İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Ella denen zavallı su aygırı ;
İnsanları cebindeki paraya göre değil de tarzına göre not versen ?

Bu Show tv napmaya çalışıyor ya? Aynı isimde aynı formatta program açmak ne ya? Bari isimlerini değiştirseydiler yeni juri yeni bir show olsaydı. İnsanlar Bu tarz benimi kendi orjinal jurisiyle kabullendi. Özellikle Nur Yerlitaşla İvana Sert hep beraber önceden de moda programlarında juriylerdi Bugün ne giysemin ismini ve formatını değiştirip yeni isimde show program açtılar. Şimdi Acun Bu tarz benimi show tvden almış kendi kanalı tv8 transfer etti, show tv aynı isimli programı açarak aynı saatte yayım yaparak napmaya çalışıyor? Televizyon kanaları iyice saçmalıyorlar artık.

Son haflalarda pek takip etmeyenler olmus olabilir medyayi, program hakkinda olup nitenleri.
Program transfer olmadi, yapim ekibleri kiralaniyor her iki kanalda, yapim ekibleri transfer oluyor yarisma degil.
ShowTV, yapimci ekibin ayrilicagi sinyelleri ni gordukten sonra aralik ayinda yeni yapimci firma ve kadro icin arayisa basladi. Daha sezon finali bolumu yayinlanmadan yapimcilar Tv8 ile anlasmisti.

Yarismanin haklari (isim ve format) showtv de. Tv8 yapimci ekibi ile 2015 icin anlasti. Juride yapim ekibi ile sozlesmesi oldugu icin onlarda transfer olmus oldu. Yalniz bu transfer 2 tarafin anlasmasi ile olmadi. Tek tarafli sozlesme feshi ile oldu yapimci ekip tarafindan. Yani Tv8, ShowTV ile gorusmeden yapimci ekip ile anlasti, ShowTV de mahkemeye basburdu tazminat icin. Henuz kesin bir karar yok, su an icin 2 ayri yarisma olacak.

Show Tv resmi olarak daha once duyurdu yarismanin baslayacagi tarihi, Tv8 daha sonra fragman yayinlamadan 2 gun kala bilgi verdi.

Bende bu kizi birine cok fena benzetiyorum..
Dizi de falan gormedim hic ama bi evlilik programinda bi kiz vardi adi aklima gelmiyor ona cok benziyor..

Almila, Senem Kuyuoğlu'na benziyor.
Vee Nazlı da Gani Müjde'nin eşine yani Belma Canciğer'e acayip benziyor :)

bu kızlar önceki kızları mumla aratacak hele bir özden varki laf sokma makinası itici şey bide fok balığı gibi konuşuyo kıl oldum .zeynep güzel giyiniyo ama insanlara tepeden bakan bi havası var .benim favorim esmer nazlı

ya bu özdenmidir nedir.allah askina bu nasil bi simariklik. o nasil bir itici konusma seklidir.cok irite oldum cidden suan bu kizin konusma sekline.hadsiz..nazli hamarat ve bu özden bu sezon beni asiri rahatsiz eden yarismacilar.
al bendende o kadar

Ay ben emele bitiyorum yaaa o isvesi cilvesi tatliligiyla kendini izletmesi, hic sinirlenmemesi hep hanimlik cizgisinde kalmasi valla kadinin krali yaaa favorim o kesinlikle..

Ne diyosunuz kizlar tutar mi bu program? Ben izlemicem diyodum kendimi izlerken buluyorum :/

bende izlemiycem dedim dedim yine izlerken buluyorum kendimi ) bu arada emel'i bende sevdim.cok egleniyorum onu izlerken.yarismaya gelince umarim tutar

Emel ilk çıktığında ay nr kadar yapmacık konuşuyor, sanki yalandan yapıyor demiştim. Şimdi izlerken çok tatlı buluyorum, onu izlerken çok eğleniyorum

Fakat ben katılmıyorum bence bu sezon yarışmacıları çok iyi. Geçen yarışmacılara mukaysen çok iyi yaşayan ve iyi giyiniyorlar. Iyi yaşıyorlar derken kimseyi rencide manasında demiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın.

Ayyy ne bunlar ya o yolun yolcusu bence?? Yıllardır tv ye çıkan sanatçılar şarkıcılar bile bunlardan daha çekingen daha usturuplu.
Teşhir teşhir başka bişey yok ama izliyorum o ayrı konu

tesadüfen geçen bir kızın "ben çok mütevazi bir insanım, spor arabam olmasına rağmen kanala servisle geliyorum" dediğini duydum. yemin ediyorum leş gibi program, dünyaları bomboş olan insanlar sayemizde prim yapıyor. nur oturduğu yerden "ay çok sıkıldım bişiler yap, dans et" gibi boş konuşuyor, ivana konuşamıyor ve bunların para kazandığını gördükçe aklıma 900 tl için canından olan madenciler geliyor ve kahroluyorum. hele bu ivana kimdir, nereden geldi, kim baş tacı yaptı, kendi memleketinde sallanmayanlar niye gelip tr'de tepelere çıkarılıyor anlam veremiyorum.

Esmer nazlı herseyiyle tarz hatun ya

yanlış yaptılar derya en azından uğraşmış bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışmış
maria elbise giymiş gelmiş juri adil değil
neyse maria da haftaya elenir

tv8 e geçtiğinden beri yarımyamalak izledim ve ilki kadar rabet göreceğini sanmam.yarışan tüm kızlar zorlama rol yapıyor gibi görünüyor ama zeynep isimli yarışmacıya bayıldım çok güzel bir hatun,emelde çok şirin.izlersem sırf ikisi için izlerim,özden denen kız kaç yaşında bilmiyorum ama çok itici ve sanki vücudu büyümüşte yüzü çocuk kalmış gibi bir tuhaf,çirkin demek istemiyorum ama itici işte.

bugün showda olanı başlıyor sanırım meraktan bakarım fakat anlamadığım hem show hem tv8 nasıl aynı ismi kullanabiliyor.
ayrıca burada açılan bu tarz benim topiği neden kapatıldı,showdaki program yorumlarına nereden devam edeceğiz?

Bnde zeynep esmer Nazlı ve emel hoşuma gidiyor

Özdene biri giyin demesini söylesin

Resmen teşhircilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…