Sağol canım.Ben zayıf değilsem bile iyiydi fiziğim.Şimdi haliyle tombik olmaya alışıyorum.
Ama ben şikayetçi değilim.hatta dar şeyler giyiyorum :)) Belli olsun die.Hoşuma gidiyor.Bebeğim benim en büyük mutluluğum.
bende daha bol şeylere geçmedim.. hala eski kıyafetlerime sığıyorum ama artık pantolonlar sıkıyor .. beli lastikli kot almıştım ve licralı kaprim işime yarıyor şimdilik.. neyse yarın çekeceğim kendim kocişden hayır yok.. koyarım bende fotomu..:))..
nasılsınızı?
darkçım süper bi göbüşün varmış seninde..
ne güzel anneler olduk yaa.
yaşasıııın!!! yılın en güzel anneleri kasım anneleriiiiiiiiii:dance:
Darkcım senin göbüş de çok güzeeeellll :))))
Ama en kocaman benim galiba.....:teytey:
Ben çok seviom göbüşümü, yanlış anlaşılmasın, kociş de bayılıyo, harika bişi...
Ama bazı densizlere sinir oluyorum, "bu ne hal, 7 aylık mı, yakında doğuracak gibisin, 2 ay sonra nolacan sen böyle" ya da en çok olan, "o haaaaaaaaa ebru nolmuşsun sen böyle" diyenlere uyuz oluyorum...klava:
Ben de "nolacak, hamile olmuşum" diyorum .
Kociş de sinirleniyo onlara, özellikle dar giyin aşkım, herkes görsün güzel göbüşünü diye bana moral veriyo..:asigim:
Ayyyyy kızlar çok tatlısınız gerçekten. Ebuka bir açıldı pir açıldı, takdir ediyorum göbüşe de 10 puan 10 puan 10 puan :))) Kız valla ne olmuşsun böyle diyenlere. Hatta bizi çağır göbek manyağı yapalım onları klava:
Dark o ne tatlı bişey. Küçücük maşallah Hem bayağı da zayıfsın sen. Bir de çok zayıf olmasam da demişsin, daha ne olacaksıııınnnnn :))
Bu arada arkadaşlar yapmayın etmeyin görünene aldanmayın nazlıcım hiç üzülme ben valla tombişim de derdimi anlatamıyorum fisfisfis
Nazlı ben daha bir kocaman bekliyordum seninkini ama maşallah çok muntazam büyümüş göbüş. Pembe pijamalarımız da güzelmiş :) Hem ebuka nın dediği gibi hiç tontiş falan değil, filinta gibi kızımız maşalllaaaaahh :)
valla ne yalan söylüyüm bende kendime şaşırdım...:)) gerçekten yandan daha muntazam çıkmışım..
ama dediğim gibi ben daha bir kilo aldım birazda ondan küçük göründü gözünüze...doktordan sonra vitaminlere geçeyim bakın o zaman görün göbüşü...:))
Seda maşallah seninki de çok tatlı. Bu fototğraflara bakınca hepimiz yan yana gelsek nasıl görünürüz diye bir hayal ettim de bayağı komik olur heralde :))