istanbullu hamişler hangi hastaneye gidiyor ve memnunmu? doğumu nerde yapacağız?

avusturya sen jorj hastanesi hakkında bilgisi olan varmı ? hastane çok güzel, çok temiz ve bakımlı onu biliyorum .ama doktorları hakkında bilgim yok. op.dr. vartanuş gürses bilginiz varmı ??

ben kadikoy acibademe dr. Habibe Seyisogluna gidiyorum.. bugune kadar gordugum en guler yuzlu insanlardan biri cok ilgili bir doktor.

bende avicenna ataşehir sibel zorbaşa gidiyorum muayene 25 tl sezeryan1000 tl olsa gerek normal 350 tl harika bir insan tavsiye ederim kac kişi yönlendirdim hepsi memnun kaldılar

çok saol cnm, anladım bnim bi sorun yok şimdilik nstde sancılarım çıkıyor sürekli açılmam yine 1 cmdi gittiğimde artmamış yani.. salı tekrar randewum war umarım normal doğum yaparım..

Merhaba herkese,
Bende 36+4üm. Hamile kalmadan çok önceden beri okuyorum forumları ama yazmak bugüne kısmetmiş a.s ben gebeliğe ilk karar verdiğim andan buyana Medical Park Göztepe Banu Çiftçi'ye gidiyorum. Hastaneden de doktorumdan da çok memnunum. Güler yüzlü, ilgili, bilgili, bence harika bir doktor.. Muayene esnasında kızımı en az benim kadar sevdiğini hissettiriyor resmen. Zaten PKO luydum, onun sayesinde bu günlere geldik diyebilirim. Doğum da şimdilik normal olarak gözüküyor ve bu hastanede olacak inşallah. Doğum katını odaları gezdim, herşey gayet güzel. En önemlisi de hastanenin tam teşekküllü bir hastane olması. Fiyatları normal doğum 1.900, sezeryan 2.750. bunlar paket fiyatları içinde bebek bakımı vs herşey var. Özetle doktor ve hastane arayanlara gönüldn tavsiye edebilirim.
Hepimizi allah kurtarsın hayırlısıyla inşallah :)

Bende Banu Hanım da normal doğum yaptım.Geçen hafta.Hastaneden çok memnun kaldım.Çok iyi baktılar bize.Hemşireler felan çok ilgili.

beylikdüzü medicana aslı hanıma gidiyorum ve çok memenunum.ılk zamanlar tereddüt yaşadım hakkında yazılanları okuyunca(soğuk olduğu falan) ama hiçte öyle gelmedi bana tamammen elektrik meselesi bence.Ben memenunum işinide iyi yaptığına inanıyorum.Muayne ücretleri biraz pahalı ama yinede memnunum

iyi baksınlar da bıraz fazla alsınlar... razıyım... ben gecen gun nısa hastanesıne gittim.. bebek düşünüyoruz ancak eşimin işi nedenıyle o gunlerde çalişma olmadı.. yanı bebek beklentım o ay için yok.. adetım geçikti.. bende istemedim ama eşim kadın doktorlar ve islamı oldugu için benı zorla oraya göturdu.. neyse muayene girdim.. doktor a taş gibi oldum.. hasta olamıyorum.. kıst miyon mu var diye sordum.. bana klasık soru sordu.. kaç yıllık evlisin vs.. sonra ultrosonda baktı bana sen ve eşin şu testleri yaptırın dedi.. ben bunlara gerek yok kı.. ben hasta olamıyorum.. rahım de sorun varmı? ona bakın dedim.. bana eşinizde sorun olabilir.. ikinizde şu testleri yaptırın diye 5 tane farklı test yazdı...
kadına ya diyorum.. bu ay olmaz zaten beklemiyorum.. neden geçikti hastalık diyorum..
bana eşinde sorun vardır.. yada gebelık var galıba dedi.. dövecektım doktor u... nerdeyse...

GıTMEYıN NıSA YAA... GıTMEYıN..
YA BEN HASTA OLMUYORSAM SORUN NASIL EŞıMıN SPREMLERıNDE OLUR ANLAMIYORUM.....

NİDAH hanım merhabalar aynı hastaneye bende gdiyorum sanırım özlem hanımdan bahsediyorsunuz fiyatlar hakkında bilgi aldıysanız bende öğrenebilirmiyim acaba

haznedar hospitalium normal ve sezeryan ücretini bilen varsa yazsın allah aşkına hiç bir yerde bulamıyorum ( sigortalı ücretleri yazarsanız çok ama çok memnun olurum)

bende takiplerim için gülçin hanımı tercih edicem ben semada çalışıyorum. ve cok memnunum eşininde çocuk doktoru olduğunu biliyormuydun?

selamlar.. konu sahibi olarak yine geldim:) ben tekrar hamileyim plansız oldu şuan 16. haftanın içindeyim we tekrar medicana sibel hanıma giideceğim yarın.. ondan iyisine rastlayamadım yaaa bir buraya bakayım dedim önerilen başka iyi hastaneler war mı die:))

bahçelievle medicana hastanesinde dr düzgün bey var müthiş bir doktor ona gitmeni tavsiye ederim..bir kere muayene olman yeterli olacak..

bende çakmak erdem hastahanesıne gıdıyorum doktorumdan cok memnunum ama benımgalıba sezeryan olacak ve sezeryan fıyetı 800 onun ıcın orada yapmayı düşünmüorum coook kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…