- 6 Şubat 2018
- 263
- 620
- 18
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Boyle kadin anca boyle insan yetistirir, cok normal.
Arabayla 20 dk. Yakin.
Yok ne mesaji. Olsem helvami da anasinda yer
Tovbe tovbe
sen sert bir msj atsan nasıl olur , ben şahsen böyle bir durumda kalsam gelme eve ananın koynunda yat diye msj atabilirdim ... tabi orda olduğundan eminsem
Hic minnet etme. Arkadasin dedigi gibi disardan yemek soyle, bi film ac. Gelince suratina bile bakma. Yayil salonda, keyfine bak.
Bu adamin nasil boyle bencil oldugu da belli oldu. Anasi tursusunu kursun seni ipini salarsan. Yemek de yapsin, donlarini da yikasin pasasinin.
P.S. Film onerisi de vereyim. Supriz Damatlar diye bir Fransiz filmi olabilir. Nesen azicik yerine gelir
düşündüm de haklısın hiç fırsat verme., bencil insanlar içinde üzülme .Simdi mesaj yazmaya baslasam tutamam kendimi. Iyice sinirlencem.
Aslinda gidince oyle bi hava almaya ya da annesiyle rahat rahat konusmaya gitti sandim. Ama artik su saatte resmen annesine gitti..
düşündüm de haklısın hiç fırsat verme., bencil insanlar içinde üzülme .
Normal olan sey yemek yapip size getirmesi ya da yollamasi olurdu..ben kv olsam ole yapardim yani.. ztn bu iyi niyetimle bana sirret gelinler dusecek: (
rabbim başka şeylerden güldürsün yüzünü inşallah bende üzüldüm hasta vaziyette yalnız kalmana eşin olacak kişinin yaptığı bencilliğeKendime uzuluyorum .
Annem babam bana kiyamazdi ya.
Sanki ben evlat degilmisim gibi davraniyolar.
Esten yana zaten bir sey gormedim.
Rica ederim.
@Samsonn
Cok tesekkur ederim. Oyle anneden boyle ogul olur.
Dogru soyluyosun. Eve gelsin yuzune bakmam. Annesi de hangi yuzle bakacak bana dicem ama bakar.
Film tavsiyen icin cok sagol
Ankara’da mısın valla sıcak çorba getiresim geldi neden sana değersiz davranıyor acaba sadece başarılısın diye olamaz benceAllah askina bu nasil bir " anne "
Benim oglum ac kalir demis. Tem dusundugu oglunun "bogazi"
Ailem de yok burda. Kendimi cok yalniz hissediyorum.
Esim mi, sevgiyi gectim ama merhamet yoksa bir insanda evlenmemeli bence.
Beni boyle birakip annesine giden adama ne denir?
Ya iste gariplik bizde diyorum ya.. nasil bu kdr bencil vicdansiz olabiliolar anlamiyom...Allah korusun. Inanir misin,bir arayip nasilsin demediler. Ben de hasta oldugumu bilmiyolar zannediyodum. Ohoo benim hasta oldugumu da biliyomus da oglunun bogazinin derdine dusmus kadin
rabbim başka şeylerden güldürsün yüzünü inşallah bende üzüldüm hasta vaziyette yalnız kalmana eşin olacak kişinin yaptığı bencilliğesabır ve sebat bir çok sorunun çözümdür...
Ya iste gariplik bizde diyorum ya.. nasil bu kdr bencil vicdansiz olabiliolar anlamiyom...
Bi onceki dogumumda kv gece disari cikan ogluna dediki: oglum uykusuz kaldin az gitte uyu:)
Bende dedimki: dogru gece 40 kez kalkip bebegi enziren oydu dogru uyusun:)
Gercekten bi kendi canlari var baskalari onemsiz
Haha yok esim seninki kdr odun degilde super bi evliligim yok. Hasta filan olsam Allah var restorani ayagima getirir.. ama bir yanlis 4 dogruyu goturuyo bazen ne yazikki..ailesi vs derken aramiza ucurum girdi malesefAllah askina ben anlamiyorum. Nasil yapabiliyolar?
Aman ogullari uykusuz kalmasin, aman ogullari ac kalmasin.
Biz neyiz? Benim de annem babam var.
Ben hastalansam annem su yasimda basimdan ayrilmaz ya.
Sen nasil o mesajlari atiyosun ogluna. Yazik gercekten yazik.
Esten yana sanslisindir insallah. Benim esim annesinin kopyasi. Maalesef.
Ankara’da mısın valla sıcak çorba getiresim geldi neden sana değersiz davranıyor acaba sadece başarılısın diye olamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?