istanbullu hamişler hangi hastaneye gidiyor ve memnunmu? doğumu nerde yapacağız?

ben de 23 haftalık hamileyim ilk doğumumu özel or ahayim balat hastanesinde yaptım 3 sene önce,bunu nerde yapsam diye bir sürü doktor hastane gezdim ama orası gibi düzenli temiz güvenilir bi hastane bulamadım o yüzden karar verdim doğumumu orda yapıcam.İlki sezeryandı kızım kilolu olduğu ve çatım dar olduğu için bu da sezeryan olacak.kızımda hiç ağrısız hastaneden çıktım.İnşallah bunda da öyle olur.Bu arada ssk çalışana muayene 32 tl, sezeryan doğum 1.500 tl bilgi vermek istedim.:79:

bahçelievle medicana hastanesinde dr düzgün bey var müthiş bir doktor ona gitmeni tavsiye ederim..bir kere muayene olman yeterli olacak..
orası ters kalıyo işte ben beşiktaşta oturuyorum karşıya geçmek daha kolay 7 dakikada hastanede oluyorum arabayla:)) bahçeliewlere nasıl giderim bilmiorum
zaten gittim sibel hanıma we tekrar aşkım depresşti annemi kardeşimi herkesi tek tek sordu öncekihamileliğimle alakalı bi çok şeyi hatırlıyor:) bundada ona dewam edceğim kısmetse:)
bende çakmak erdem hastahanesıne gıdıyorum doktorumdan cok memnunum ama benımgalıba sezeryan olacak ve sezeryan fıyetı 800 onun ıcın orada yapmayı düşünmüorum coook kararsızım
800ün fazla mı olduğunu düşünüyorsun neden kararsızsın bnce çok iyi fiyat hatta süper uygun? çoğu hastane onun 2 katı
ewet orda benimdebi arkadaşım doğum yaptı bu yaz o da çok memnundu sezaryenle yaptı.. gayet rahat olduğunu söyledi:81:

ben üsküdar hospital turk'e gidiyorum, dr. baran hanım'a.
çok memnunum, anne gibi davranıyor, çocuğun hareketlerine o da seviniyor, onu benimsiyor.
işini severek yapıyor yani.

merhaba bende yenibosna safa hast. ne gidiyorum ama hiç memnun değilim dr pek ilgilenmiyor bastan sagma bakıyo geciyo ewime cok yakın olduğu için oraya gidiyordum ataköy hast hakkında bilgisi olan warmı orayamı gitsem diye düşünüyorum ?? ((

Merhaba ikinci hamileliğim ve ilk kızımı 8 sene önce Batıbahat hastanesinde Ahmet Yavaş ta yaptım.Çok memnun kaldım hiç bir problem yaşamadım.Şimdi ikinci bebeğimde de Ahmet beye gidiyorum ve kendisinin ilgisinden samimiyetinden ve hastaneden çok memnunum.Ben tahlillerimi kanunide yaptırdım ama hastane ne kadar büyük güzel görünse de doktorların hep asistan olması çok olumsuz etki bıraktı o sebeple Ahmet beye devam.Allah herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin.İlk bebeğim normal oldu inşallah buda normal olur.

katılıyorum...
normal doğum zaten kendiliğinden gelişen birşey doktora fazla iş düşmüyor bile önemli olan sonrası yani herhangi bir komplikasyon durumunda müdahale şartları önemli

kadın tam bir para basma makinası gibi çalışıyor. 10 dakikaya bir randevu koyuyorlar. arada kontroller ve tahlil sonucu gösterecekleri alıyorlar. torpillileri de kaynatıyorlar. saatlerce bekliyorsun.

yüzüne yapışmış sinsi bir gülüşü var. başka da birşeyi yok. çok ilgisiz. kayıtlarını düzgün tutmuyor. bir ay sonra gidiyorsun, senin hakkında hiçbirşey bilmiyor.

manevi destek sıfır. psikolojini hiç umursamıyor.

ben spor yapmak, egzersiz yapmak istiyorum. yürüyüşten başka birşey söylemiyor.
normal doğum istiyorum, normal doğuma nasıl hazırlanılır hiç birşey söylemiyor.
bir iki soru sorsan gıcık oluyor, "beni uğraştırma, gelcen doğurtcaz işte" gibi bir tavrı var.

senin tercihlerine hiç saygısı yok. istediği testi yaptırmazsan laf çakıyor.

