İşte Benim Stilim All Star

Nazli sayfamiza gelmis, "sacmalamayin ne evlenmesi" yazmis, asagiya yazilan yorumlaradan sonra.
Ancak sevigilisi var 2-3 haftadir, kulise geliyormus adam arada bir. Birde bayramda denizde fotolarini televizyonda babah programinda gosterdiler.
Evlenmek icin ayrilacak sozleri cikdi Hamarat icin ne kadar dogru sonucda kulisde kizlarin konustuklari cogu sey cikiyor.

Nazli Sultan da o yuzden ayrildi. 3-4 kiz sidinda kimse ile konusmuyordu. Aldigi abarti yuksek puanlar yuzunden basda Gulsah ve Ezgi Baylar isyan ettiler zaten Nur a. Arkada tartistilar Nazli ile kizlar ve anneside yazdi bunu sayfasinda sonra sildi. ''Kizlara kasar dedi annesi''
Evlilik bahanesi seyirciye aciklanan , diskalifiye olmamak icin sevgilisi Umit yapimcilarla gorustu, Nazli Tazminati odeyip sozlesme fes edildi. Yillardir dostlar ve 6 aydir birlikteler simdi, evlenmek icin 4 ay beklemedilermiki? Madem sonbaharda evlenicekdi niye Allstar a katildi. Tatsiz ayrilsaydi Umit Akbulut bir daha is yapmazdi kanal ve fima ile, iki taraf icin sorun olurdu.

Son düzenleme:

Vah vahh kaç saat uyuyolarmış. Kim ne kadar çok uyuyo diye tartışıyolar bide Ben bu yarışmadaki bazılarına çok gıcık oluyorum ( ismi lazım değil baş harfi a ) ama yinede ısrarla izliyorum.

meleğin elenmesi gerekiyordu zaten, doğru karar

Su ana kadar gecen 7 hafta acikca gorunen en iyiler Ezgi Baylar ve Gulsah. Nazli Sultan dan bile daha iyiler o hep ayni tarz giyiniyordu. Sonra Aysenur ve Nurcan geliyor. Ozellikle Ezgi kendi tarz inin disina cikmaya basladi ve basarilida oluyor.

Su ana kadar gecen 7 hafta acikca gorunen en iyiler Ezgi Baylar ve Gulsah. Nazli Sultan dan bile daha iyiler o hep ayni tarz giyiniyordu. Sonra Aysenur ve Nurcan geliyor. Ozellikle Ezgi kendi tarz inin disina cikmaya basladi ve basarilida oluyor.
Ayşenur hariç üçünü de seviyorum tutuyorum ben de. Ayşegül'ün de kendi sezonuna nazaran değiştiğini düşünüyorum ben bu sezonda

Gecen sene Melisa ne giyecek diye merak ettiriyordu. O sezon bir tek o farkli seyler deniyordu ve ne giyse tasiyordu.
Bu sezon o duruma Ezgi B. geldi. Gala lardada basarili. Ezgi de birinci sezonun en fazla yildiz ve tac alaniydi, hakkinda uydurma torpilli zengin dedikodusu cikdi diye halk oyunda geri dusmustu. Sonra ne zenginler gorduk yarismada biz. Ezgi ve Ikizler zengincik kalirlar onlarin yaninda.

nazlı hamarat kime aşık olmuş ya

edit: he eski sevgilisiymiş

Ay şu Emelden daral geldi bana hele Nurun sürekli onu savunması, Son günlerde Ayşenurada gıcık kapmaya başladım. bi havaya girdi eleştirilerde bi jüri bayan bilmiş havaları.

Hepsine ayrı bı gıcığım
Ama onları izleyıp kavga etmelerıne bayılıyorum

aysegul konusmaya basladıgında ben hayatdan soguyorum
makınalı tufek gıbı ard arda
bırı sustursuunnn

Ilk biz girmistik bu haberi nete 2 hafta once. Buyuk ihtimal kabul edecekdi. Simdi Zeynep bir sonraki yayinda olacak.
Nazli Hamarat in elemesi tesaduf degil. Zeynep ile aralari iyi degildi ve Nazli Zeynep in gelecegini ogrendikten sonra vasat gelmeye basladi 2 haftadir.

nazlı gitsin zaten sürekli zoraki lütfedip geliyormuş yürüyormuş gibi halleri var zaten juri o yüzden yollamış olabilir bence

Bu sezon cok sIKici, hic izlemeye motive edecek bi unsur yok.
Merak ettigim kimse yok,konu yok. Öyle arada bi göz atiyorum,aysegül konusmaya baslayinca zapliyorum

Juri ve yarismacilarin sessiz olan kisilere baski yapmamsi programin ne kdr acinasi bi halde oldugunun göstergesi bence.
Tartismayla reyting yaratmaya calisiyorlar ama millet yemiyor artik.
Öykü serterde basladi yine alttan alta gaz vermelere, ezgi ünalin ayakkabi davasini acik etmesi gibi.
Nur Bozarada böyle yapiyordu,gizli kalmasi gereken seyleri pat diye ordayken söylüyor nuru yalanci durumuna düsürmeye calisiyordu.
Aysegül nura yaptigini simdi emelde deniyor,ama emel nur gibi cat cat cevap vermedigi icin anca papagan gibi kendi konustuguyla kaliyor.
bence programin sonu pek iyi görünmüyor,havasi kacti sanki.

Bu hafta Sara eleniyormuş.
10 bin lira ödülü kazanan da Gülşah oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…