- Konu Sahibi yasemininkizi
-
Honderiko canım sen tam benim kafadansın.Ben de ucuza evimi süslemeyi çok seviyorum ama şu anki eşylarım (yemek odası takımım hariç ) hiç benim istediğim hayalim deki gibi değil .15 yıllık eşyalar ve hiç ısınmayan bir ev yer döşemesi berbat o yüzden köy evi gibi her yer de halı var gözüm görmesin diye yani.Allah nasip ederse yılan hikayesine dönen eve alma hikayemiz gerçek olacak seneye...İşte o zaman eşimle papaz olmadan başarabilirsem hayallerimi gerçekleştireceğim.Ayrıca söylememişim şimdi farkettim kir göstermeyen banyo ve mutfak ne güzel .Silmekten canım çıkıyor benim.ikea gerçekten öyle çabuk bozulan ürünler mi satıyor aslında çok da tercih ediliyor ama ...Demekki uzuza satmak için kaliteyi düşürüyorlar.honderikocum sen de bu ince zevk (sadece zevk değil yaşanmışlık ve görmüşlük bence) varken yavaş yavaş tamamlarsın hiç sıkma canınıgeztapo'cum biliyor musun zaten bir şey %80 indirime girmezse almam. öyle huyum var. mobilyalara falan zamanında vermiştik tabi para, ama o da mecbur, modüler mobilyayı pek sevmem, rengi atıyo, yapışkanları kalkıyo, kenarları kırılıyor. ahşap kaplama almıştık mobilyaları bu sebeple. bi kaç ikea malzemem var, şimdilik iş görsün diye aldığım aynen öyle oldu, kısa zamanda deforme oldular. ortada 2 sehpa var ya. zaten hemen anlaşılıyorlar uyduruk oldukları. köşeleri, ayakları hep kırık.
aksesuarlarım da yıllar içinde oldu. mesela; burda bi züccaciyeye basit bi şey almaya girmiştim, ne göreyim, dükaknın bir bölümü camdan aksesuarlarla dolu, sahibi kapanan bir fabrikanın deposunu az parayla almış satıyormuş dükkanında. 10-20-30 tlye normalinden en az 10 kat ucuz fiyatlarla, altlarında 100 tl-200 tl fiyat barkodları vardı. valla ben hep böyle zamanlarda alırım aksesurlarımı, banyodaki sabunluğumu 3,5 tl almıştım şu tahtakale benzeri bir yerden bi kaç ay önce, sağlam da yani; internette gördüm aynısını 25 tl! yani hep böyle dandini yerlerde umulmadık şeyler denk geliyor, bulunca da alıyorum. tekstilim hem pamuk satendir, bamwooldur. ama hepsi marka değil, pazara öyle şeyler geliyor ki normalin yarısı falan ihraç fazlası, çok kaliteli oluyor hem de.
böyle ucuza alınca daha bi seviyorum eşyalarımı
yani arada çok bayıldığım şeylere çok para verdiğim olur da genelde alışveriş tarzım budur.
insan zaten ev alırken tövbe ya rabbim gözü bir şey görmüyor ama genel anlamda evinizi düzeni çok güzel bayıldım.....yatak odasına mantıklı düşünmüşsünüz duş için diger alaturkayıda kapatırsınız ohhh mis gibi valla süper olur ...peki halıdan memnun musunuz ? hemen kirleniyor mu ? temzligi nasılikeanın halısı, 60 tl fiyatı. shaggy gibi bi şey.
banyoda biraz tadilat lazım zaten haklısın . aslında biz durumu abartıp: küçük wc yi çamaşır makinesi ve kurutma makinem için kapatmayı düşünüyoruz. çam mak.si kabak gibi ortada ama bir iki yıl içinde böyle bir planımız var. hatta yatak odamın köşesine 2-3 m2lik bi wc duş yaptırma planı bile doğdu. yatak odam 21 m2 sanıırm sığar. zaten yatak başımın olduğu duvar çamaşır makinesinin olduğu yere denk geliyor.
müteahit banyoda lavobo, çam mak. wc yerini pek ayarlayamamış, biz inşaat halinde aldık ama bu kötü ayrıntıyı fark edemedik, tamamen haklısın.
