- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Keske yapsaydim. O sinirle aklima gelmedi agzimdan cikti. O mesaji gorunce.. Pes..
Insanliktan cikmayin bari.
Hayat ne garip ben evlenemedim diye her gece ağlıyorum evli olanlar mutsuz şaka gibi
İnşaAllah ama artık 1 gram bile ümidim yok neyi çok istesem hayatım boyunca olmadı zatenAglama canim. Lutfen aglama.
Kafan rahat ,manyak insanlarla ugrasmiyosun. Bak ben bekarken oyle mutluydum ki. Hayirlisini dile, bekarligin keyfini cikar. Bi gun senin de kismetin cikar hic sorun yasamayacagin insallah.
Gelmediği iyi olmuş. Yüzsüz yüzsüz "ben sizi düşündüğümden yemek yapmaya geldim, iyilik de yaramıyor" derdi. Daha çok hasta olurdunuz. Buarada çok geçmiş olsun.
Kesinlikle haklısın..şahsen kv deyi arayip da yazdigini yüzüne vurmadan içim soğumazdi..
İnşaAllah ama artık 1 gram bile ümidim yok neyi çok istesem hayatım boyunca olmadı zaten
Cok tesekkur ederim.
Plan yapamadim sak diye soyledim. Tutamadim ya icimde. Annesi ogluna yemek yapmaya gelicekti gelinim icin gittim diye reklam yapacakti.
Bu anne kılıklı yaratıkları görümce kılıklı Allah ın cezalarını ve beyinsiz eşleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Sizi iyice coşturmak istemem ama ikisinede feçi küfür ederdim
Yüzlerine değil ama duyabilecekleri şekilde !
Ara bi çorba siparişi ver kendine
Otur ayağını da uzat mis gibi iç ya
Amaan zaten bünyen zayıf düşmüş
Öfkeyle niye yoruyorsun iyice kendini
Ayıp etmişler, olmamış
Ama ne kadar söylersen söyle
Karşılığında saçma cevap alacaksın kesin
Hırsın geçmeyecek.
evi yakın mı kvnin ?Zivanadan cikariyolar dimi insani?
Simdi merak ediyorum. Evinde ogluna yemekler yapiyodur, oglum oglum diyodur. Oglu da tikiniyodur. Vicdanlari rahat mi ?
Merak ediyorum gercekten..
evi yakın mı kvnin ?
Bu saate kadar hiç arayıp mesaj atmadı mı ?
Valla dogru soyluyosun. Cay yaptim kendime. Salonda battaniyemle yatiyorum. Dusunmeyeyim diyorum yok icime oyle oturdu ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?