- 22 Ekim 2010
- 680
- 2.283
- 313
- Konu Sahibi hasret0587
-
orası ters kalıyo işte ben beşiktaşta oturuyorum karşıya geçmek daha kolay 7 dakikada hastanede oluyorum arabayla:)) bahçeliewlere nasıl giderim bilmiorumbahçelievle medicana hastanesinde dr düzgün bey var müthiş bir doktor ona gitmeni tavsiye ederim..bir kere muayene olman yeterli olacak..
800ün fazla mı olduğunu düşünüyorsun neden kararsızsın bnce çok iyi fiyat hatta süper uygun? çoğu hastane onun 2 katıbende çakmak erdem hastahanesıne gıdıyorum doktorumdan cok memnunum ama benımgalıba sezeryan olacak ve sezeryan fıyetı 800 onun ıcın orada yapmayı düşünmüorum coook kararsızım
ewet orda benimdebi arkadaşım doğum yaptı bu yaz o da çok memnundu sezaryenle yaptı.. gayet rahat olduğunu söyledi:81:ben de 23 haftalık hamileyim ilk doğumumu özel or ahayim balat hastanesinde yaptım 3 sene önce,bunu nerde yapsam diye bir sürü doktor hastane gezdim ama orası gibi düzenli temiz güvenilir bi hastane bulamadım o yüzden karar verdim doğumumu orda yapıcam.İlki sezeryandı kızım kilolu olduğu ve çatım dar olduğu için bu da sezeryan olacak.kızımda hiç ağrısız hastaneden çıktım.İnşallah bunda da öyle olur.Bu arada ssk çalışana muayene 32 tl, sezeryan doğum 1.500 tl bilgi vermek istedim.:79:
hastanenin ismine bakarak yada doktora bakarak memnun kalıp kalmayacağınızı anlayamazsınız...önemli olan doğum servisinde iyi bir bebek hemşiresi varmı, varsa nasıl ??
ve doğumdan sonra bebek odada sizinlemi kalıcak, yoksa toplu bebek odasındamı ...bunlar önemli..bu yüzden doğumdan önce hastane seçerken, bence orada henüz doğum yapmış ve hala hastanede yatan bir anneyi ziyaret edip bilgi almakta yarar var.
herkese hayırlı doğumlar :)
MERHABA ,
bende daha önce başka sorunlar için ethica ya gittim Esra hanıma , ancak bana biraz soğuk ve sert gelmişti ... Bide normal doğum olunca doktorlar değil ebeler yapıyormuş....
sen nasıl doğum yaptın ve ne kadara mal oldu... şimid yeni yasadan dolayı fiyatlar uçmuş ya neyse...
Merhaba Arkadaslar,
Bende iyi bir Hekimr/Hastane ariyorum. Medical Park Göztepe de Gökmen Bey icin cok iyi seyler okudum, bilginiz var mi?
Veya Istanbul Anadolu yakasinda kimi önerebilirsiniz? Tesekkür ederim simdiden:)
ben bakırköy çamlık hastanesinde yapmayı düşünüyorum
doktorum orda ve giden kişilerden çok methini duydum
kadın 4 çocuğunu orda doğurmuş çok memnunmuş
hastane o kadar yeni ve lüks değil,oturmuş bi hastane
fakat doğum personeli çok güleryüzlü ve çok ilgiliymişş
Merhaba Arkadaslar,
Bende iyi bir Hekimr/Hastane ariyorum. Medical Park Göztepe de Gökmen Bey icin cok iyi seyler okudum, bilginiz var mi?
Veya Istanbul Anadolu yakasinda kimi önerebilirsiniz? Tesekkür ederim simdiden:)
Merhaba,
Ben Şeyma Hanima gidiyorum şuanda.
İlk kez gittim ve memnun kaldim, güleryüzlü bir bayan ve
Sorularimi cevapladi sıkılmadan.
Şeyma Hm a giden veya bilen var mi? Memnunmusnuz?
Ve Kartal Umut Hastanesi hakkinda bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?