hıç bilgim yok...

slm bayanlar 1 yıl önce medicana çamlıcada doğum yaptım doktorum sibel hanımdı çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan.Ama gerçekten pahalı bir hastane sibel hanıma ilgi yoğun eğer hamileliğiniz ilerideyse randevulara zamanında gittiğiniz halde neden beklediğinizi göreceksiniz.sibel hanım bir yandan gelen hastalarına bir yandan kanaması yada sancısı tutup gelenlere diğer taraftan da yaptırdığı doğumlara koşuyor.odası,ameliyathane ve doğumhane arasında mekik dokuyor.bu yüzden de kontrole gelenler fazla bekliyor.neyse seçim sizin ben hastanede doğum yaptım hem de hijyenik olduğunu söylemeliyim.sibel hanımı incelemek isterseniz internet sitesi var.google dan sibel açıkalın yazın çıkıyor.hasta yorumları,doğumunu yaptırdığı bebekler ve fotoğrafları ayrıca genel bilgiler.tavsiye ediyorum sibel hanımı ama hastanenin çocuk doktorları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.necla hanımın iyi bir doktor olduğu ok kişiden duydum.bizim doktorumuz ali beydi ama memnun kalmadığımız için değiştirdik.hepinize mutlu günler diliyorum.

senini bebişin kaç haftalık benım 36. haftaya gırıyo testim fln kalmadı heralde ama bana tlfnda muayene 13 tl dedıler esra hanım ıcın.. ya bıde dusun testler bu kadar pahalı ttuyosa orda dogum yaptıgındada bırsuru test ekstra bısey ısterlerse orda yaptırmak zorunda kalcaksın ozaman napcaz laelaelaelaelae

goznur75 ben koşuyolu medipolde hakan beyi ii diye duydum muayene tarihini 1 ay önceden alman gerekiyormuş birazda pahalıymış, hamile kalınca doktora gidip bi muayene olmak istiyorum.....

ewet bnde medicana sibel hanımın hastasıyım gezdiğim 8.dr sibel hanım we son durağım oldu pazartesi günü nstye girmek için doğumhanede beklerken yaptırdığı bir doğumada şahit oldum we çok rahatladım:lepi: şubat 15den sonra hazırda beklicez bizde ptesi 1 cm açılmam wardı bakalım ptesi tekrar gideceğim ne durumdayız bakacağız.. sibel hn gerçekten iyi bi dr we güleryüzlü ilgili.. sen normal doğummu yaptın?

Ben sezeryan yapmak zorunda kaldım canım pazartesi bende gideceğim sibel hanıma iğnem var.saat 12:40 a da randevum var.Eğer imkanın olursa normal doğum yap zaten sibel hanımda normal taraftarı.kendisi sezeryan ile yapmış ve zorlanmış bunun için kimseye tavsiye etmiyor.ama mecbur kalıyor bende olduğu gibi.benim tansiyonum çok yükseldi ve NTS de çok ağrı çıktıNTS nin verilerini 3 saat sonra yaşadım.yoğun kasılma ve sancılarım oldu ama bebek kanala girmedi.benim açılmam vardı fakat bebeğin kafası kanala girmediği ve bunun sonucunda sancılarımın çok olması ile tansiyonumun giderek yükselmesi sonucu beni 39.haftada sezeryana aldı.onun internet sitesini ziyaret et.yeni doğan resimleri var çok tatlı.başka sorun varsa sor elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

hastanenin ismine bakarak yada doktora bakarak memnun kalıp kalmayacağınızı anlayamazsınız...önemli olan doğum servisinde iyi bir bebek hemşiresi varmı, varsa nasıl ??
ve doğumdan sonra bebek odada sizinlemi kalıcak, yoksa toplu bebek odasındamı ...bunlar önemli..bu yüzden doğumdan önce hastane seçerken, bence orada henüz doğum yapmış ve hala hastanede yatan bir anneyi ziyaret edip bilgi almakta yarar var.
herkese hayırlı doğumlar :)

Benımki daha 8 haftalık , daha bı çok testım var galiba... Esra hanıma da 30 ocakta gıttım ve 25TL ödedım ..rakamlar düşmüş olabilirmi bilemiyorum,
doğum ücretlerıde 2009 yılnda en az 1000-2000 arası dıye bılıyorum 2010 da rakamlar daha da artacaktı..

arkadaşlar nısa hastanesni tavsiye etmiyorum.. bugun ögredim.. doktor mesai bitimi yaklaşınca eger dogum olmamışsa direk sıradan kesip sezaryen yapıyormuş.. ondan da fazladan ücret alıyorlar zaten.. en uygun bahçelievlerde ilgi, yaşam medcal prak ve bakırköy devlet hastanesi... fazla detayları açıklmamak istemiyorum ... bilginize.....

Ne diyosun canım ya :1shok::1shok:
sıradan kesmek
Allah korusun ya
Töbe yarabbim doktorluk Ahlakı nerde o zaman...

bende şok oldum.. bunu söyleyen dogum servisinde önceden çalişan bir arkadaş tarafından söylendi.. ve şu var. çok ilgisizler. randevu verip saatlarce bekletiyorlar.. ve her konunun sonu ameliyatla bitiriyorlar.. bir sezeryan ortalam 10 dk sürer.. dikim vs.. yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…