işte benim evim!

Honderiko canım sen tam benim kafadansın.Ben de ucuza evimi süslemeyi çok seviyorum ama şu anki eşylarım (yemek odası takımım hariç ) hiç benim istediğim hayalim deki gibi değil .15 yıllık eşyalar ve hiç ısınmayan bir ev yer döşemesi berbat o yüzden köy evi gibi her yer de halı var gözüm görmesin diye yani.Allah nasip ederse yılan hikayesine dönen eve alma hikayemiz gerçek olacak seneye...İşte o zaman eşimle papaz olmadan başarabilirsem hayallerimi gerçekleştireceğim.Ayrıca söylememişim şimdi farkettim kir göstermeyen banyo ve mutfak ne güzel .Silmekten canım çıkıyor benim.ikea gerçekten öyle çabuk bozulan ürünler mi satıyor aslında çok da tercih ediliyor ama ...Demekki uzuza satmak için kaliteyi düşürüyorlar.honderikocum sen de bu ince zevk (sadece zevk değil yaşanmışlık ve görmüşlük bence) varken yavaş yavaş tamamlarsın hiç sıkma canını

güle güle oturun çok güzel eviniz..
tek yorumum salondaki aksesuarlar için olacak kızmayın ama..
bana biraz fazla ve birbiri ile alakasız geldiler..
tek tek güzeller ama..
tvnin yanındakiler özellikle..
yemek masasının üzerinde örtüyü kaplamış çok şey var gibi..
kalorifer peteğinin üstünde yapma çiçek var galiba o da orada olmamış sanki..
tabi siz beğendikten sonra benin yorumum boş..
sevgiler..

insan zaten ev alırken tövbe ya rabbim gözü bir şey görmüyor ama genel anlamda evinizi düzeni çok güzel bayıldım.....yatak odasına mantıklı düşünmüşsünüz duş için diger alaturkayıda kapatırsınız ohhh mis gibi valla süper olur ...peki halıdan memnun musunuz ? hemen kirleniyor mu ? temzligi nasıl

Yorumun için teşekkür ederim sedalein. Masamda örtü kullanmadım. Ayrıca bi çekeyim bir de öyle gör. Takım deil zaten aksesuarlarım, modern de degiller . Farklı olmalarını özellikle tercih ediyorum aslında. Daha iyilerinı buldukça degştiriyorum.hedıye olan da cok içlerinde. Çok şey alınır da istediklerimi almak bütçe işi. Pek de gerek degil diyorum. Petekteki çiçeklerimin yeri tabi ki orasi degil ama henüz bi vazo bulamadm.öyle kaldılar onlar da. Iyi bayramlar diliyorum sana

Selam canım. Valla bazen görmemezlikten de geliyosun. Her şey para demek olunca: aman bu da eksik olsun diyosun. Bu konu içn de geçerli aslında kurutma mak.m de dert oldu. Farklı dolap ve tezgah yaparz sonra dedik. Çok da geç kalmamıştık ama boşverdık.
Salon halım süper, tavsiye ederim. Toz belli etmıyor. Yünserin.
Yatak odam da merinos, daha toz belli ediyor ama iki kişyiz henüz.dikkat edebiliyorz. İkisini de Yıkattım, sorun yaşamadm. Ama böyle bi halıyı salonda tercih etmezdim. Öptüm

Son düzenleme:
Honderikooo evin çok klas. Klasın vücut bulmuş hali.
Banyo harika mutfak harika. En harikası da yatak odası mobilyan. Bayıldım. Çok tuzlu olsa gerek yatak odası?

tabiki canım hoşuna giden şey doğrudur.. illa takım olmamalı zaten sıkıcı olur ama birazcık fazla geldi sadece..
bütçe elverdiği kadar herşey olur tabi.. evin gayet güzel ve samimi.. mutlu mesut otur canım evinde.. iyi bayramlar..

Honderikooo evin çok klas. Klasın vücut bulmuş hali.
Banyo harika mutfak harika. En harikası da yatak odası mobilyan. Bayıldım. Çok tuzlu olsa gerek yatak odası?
Selam jooker. Teşekkür ederim yorumlarına. Yataktodasına 4 vermistik 4 yıl once.komodinsiz fiyatı. Çok tuzlu değil ama azıcık daha pahalıydı.

çok guzel eşyalar ev gerçekten uyumlu ve güzel.ayrıca da ter termiz

evin sade ve şık mobilyaların her şeyin çok güzel canım güle güle kullanın. evin ferah ferah en çokta o hoşuma gitti
malum beğenip alıyoruz her şeyi eve sığamıyoruz sonra tıklım tıklım oluyor

Merhaba Mutluluki,
teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim. böyle güzel şeyler duyunca ben de mutluluki oluyorum
çok eşya çok dert demek sanki, ıkış tepiş evlerde sanki eşyalar üstüme üstüme geliyor. gerçi ben de bir iki eşya daha almaya niyetliyim ama onlar bi şey yapmaz heralde zigon, yan sehpa, orta sehpa, komidin. bunlar önceliğim. hihi

evet canım zigon her eve lazım misafir gelince. yemek masasına oturmak istemiyor herkes gündüz gezmelerinde. orta sehpa da olmalı bence de evde. ama komidini anlamadım yatak odası dışında kullanmak için mi düşünüyorsun bir de yan sehpa ne ben hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…