İşte Benim Diyetim

suaenvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
450
0
96
İçel Mersin
slm herkese

her yaz kilo verip kışın fazlasıyla geri alıyorum

geçen kış sonuda 75 civarındaydım ama ramazan bitimi 65 olmuştum çok iyiydim ama şuanda

1.65 boy 79 kiloyum

bugün diyetimin 4. günü

arkadaşlar çok araştırdım dukan diyeti yapayım dedim karatay diyetim yapayım dedim ama bunların hepsi çook sağlıksız olduğunu öğrendim acelem yok yvaş yavaş vereyim dedim

kahvaltı; yumurta mutlaka yemeye çalışıyorum 1 tane tabi peynir salatalık domates 2 dilim kepek ekmek,çay-şekersiz
aralarda ;meyve yada form bisküvi

ana öğün; 1 öğün ekmeksiz yoğurla herhangi bi yemek sebze ve bakliyat ağırlıklı ekmeksiz yiyorum

diğer öğün olarak k flex yiyorum

günde 3 litre su belkide daha çok çünki malum sıcak havalar

veeeee koşu bandında 40-50 dk yürüme 5km-6km hızda yürüyüşüm bitincede biraz egzersiz hareketleri

nedersiniz başarırmıyım??????ve bana katılmak isteyen var mı?:92::92::92::92:

merhaba.diyet listen gayet güzel ve sağlıklı.
bende 5,5 ayda 75 ten 66 ya düştüm.:118:birgün az yedim-birgün fazla yedim derken kalori hesabı yaparken 9 kilo gitti.
1 haftadır artık öğlenleri biraz sıkı yiyiyorum.akşamları meyveyle falan geçiştiriyorum.
inşallah istediğin kiloya düşersin canım,başarılar dilerim.önemli olan karar vermek zaten.
istersen sana katılabilirim.

inan bende öyleyim tatli ve hamur isi vazgecilmezim ama 2 hafta yemesem biraz bile yedigim cok tatli geliyor ve canim istemiyor,ama ucundan bile yesem yedikce yiyesim geliyor o yüzden bende hic yememeyi yegliyorum basarirsin canim kendine güven ve sabirla devam et!

güsel bir diyet listesi tavsiye olarak alınabilir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…