işte 12 eylülün UĞURLU listesi

Kızlar tekrar test yaptırdınız mı ben yaptırdım 344 çıktı sonuç doktorum tüm ilaçlarıma devam etmemi söyledi, altı çeşit ilç kullanıyorum. Siz neler yaptınız ?

canım benimde bugünkü testim 868 .doktorum çoğul gebelik olabilir dedi. ilaçlara devam ediyorum esterofem, cinone jel, folik asit, bebe aspirini bu kadar

canım benimde bugünkü testim 868 .doktorum çoğul gebelik olabilir dedi. ilaçlara devam ediyorum esterofem, cinone jel, folik asit, bebe aspirini bu kadar

Üç günde üç katına çıkması normal dedi dr benimki için, seninkide üç katına yakın ama bilemiyorum tabi Allah gönlüne göre versin. Açıkçası ben kalp atışlarını falan duymadan rahatlayamayacağım, biraz evhamlı mı oldum ne.

bence bugünlerin tadını çıkar, Allah nasip ettiyse olur. ikiz gebelerin ilk değerlerine bakıyorum genelde yüksek. eğer çoğulsa hamilelik dönemi zor geçiyor neyse hayırlısı

kızlar benim 12. gün değerim 131 idi.. dr tek dedi 5. haftada 2 kese gördük... bence herşeye hazırlayınn..ikiz gebelik çok ayrıcalıklı ve güzelbir duyguuççallahım herkese yaşatsın

iyiyim canım ne olsun dinleniyorum sen neler yaptın ikinci testini yaptırdın mı benim 868 çıktı

maşallah allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin.
evet canım bende yaptırdım 2. testim 703 çıktı.dr ne zaman gideceksin keseyi görmeye ?

Son düzenleme:
ohhhhhhhhhh ne güzel değerler katlanmış......benimki katlanmamıştıda.........inş keselerinizide görürsünüz sonra kalp atışlarını ve en sonda kucaklarınıza alırsınız............daırsı tüm olmayanların başına yani bizlerin.......

maşallah allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin.
evet canım bende yaptırdım 2. testim 703 çıktı.dr ne zaman gideceksin keseyi görmeye ?

oh maşallah negüzel. ben doktora cuma gidicem, belki görünür gel bakalım dedi doktorum. sen nezaman gideceksin?

:dance:Merhaba kızlar bende 9 eylülde sonucumu aldım bu listeye girmeyi hep istedim ama 5. denemem olduğu için negatif olup listede olmaktan korktum Allaha çok şükür sonucum pozitif hep takip ediyorum sizleri herkese hayırlı ve sorunsuz hamilelikler dilerim

merhaba arkadaşlar..hamiş arkadaşlara çok sevindim..allah kucağınıza almayı nasip etsin..maşşlh uğurlu liste gerçekten..allah hepinize nasip etsin..benim bır kızım var6 yaşında

oh maşallah negüzel. ben doktora cuma gidicem, belki görünür gel bakalım dedi doktorum. sen nezaman gideceksin?

bana dr bayrmdan sonra gel dedi ozaman gidicem bakalım . cuma günü gidince sonucu bana bildir özellikle kaç haftalık olduklarını merak ediyorum canım.

Doktor bana üç hafta sonra dedi ama ben dayanamayıp bayramdan sonra gideceğim, yaptığım hesaba göre bu gün 4+4 oldu bebişim sizlerden de dr a gidip keseyi gören olursa haberlerini bekliyorum, şimdi bile vajinal ultrasonla görülebiliyormuş ama ben onu pek istemiyorum, bayram sonrasını bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…