Ozden de bu gruba giriyor bence ..Bu nasil bir simarikliktir..Bnde izliyorumKazen
Nazlı hamarat ve melisanın tavırları kişililkleri çok iğrenç belki kendilerine göre şanslılar zenginler ama bnce en şanssızları o maalesef insan olamamışlar
Evet pardon o da varOzden de bu gruba giriyor bence ..Bu nasil bir simarikliktir..
Şimdilik esmernazlı ve zeynep dedimKonuya anket ekledim 2 seçeneği işaretleyip dilediğiniz zaman da ben vazgeçtim favorinizi değiştirebilirsiniz.
Konuya anket ekledim 2 seçeneği işaretleyip dilediğiniz zaman da ben vazgeçtim favorinizi değiştirebilirsiniz.
Olmadi ivana sert olup ciksaydi dimi ama taylor da cok iyi olurdu :)Ayy bu topiği görmemişim ben, yeni sezonu seyretmeyecektim ama gala gecesinden beri seyrediyorum. Ve Mariayı aslında beğendim hal ve tavır olarak ama orda onun gibi bi kızı barındırmazlar. Gala gecesinde de nasıl Taylor Swifte benzettim, keşke o olsaydı. Çılgın bi sahne kıyafeti kıvır kıvır saçlar elinde de bi gitar, kimseye laf vermemiş olurdu, çatlatırdı milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?