- Konu Sahibi hasret0587
-
Ben sezeryan yapmak zorunda kaldım canım pazartesi bende gideceğim sibel hanıma iğnem var.saat 12:40 a da randevum var.Eğer imkanın olursa normal doğum yap zaten sibel hanımda normal taraftarı.kendisi sezeryan ile yapmış ve zorlanmış bunun için kimseye tavsiye etmiyor.ama mecbur kalıyor bende olduğu gibi.benim tansiyonum çok yükseldi ve NTS de çok ağrı çıktıNTS nin verilerini 3 saat sonra yaşadım.yoğun kasılma ve sancılarım oldu ama bebek kanala girmedi.benim açılmam vardı fakat bebeğin kafası kanala girmediği ve bunun sonucunda sancılarımın çok olması ile tansiyonumun giderek yükselmesi sonucu beni 39.haftada sezeryana aldı.onun internet sitesini ziyaret et.yeni doğan resimleri var çok tatlı.başka sorun varsa sor elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Merhaba herkese,
Bende 36+4üm. Hamile kalmadan çok önceden beri okuyorum forumları ama yazmak bugüne kısmetmiş a.s ben gebeliğe ilk karar verdiğim andan buyana Medical Park Göztepe Banu Çiftçi'ye gidiyorum. Hastaneden de doktorumdan da çok memnunum. Güler yüzlü, ilgili, bilgili, bence harika bir doktor.. Muayene esnasında kızımı en az benim kadar sevdiğini hissettiriyor resmen. Zaten PKO luydum, onun sayesinde bu günlere geldik diyebilirim. Doğum da şimdilik normal olarak gözüküyor ve bu hastanede olacak inşallah. Doğum katını odaları gezdim, herşey gayet güzel. En önemlisi de hastanenin tam teşekküllü bir hastane olması. Fiyatları normal doğum 1.900, sezeryan 2.750. bunlar paket fiyatları içinde bebek bakımı vs herşey var. Özetle doktor ve hastane arayanlara gönüldn tavsiye edebilirim.
Hepimizi allah kurtarsın hayırlısıyla inşallah :)[/QU
bu fiyatlar ssk fiyatlari degilmi? indirimli hali
fındıkzade de özel şehir hastanesine gidiyorum muayene için 15tl veriyorum ama doğum fiyatlarını sormadım henüz. doktoru çok seviyorum gayet ilgili bi kadın. yoksa anadolu yakasında oturmama rağmen hala 5-6 aydır aynı doktordayım:CüvCüv:
Haznedar Meltem Hastanesi'nde yapacagim dogumu kismetse, doktorum Julide Hanim, memnunum, fiyatlar da cok uygun
haznedar hospitalium normal ve sezeryan ücretini bilen varsa yazsın allah aşkına hiç bir yerde bulamıyorum ( sigortalı ücretleri yazarsanız çok ama çok memnun olurum)
bahçelievle medicana hastanesinde dr düzgün bey var müthiş bir doktor ona gitmeni tavsiye ederim..bir kere muayene olman yeterli olacak..selamlar.. konu sahibi olarak yine geldim:) ben tekrar hamileyim plansız oldu şuan 16. haftanın içindeyim we tekrar medicana sibel hanıma giideceğim yarın.. ondan iyisine rastlayamadım yaaabir buraya bakayım dedim önerilen başka iyi hastaneler war mı die:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?