İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36

Yeni sezon bugünden itibaren hergün Tv8 de 15.30 da

Acun'a bak ya, küt diye aldı programı valla, öteki kanalda da başkalarıyla devam ediyor ama hala sanırım.

Acun'a bak ya, küt diye aldı programı valla, öteki kanalda da başkalarıyla devam ediyor ama hala sanırım.
Aynen öyle valla canım şu an izliyorum bu yeni sezon kızları fenaya benziyo
Diğer kanalda henüz başlamadı ama reklamları dönüyor jurisi flan itici geldi bana herşeyin ilki güzeldir

Diger kanalda da farkli juri mi olucakmis

Zeynep Öztürk beğendimmm senii

Bunlar simdiden birbirlerine bu laflari soyluyorlarsa program ortalarinda merak ediyorum diyaloglari valla

eeee simdi nasil olucak anlamadim ben tv 8 de baska show da baska mi olucak

Show tv de ismi ne olacak,kanal değiştirmeyeceğini söylemişti,2 kanalda aynı isimi kullanamaz diye biliyorum.

Show tv de ismi ne olacak,kanal değiştirmeyeceğini söylemişti,2 kanalda aynı isimi kullanamaz diye biliyorum.
Show dakinin de adı bu tarz benim
Ama yeni jüri üyeleri var..
Ebru akel sunuyor ..
Dün mü ne fragmanını görmüştüm..
Cemil ipekçi var..

Jüride geçmişi belli bir zavallının kullandığı İngilizce kelimeler, yarışmacıları yerin dibine indirmeler....

Juri bizimle değilsin,

Uzmanlığı konusunda her konuda yorum yapan ve diğer 2 jüri üyesi ne derse onaylıyan zavallı kemal, Türkiye ile bağlantısı bile olmayan ama bizim nedense pay verdiğimiz İvana, kendi giyemediklerini eleştiren nurellla...

yazık bu 3 zavallıya mı kaldı bu ülke moda konusunda...

bu aptal juriye paye veren bizlerde suç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…