- Konu Sahibi hasret0587
-
ilk 3 ay gıtmn lazım evet..
asla önrmıyorum o hastaneyı bnden sölemesı...
ben ethıcada yaptım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnum kaldımmm çokkkkkkkkkkkkkkk ali pasa doktorummm
slm benim dr.um çok iyi bi dr.nil bilgen.avcılar hosptal da.
tavsiye ederim.
ben bakırköy çamlık hastanesinde yapmayı düşünüyorum
doktorum orda ve giden kişilerden çok methini duydum
kadın 4 çocuğunu orda doğurmuş çok memnunmuş
hastane o kadar yeni ve lüks değil,oturmuş bi hastane
fakat doğum personeli çok güleryüzlü ve çok ilgiliymişş
MERHABA ,
bende daha önce başka sorunlar için ethica ya gittim Esra hanıma , ancak bana biraz soğuk ve sert gelmişti ... Bide normal doğum olunca doktorlar değil ebeler yapıyormuş....
sen nasıl doğum yaptın ve ne kadara mal oldu... şimid yeni yasadan dolayı fiyatlar uçmuş ya neyse...
bende o hastaneyı merak edıyorum ve bayan doktor olarak sadece esra hanım varmıs anlaşmalı olan galıba ona muayeneye gıdıcem tavsiye etmezmisin ?
tavsiye ederim , bende gıttım bu hafta sonu... istersen bir dene beğenmezsen değişirsin muyenesi ssk ya 25 tl , ben daha önce devlette testlertımı yaptırmıştım, o yüzden genel testlerı tekrar istemedı, sadece rubella-tokso ve cmw testi istedı onlarda Ethıca da 235 Tl tuttu , bende yaptırmadım tabiki.... Okmeydanı ssk ya gıdıp orda yaptırdım,,,, şimdiilk bu kadar pahalı olan testlerımı devlette yaptırıp genel takibimi özelde yapmayı düşünüyorum.
ancak bende henuz kararımımvermedım Ethıca mı değilmi diye... bakalım kısmet..
aslında Ali paşayı tavsıye eden daha .çok ama bılemıyorum...bu arada Esra hn dan başka başka bir bayan daha var galiba , Tahibe hanım galiba adını tam hatırlamıyor olabilirim. ama onun hakkında hıç bilgim yok...
slm bayanlar 1 yıl önce medicana çamlıcada doğum yaptım doktorum sibel hanımdı çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan.Ama gerçekten pahalı bir hastane sibel hanıma ilgi yoğun eğer hamileliğiniz ilerideyse randevulara zamanında gittiğiniz halde neden beklediğinizi göreceksiniz.sibel hanım bir yandan gelen hastalarına bir yandan kanaması yada sancısı tutup gelenlere diğer taraftan da yaptırdığı doğumlara koşuyor.odası,ameliyathane ve doğumhane arasında mekik dokuyor.bu yüzden de kontrole gelenler fazla bekliyor.neyse seçim sizin ben hastanede doğum yaptım hem de hijyenik olduğunu söylemeliyim.sibel hanımı incelemek isterseniz internet sitesi var.google dan sibel açıkalın yazın çıkıyor.hasta yorumları,doğumunu yaptırdığı bebekler ve fotoğrafları ayrıca genel bilgiler.tavsiye ediyorum sibel hanımı ama hastanenin çocuk doktorları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.necla hanımın iyi bir doktor olduğu ok kişiden duydum.bizim doktorumuz ali beydi ama memnun kalmadığımız için değiştirdik.hepinize mutlu günler diliyorum.
ewet bnde medicana sibel hanımın hastasıyım gezdiğim 8.dr sibel hanım we son durağım oldu pazartesi günü nstye girmek için doğumhanede beklerken yaptırdığı bir doğumada şahit oldum we çok rahatladım:lepi: şubat 15den sonra hazırda beklicez bizde ptesi 1 cm açılmam wardı bakalım ptesi tekrar gideceğim ne durumdayız bakacağız.. sibel hn gerçekten iyi bi dr we güleryüzlü ilgili.. sen normal doğummu yaptın?
senini bebişin kaç haftalık benım 36. haftaya gırıyo testim fln kalmadı heralde ama bana tlfnda muayene 13 tl dedıler esra hanım ıcın.. ya bıde dusun testler bu kadar pahalı ttuyosa orda dogum yaptıgındada bırsuru test ekstra bısey ısterlerse orda yaptırmak zorunda kalcaksın ozaman napcaz laelaelaelaelae
arkadaşlar nısa hastanesni tavsiye etmiyorum.. bugun ögredim.. doktor mesai bitimi yaklaşınca eger dogum olmamışsa direk sıradan kesip sezaryen yapıyormuş.. ondan da fazladan ücret alıyorlar zaten.. en uygun bahçelievlerde ilgi, yaşam medcal prak ve bakırköy devlet hastanesi... fazla detayları açıklmamak istemiyorum ... bilginize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?