Arkadaslar yeni yaptigim kisa bir arastirmada Ümit Akbulut un adeta bu yarismanin sponsor u oldugu. Bugun Gala da cikacak Twins grubunuda onun getirdigini ogrendik.
Nazli Sultan in tum bu gucu sevgilisi Umit Akbulut dayaniyormus. Bu adam yabanci futbolcular ve sanatcilardan tutun cok genis cevresi olan biri Nur Yerlitas ile arasida var.
Nazli nin Ocak ayina kadar bol bol reklam yapilacak halk in gozunde yukselmesi lazim yoksa Ikizler Emel Ezgiler Aysenur u yakalayamz smsde. Juri de alet olacak buna.
Acun kendi kanalında boyle birinin nasil yarismayi kontrol etmesine izin veriyor oda merak konusu.
Diger kizlar da bunu biliyor ama konusamazlar. Instagram da yazicagim bunlari. Bu hafta yarısmayı izleyincide emin oldum iceriden gelen iligiler dogru cıkdı. Nazlı kollanıyor.
Aynen tahmin ettigimiz gibi oldu. Ezgi korumaya alındı yarısmacılar tarafından, juri istemedense olsa Tugce yı eledi. Nazlı Hamarat ı elemek sorun cıkarırdı.
sanırım bu haftada olacak olanı soyledıee gizem elenmis , tugce değil
Emele dans etmek cok yakisiyo yaa dansci olsaymis olay olurmus. O yetenek keske bende de olsa ayol bildigin odunum halay bile yakismiyoEmel ve dansı diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Tecrübeli dansçılara taş çıkartır nerdeyse. Çok da güzel olmuştu ayrıca dans için seçtikleri.
Aynen yetenek meselesi ama bu konuda cidden Emel bir numara :)Emele dans etmek cok yakisiyo yaa dansci olsaymis olay olurmus. O yetenek keske bende de olsa ayol bildigin odunum halay bile yakismiyo
kizlar nazli kayaaslan 5. haftada programdan ayrilmis diyorlar bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?