özel sigortalıysan sana sürekli anlaşmalı yerlere para kazandıracak tetkikler öneriyor. bizden renkli ultrason istedi, defalarca. sigortamız karşılamıyor. yalandan bir hastalık uydurdu bebeğime, bunu görünce karşılarlar, dedi. ben öyle sahtekarlık yapamam. sonra çocuğum gerçekten hasta olursa? insan Allahtan korkar.

gitmeyin. bir ünü olmuş, millet koyun gibi gidiyor. emin olun kuş kondurduğu yok.
ben doğum için başka doktor araştırıyorum. benimle doğru düzgün iletişim kuramayan birine kendimi-bebeğimi emanet edemem.

ah bir de hastane personeli korkunç. çok görgüsüzler. bir batman boya hepsinde, bir karış da burun. gözünün içine baka baka umursamaz cevaplar veriyorlar ve canları uğraşmak istemediğinde rahat rahat yalan söylüyorlar.
kendi aralarındaki iletişimleri de tam sokak ağzı, insan özel konuşmalarına kulak misifiri olmaktan utanıyor.işyeri adabından nasibleri sıfır.

2011 ağustosunda oğlumu doğurdum ethicada.doktorum dışardan geldi benim ama ali paşa beyde girdi doğumuma.ikisi birlikteydiler yani.doktoruma 1500 hastaneyede 1300 lira verdik.2800 liraya maloldu ama çok çok memnun kaldım.hemşireler güleryüzlü ve ilgili.istediğin saatte gelip seninle ilgileniyorlar.ayrıca spinal sezaryen oldum onada ek ücret almadılar.şiddetle tavsiye ederim yani.şimdi ikinci bebeğime hamileyim.kısmetse kasımda yine ethicada olacak doğumum.

Merhaba Arkadaslar,
Bende iyi bir Hekimr/Hastane ariyorum. Medical Park Göztepe de Gökmen Bey icin cok iyi seyler okudum, bilginiz var mi?
Veya Istanbul Anadolu yakasinda kimi önerebilirsiniz? Tesekkür ederim simdiden:)

tesekkür ederim ilgine... ben hizmet hastanesi-SAit beyde normal doğum yaptım2010-09 da 1200 TL tuttu... ama hastaneden memnun doktordan memnun kalamdım maalesef
[

QUOTE=srpcnrdnz;25340294]2011 ağustosunda oğlumu doğurdum ethicada.doktorum dışardan geldi benim ama ali paşa beyde girdi doğumuma.ikisi birlikteydiler yani.doktoruma 1500 hastaneyede 1300 lira verdik.2800 liraya maloldu ama çok çok memnun kaldım.hemşireler güleryüzlü ve ilgili.istediğin saatte gelip seninle ilgileniyorlar.ayrıca spinal sezaryen oldum onada ek ücret almadılar.şiddetle tavsiye ederim yani.şimdi ikinci bebeğime hamileyim.kısmetse kasımda yine ethicada olacak doğumum.[/QUOTE]

Merhaba Arkadaslar,
Bende iyi bir Hekimr/Hastane ariyorum. Medical Park Göztepe de Gökmen Bey icin cok iyi seyler okudum, bilginiz var mi?
Veya Istanbul Anadolu yakasinda kimi önerebilirsiniz? Tesekkür ederim simdiden:)

Ben ilk doğumumu kendisinde yaptım şimdi de ikinci hamileliğim için gidiyorum gerçekten ilgili ve bilgisine çok güvendiğim bir doktor.

Çamlık Hastanesi... Anlatılmaz yaşanır.
Kendinizi evinizden bile rahat hissedeceğiniz bir hastane. Doktorlarını çok iyi bilmiyorum. Annemin amelliyatını orada yaptırmıştık. Doktorumuz dışarıdan gelmişti. Rahim ameliyatı olduğu için kadın doğum katındaydık. bn böyle güleryüz böyle ilgi alaka kesinlikle görmedim. Hemşireleri lolipop gibi

slm ben ilk doğumumu küçükbakkalköy avicellada yaptım ebemden hiç memnun kalmadım devamlı bağıran biriydi normal doğum yapacaktım fakat bebek kordonlara dolandığı için kalp atışları yavaşlıyordu yavaşladıkça ebede bana bağırdı hatta ben ağlaya ağlaya doğum yaptım 2gebeliğim için şu anda küçükbbakkalköy erdem hastanesi filiz hanıma gidiyorum doktorum çok iyi biri ama hastananede yen doğum ünitesi yokmuş buda beni kaygılandırdı bana istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir hastane yokmu aralıkta doğum yapıcam yardımcı olursanız çok sevineceğim

