- 17 Mart 2012
- 6.510
- 2.290
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Herkese merhabalar, malum üniversite sonuçları açıklandı.. Bende de tatlı bir telaş var şu sıralar :)
İstediğim yeri kazandım çok şükür, üniversite bebekte. Bebek nasıl bir yerdir ? Hayat pahalı mıdır ? Sosyal ortamı vs. nasıldır ?
Hazırlık okuyacağım, o da kilyosta. Kilyos nasıldır, ayak uydurabilir miyim ?
Daha önce İstanbulda elbet bulunmuşluğum oldu ama daha çok anadolu yakasını bilirim, avrupa yakasına da gittim fakat öyle fazla gezmedim, fazla bilmem. Ulaşım falan nasıldır, zorluk çeker miyim ?
Biraz bilgi verirseniz minnettar olacağım :)
sanırım boğaziçinde okuyacaksın öncelikle tebrikler
hazırlık kilyosta okunur kilyos küçük bir yerdir genelde yazlıklar falan vardır ama şehre baya mesafelidir ama sık sık servisler kalkar ana kampüse=)çok pahalı değildir kilyos yazın da güzel olur kampüsün plajı var yüzülür falan
ana kampüs ise tam olarak bebekte değildir kuzey ve güney olmak üzere iki kamüs var kuzey hisarüstündedir güneyle birbirine çok yakınlar 10dk falan yürüyerek güneyin üst kapısı hisarüstüne diğer alt kapısı bebeğe çıkar
öğrenciler genelde hisarüstündedir, yemek yiyecek yerler genelde burada ev falan tutanlar da hisarüstünde tutar genelde daha öğrenci dostu bir semttir maddi açıdan bebek çok pahalı diye gözün korkmasın oraya sadece gezmek için falan inilir=)ama istanbul diğer şehirlere göre biraz pahalıdır
başka sorun varsa da cevaplayabilirim tekrar tebrikler
İngilizce öğretmenliği :)
ups sosyete ha :) hayırlısı bakalım..
Maddi imkanların ıyı olacakmı evdı yasantıydı fılan
ben bebekte otursam mesela her gun tatılde gıbı hıssederım mesela sortta gıyerım mınıcık elbısemle marketede gıderım :)
ben bebege 1 saat uzaklıktayım ama cok severım :)
öncelikle tebrik ederim, hangi ileden geleceksiniz İstanbula
diğer arkadaşlarında dediği gibi kampüs hisarüstünde kaleye geçtikten sonra, illa orda oturacaksınız diye bir şart yok :)
yakın çevrelerinde ekonomik evlerde yok değil :)
Bebeğe yakın bir yerde oturuyorum bende,
Kilyosa gelince yazları süperdir hele boğaziçinin plajı olan burç beach in bodrum plajlarında pek farkı yoktur,
ulaşım biraz sıkıntı şehir merkezine uzak olduğu için, ama yazları pek sorun olmuyor, insanlar plajlara gittikleri sürekli plaja giden dolmuşlar var Sarıyerden. Kilyosta kalacağınız yıl için kampuse yakın bir yerde kalmanızı öneririm yolda zaman harcamayın ve kışın yollar baya sıkıntılı oluyor.
Okulunuzda lokasyonuda süper :) şansınız bahtınız açık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?