Yorumun için teşekkür ederim sedalein. Masamda örtü kullanmadım. Ayrıca bi çekeyim bir de öyle gör. Takım deil zaten aksesuarlarım, modern de degiller . Farklı olmalarını özellikle tercih ediyorum aslında. Daha iyilerinı buldukça degştiriyorum.hedıye olan da cok içlerinde. Çok şey alınır da istediklerimi almak bütçe işi. Pek de gerek degil diyorum. Petekteki çiçeklerimin yeri tabi ki orasi degil ama henüz bi vazo bulamadm.öyle kaldılar onlar da. Iyi bayramlar diliyorum sanagüle güle oturun çok güzel eviniz..
tek yorumum salondaki aksesuarlar için olacak kızmayın ama..
bana biraz fazla ve birbiri ile alakasız geldiler..
tek tek güzeller ama..
tvnin yanındakiler özellikle..
yemek masasının üzerinde örtüyü kaplamış çok şey var gibi..
kalorifer peteğinin üstünde yapma çiçek var galiba o da orada olmamış sanki..
tabi siz beğendikten sonra benin yorumum boş..
sevgiler..
Selam canım. Valla bazen görmemezlikten de geliyosun. Her şey para demek olunca: aman bu da eksik olsun diyosun. Bu konu içn de geçerli aslında kurutma mak.m de dert oldu. Farklı dolap ve tezgah yaparz sonra dedik. Çok da geç kalmamıştık ama boşverdık.insan zaten ev alırken tövbe ya rabbim gözü bir şey görmüyor ama genel anlamda evinizi düzeni çok güzel bayıldım.....yatak odasına mantıklı düşünmüşsünüz duş için diger alaturkayıda kapatırsınız ohhh mis gibi valla süper olur ...peki halıdan memnun musunuz ? hemen kirleniyor mu ? temzligi nasıl
Yorumun için teşekkür ederim sedalein. Masamda örtü kullanmadım. Ayrıca bi çekeyim bir de öyle gör. Takım deil zaten aksesuarlarım, modern de degiller . Farklı olmalarını özellikle tercih ediyorum aslında. Daha iyilerinı buldukça degştiriyorum.hedıye olan da cok içlerinde. Çok şey alınır da istediklerimi almak bütçe işi. Pek de gerek degil diyorum. Petekteki çiçeklerimin yeri tabi ki orasi degil ama henüz bi vazo bulamadm.öyle kaldılar onlar da. Iyi bayramlar diliyorum sana
Selam jooker. Teşekkür ederim yorumlarına. Yataktodasına 4 vermistik 4 yıl once.komodinsiz fiyatı. Çok tuzlu değil ama azıcık daha pahalıydı.Honderikooo evin çok klas. Klasın vücut bulmuş hali.
Banyo harika mutfak harika. En harikası da yatak odası mobilyan. Bayıldım. Çok tuzlu olsa gerek yatak odası?
Tesekkür ederim güzel dualarınız için. Hepimizin evimde ille de huzur, sağlık olsun.Mutlulukla oturun inşallah. Huzuru ve bereketiniz bol olsun. Çok beğendim. Maşallah
Tesekkür ederim güzel dualarınız için. Hepimizin evimde ille de huzur, sağlık olsun.Mutlulukla oturun inşallah. Huzuru ve bereketiniz bol olsun. Çok beğendim. Maşallah
Kızlar selam,
Bu dekorasyon işine zaten oldum olası ölüp biterdim, sitede fotoğrafları görünce bana bir şeyler oldu yine. e ben de benden bi şeyler olsun dedim. (bu aralar bu siteye de fena dadandım.)
dekorasyon işleri bana göre iktisadın temel teorisine benzer: sınırlı kaynaklar, sınırsız ihtiyaçlarÇarşıya pazara çıkmaya göriyim, gözüm mutlaka bi şeylere takılır, aklım mutlaka bir şeylerde kalır zaten.
Yapılası, alınası öyle iş, eşya var ki, oooo her gün yenisi ekleniyor.
Şimdilik durum fotoğraflardaki gibi. bakalım siz ne düşüneceksiniz?
Buyursunlar efem
teşekkür ederim, ne güzel yorum yapmışsınız:) sevindirik oldum hehehe:)çok guzel eşyalar ev gerçekten uyumlu ve güzel.ayrıca da ter termiz
Merhaba Mutluluki,evin sade ve şık mobilyaların her şeyin çok güzel canım güle güle kullanın. evin ferah ferah en çokta o hoşuma gitti
malum beğenip alıyoruz her şeyi eve sığamıyoruz sonra tıklım tıklım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?