Gelinlik Modelleri İşte benim gelinliğim

dolphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
184
0
46
Nevşehir
$DSC00291.webp
kızlar buda gelinliğimden ufak bir görüntü denemek için giymiştim ve zaten ilk görüşte bunu beğenmiştim aldım gitti.daha teğelli hali beline de işleme olacak manşetleri falan da ayarlanacak bana göre. 3 haziranda kısmetse düğünüm var 31 mayısta da kına gecem.nevşehirde kaldığımız için gelin çıkcam 1 mayısta hem nevşehirde giycem hemde 3 haziranda istanbulda :):54: çok hoşuma gitti yaa sizce nasıl :) :9::3:

Son düzenleme:
Bende beğendim canım fakat gögüs uç hizasında işlemelerin yoğunlaşması, kapalı bir gelinlik için biraz absürd bir görüntü vermiş gibi.
Onun dışında gayet şık.:16:

Üst kısımdaki taş işlemeleri fazla yoğun. Alttaki dantelle de tezat olmuş. Üstü de dantel-taş işleme olsa çok daha güzel olurdu.
Model çok hoş aslında. Güle güle giy.

gelinlik genel anlamda güzel çok beğendim ama taş işemeleri biraz fazla gibi geldi bana.. duvağın nasıl olcak peki ?

öncelikle hayırlı olsun canım gelinlik çok güzel çok beğendim kol kısımları falan istediğim gibi ama fazla şaşalı benim için taşları biraz az olursa çok daha güzel olur ama sana çok yakışmış şimdiden mutluluklar dilerim sana

bel kısmında da olacak ya taş işleme. dediğim gibi daha yarım hali bu :S göğüs kısmı kötü mü görünüyo yaa?? ben çok beğendim :S

Modeli çok güzel canım.Ben sadelıkten yana oldugum ıcın taşları cok fazla geldi bana.Gelinlik senin önüne geçmemeli bence.Güle güle mutlulukla giy canım:52::52:

Gelinliğin modeli çok hoş ve orijinal aslında ama o taşlar gelinliği gelinlik havasından çıkarmış gri bir elbiseye dönüştürmüş adeta gelinliğin beyaz ruhunu öldürmüş.

türbanlı gelinler için genelde bolerolu modeller yapıyo gelinlikçiler:(( ben hiç beğenmiyorum onları...bu model çok farklı çok hoş canım:)) gerçekten çok beğendim:)) ışıl ışıl bi gelinlik güle güle giyin...ömür boyu mutlu olursun inş...

Taşlarının yoğunluğunu azalttırabilirsen çok daha güzel olur gelinlikde ''beyaz'' masumiyetin rengi ön planda olmalı bence;)

normalde ben hep fransız danteli olan modelleri beğenirim ama buda çok hoşuma gitti hayırlı olsun cnm mutluluklar...

Back
X