İstanbullu kızlar uyuyacak mısınız?

Tam uyumak için yattım deprem oldu. Hep de yatakta yakalanıyorum, evren benim uyumama karşı sanırım.
Üstüne KK'da da banlanmıştım, gelip azıcık kafa dağıtayım da diyemedim. Neyse dizi filan izleyeyim derken, uyumuşum ya. Eşimin ailesi İzmir'de... Onları aradık hemen. Çok korkmuşlar. Sosyal medyada "Manisa, ülkenin merkezi galiba. Deprem nasıl her yerden hissedildi?" yazmışlar. Hakikaten ya... İstanbul'dayız, buranın depremi bize yetiyor. Bir de tee Manisa'nın korkusunu çekmemiz hiç adil değil.

Biz Manisa'ya çok yakın bir yerdeyiz..Ben oturduğum halde hissetmedim.evdekilerin paniği yüzünden çok korktum..

Yalnız panikle niye üstüme başıma kıyafet bulabildim ne de çantami.. deprem anında ne yaparım bilmiyorum..3 çocuk var..

Rabbim beterinden korusun

Bende Akhisar dayim hala deprem oluyor cok korkuyorum hic böylesini yani bu kadar artçı deprem yaşamamıştım

Felaketleri islamın belirlediği günahlarla bağlayan bir zihniyetle tartışmayacağım.
Lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın.
Zira başımıza ne geliyorsa bundan geliyor.
kıyametin ne gibi lametleri olduğu heryerde yazıyor arastir bilmiyosan

Ben istanbulsa cok buyuk bi sey yakin zamanda olmayack gibi hissediyorum.kucuk kucuk oldu enerji bosaldi iste.buyuk bi sey olmaz korkmayin.

İstanbul'da olduğunu düşünmek dahi istemiyorum zaten, taş taş üstünde kalmaz. Elazığ gibi yüksek ve tıkış tıkış binaları olmayan bir bölgede beş bin bina yıkılıyorsa İstanbul cehennemi aratmaz ALLAH korusun yarabbim.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama istanbul icin uzmanlar 2021 sonrasına odaklanmıslar. Bazı kahinler de 2022 diyor. Uyuyamaz olduk hayır gidecek biryerde yok heryerde oluyor. En son dün öğlen manisada 850 artçı demişlerdi bini geçmiştir.

İstanbulda olan depremde aşırı sallanmıştık bu sonuncusunda Allah herkese yardım etsin vefat edenlere Gani Gani rahmet eylesin Deprem çantalarımızı hazırlayalım ben bu akşam hazırladım tekrar gözden geçirerek umarım eksik bir şeyler yoktur tedbir bizden takdir Allah’tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…