Merhaba Arkadaslar,

Riskli bir gebeysen ve özel sağlık sigortan varsa Ataşehir Memorialden Doç. Dr. Arda Lembeti önerebilirim. Ama sgk geçmiyor:(

ben koşuyolu medipolü düşünüyordum ama evime uzak diye medical park bahçelievlerde karar kılmıştık. bir gün yazlığa şarköye giderken yol üzerinde (e-6'da avrupa otoyolunda) kanal D nin yakınında medipol üniversitesi hastanesi gözüne şarptı eşimin. bizim evden arabamızla 15 dk.da geliniyor :) orayı araştırdım hemen. fiyatları da o kadar uygun ki ağzım açık kaldı desem abartmış olmam. resmen mahalle arasındaki ne idüğü belirsiz özel hastane demeye dilimin varmadığı "ticarethanelerden" daha düşük ücretler alınıyor YENİ AÇILDIĞI İÇİN. fiyatlandırmadan Gökçe hn ve Volkan bey ile görüştüm ve fiyatları neden bu kadar düşük, öğrencilere mi yaptıracaksınız doğumları dedim hastahane daha yeni açıldığı için fiyatlar şuan sembolikmiş. kadro deneyimli ve eski kadro imiş ancak fiyatlar hastane son derece donanımlı ve lüks olmasına rağmen reklam amaçlı fiyatlar ŞİMDİLİK düşükmüş. Şişli Memorial'ı bilen bilir. İlk açıldığında orası da böyle çok düşük fiyatlıydı. kısacası ben medipol bağcılar üniversite hastanesinde doğum yapacağım inşallah.

bu arada iki üç haftadır gebelik takibimi burda yapıyoruz. doktorum doçent doktor suna özdemir ve insanı inanılmaz rahatlatan bir kadın. ilk gebeliğim olduğundan ve 40. haftayı geçtiğimden çok gerginlik var üzerimde doğal olarak. ancak tavırları ve bilgilendirici yumuşak sohbeti benim gibi gergin bir hamişi dahi rahatlatabiliyor :)

Merhaba,
Ben Şeyma Hanima gidiyorum şuanda.
İlk kez gittim ve memnun kaldim, güleryüzlü bir bayan ve
Sorularimi cevapladi sıkılmadan.

Şeyma Hm a giden veya bilen var mi? Memnunmusnuz?
Ve Kartal Umut Hastanesi hakkinda bilginiz var mi?

kavacık otağtepe'de otağtepe tıp merkezinde dr ömer demirelli. kendisini şiddetle tavsiye ederim. 5 tane doktordan sonra tavsiye üzerine kendisini bulduk ve ne kadar şanslıymışım dedim.ama maalesef izmir'e taşınıyorum. çoooook üzülüyorum. ayrıca muayene ücreti 150 tl olan doktorlardan sonra ömer beyinki hiç kalıyor. muayene ücreti 30 tl ve tahlillerin fiyatı da çok uygun. ama randevu almak için en az 10 gün önceden aramak gerekiyor.sizinle yarım saatten fazla ilgileniyor. idealist, sempatik, güven veren bir doktor. herşeyi açıkça anlatan hatta kağıda çizerek anlatan:) biri.izmir'de nasıl bulacağım onun gibi bir doktor(( offff

umutta seyma hanıma 3 ay devam ettım arkadasımla beraber cok tatlı bı kadın ve normal doğum yanlısı arkadsmn akrabalarında 3 kısı felanda onda doğum yaptı.ama ben dun aldıgım bı kararla evımın yakınındakı emsey hastanesıne devam etmeye karar verdım.şeyma hanımla ılgılı bı olumsuzluk görmedım sımdıye kadr sadece evıme yakın odlugu ıcın degstrdım tercıhımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…