İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

ay hepinize maşallah.göbüşlerimiz üç aşağı bel yukarı benziyor.bende koyarım bi ara.beceripde çekemedim.

Çilek maşallah her geçen gün daha büyüyor. Bu arada iki foto arasında çok büyük fark yok sadece açı farkı var.

tsk,ler canim...sen yazdiktan sonra daha dikkat ettimde
birinde az daha yamuk durmusum galiba:) yoksa uc gunde buyuycegini sanmiyorum...

çilekcim maşallah göbüşüne çok şirin çıkmış...
kızlar gerçekten aslında çoğumuzun aynı yaaa açı farkı yakın uzak çekim farkı var ilkini mesela hani sabah normal akşam şiş göbüş oluyordu çoğumuzun bende öyle ve çok yakından çekmiştim bunu orta karar çektim..ama buda boş hali dolu olunca dahada şiş oluyor..

Kızlar birde ayaklarımızı çekelim.En davul ayak kimin diye :)))
Ya benimki davul gibi şişti bugün yine.Pazartesi doktorumu arayıp sorcam inşallah.

20.haftayı okudum hafta hafta gebelikden de daha sonraki haftalarda olması gerekiyormuş aslında bu şişlerin.

iki hafta önce benimkiside inanilmaz sisti dark..
ama o hafta cok fazla tuz yedim yesil elmayla filan
sanirim ondandi..birde ben cok tuz yiyordum..simdi 10 gündür
cok azalttim tuzu ve hic sismedi ayaklarim..tuzu kesince direk farketti yani..
ama hicbirseydende tat alamiyorum o baska..sende biraz kes istersen tuzu
faydasi olur kesin egeer tuzu cok tüketiyorsan..

:roflol: :roflol: Ayyy ne alemsin Dark. Ama benimkini de görseniz kaçarsınız. Hele iş dönüşü tam dediğin gibi davul oluyor. Neden bu kadar erken şişmeye başladı ben de merak ediyorum. Doktora son gittiğimde sormuştum. O da test falan yaptırmayıp, bunun çaresi yok, hava da sıcak şişecek. Tek yapman gereken uzatıp yatmak demişti.

Çilekcim ben normalde fazla tuzlu yemem zaten.tuzu domatesle bugünlerde tüketmeye başladım ama çok değil o da.

Benimki tuzdan değil sanırım.Az biraz yürüsem şişiyor.Fazla da yürümüyorum ama anlamadım.

Julian walla bu hafta başladıysa şişmeler doktorunuza iletin diyordu 20.hafta belirtilerinde.
Eğer ki tansiyon ve idrarda protein gibi sorunlar yoksa yapacak bişey yok diyor.Ama bu sorunlar varsa sanrıım bunlara yönelik test istenebilir.

Cidden erken başladı bizim şişler.

kızlar yaa süper göbüşler ...benimki 1 haftada evrim geçirdi resmen kocaman oldu.yarın çekicem resmini..bu arada nazlımelek harbiden yaa nerde o iki fırlama nerene koydun kıs küçücük göbüş..
bu arada sedacım takvimin yoktu kaç haftalık olduğunu göremedim,maşşalah seninki baya bi büyümüş..

canım merak etme bir sorun yoktur.bendede başladı ayaklarım özellikle.kapalı ayakkabılarımı deniyorum anca ayağımın ucu giriyor.ellerimde aynı şekilde.tuzuda normal kullanıyorum demek normaldende az olacak...

İşte minik erkekimiz evisi.... Rahat ettirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz walla...
Süslü bluzum varken belli olmuyodu bende onu yukarı çekip resmi çekebildim.. ama normal helinide görün istedim... a.s.a.s.

escape canım maşallah senin göbüşde güzel çıkmış.. kıyafetinizle daha bişey belli olmuyor gibi haklısın..... aman minikler rahat etsinde evlerinde, anneleri şiş göbüş oluversinler ne olacak değilmi..:)))

Ooohhhh evisini sevsinler onun :) balık gibi kıvrıla kıvrıla yatıyordur şimdi. Yazık bizimle işe gidip geliyorlar. İş hayatına çok erken atıldı bunlar :) Maşallah Escape..

kızlar gobusler ne tatlı cıkmıs yalnız hepımzın gobuslerı aynı gıbı sayılır :sm_cool:
ayy doguma yakın nasıl olcaz acaba :sm_cool:

ÇİLE,SEDA VE ESCAPE ÇOK SÜPERMİŞ BEBİŞLERİN EVLERİ..BAYILDIM.:asigim:
HADİ KIZLAR DİĞERLERİNERDE(BENDE ÇEKİP KOYDUM YA GEÇEN HAVA YAPIYOM ŞİMDİ:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…