Iste benim evliligim..

Hayat ne garip ben evlenemedim diye her gece ağlıyorum evli olanlar mutsuz şaka gibi

Aglama canim. Lutfen aglama.
Kafan rahat ,manyak insanlarla ugrasmiyosun. Bak ben bekarken oyle mutluydum ki. Hayirlisini dile, bekarligin keyfini cikar. Bi gun senin de kismetin cikar hic sorun yasamayacagin insallah.

Aglama canim. Lutfen aglama.
Kafan rahat ,manyak insanlarla ugrasmiyosun. Bak ben bekarken oyle mutluydum ki. Hayirlisini dile, bekarligin keyfini cikar. Bi gun senin de kismetin cikar hic sorun yasamayacagin insallah.
İnşaAllah ama artık 1 gram bile ümidim yok neyi çok istesem hayatım boyunca olmadı zaten

Gelmediği iyi olmuş. Yüzsüz yüzsüz "ben sizi düşündüğümden yemek yapmaya geldim, iyilik de yaramıyor" derdi. Daha çok hasta olurdunuz. Buarada çok geçmiş olsun.

Cok tesekkur ederim.
Plan yapamadim sak diye soyledim. Tutamadim ya icimde. Annesi ogluna yemek yapmaya gelicekti gelinim icin gittim diye reklam yapacakti.

Sizi iyice coşturmak istemem ama ikisinede feçi küfür ederdim
Yüzlerine değil ama duyabilecekleri şekilde !

Zivanadan cikariyolar dimi insani?
Simdi merak ediyorum. Evinde ogluna yemekler yapiyodur, oglum oglum diyodur. Oglu da tikiniyodur. Vicdanlari rahat mi ?
Merak ediyorum gercekten..

Ara bi çorba siparişi ver kendine
Otur ayağını da uzat mis gibi iç ya

Amaan zaten bünyen zayıf düşmüş
Öfkeyle niye yoruyorsun iyice kendini

Ayıp etmişler, olmamış
Ama ne kadar söylersen söyle
Karşılığında saçma cevap alacaksın kesin
Hırsın geçmeyecek.

Valla dogru soyluyosun. Cay yaptim kendime. Salonda battaniyemle yatiyorum. Dusunmeyeyim diyorum yok icime oyle oturdu ki.

Valla dogru soyluyosun. Cay yaptim kendime. Salonda battaniyemle yatiyorum. Dusunmeyeyim diyorum yok icime oyle oturdu ki.

Oturur
Sinirin geçti gibi olur
Sonra birden aklına gelir
İki kat öfkelenirsin.
Tam geçer yine aynı olur.

Bu belirtiler normal

Çay iç çay iyi gelir

Annesi ah oğlum aç kalmışsindir sen diyerek karakterini ortaya koymuş bencil bir kadın ne yazıkki oğlunuda öyle yetiştirmiş oda bencil hep biz olalim başkası naaparsa yapsin kafasi bu asla değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…