İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

en geç p.tesi oğlumla boy boy fotolarım burada sakın kaçırmayıııın..
yarın koyamam..çünkü az önce kociş arad.kayınvalidemin belinde omirilik incelmesi var.
ameliyat yarın sabah 7 de olacakmış.
ben çalışıyorum öğlene kadar.izinde alamam şimdi.çünkü haftayada detaylı utlason için izin alıcam..öğleden sonra hastanede olurum..
diyodu kayınvalidem biran önce olayım ameliyatı senin doğuma kadar iyileşiyim diye..ama bukadar erken beklemiyodum.
ay canım benim yaaa..çok korkuyoda belli etmiyo.yaşlandıkca can daha kıymetli oluyo herhalde..ee 60 yaşında..gerçi maşallah çok dinç ve metanetli bi kadın göstermiyo ama..
eşim liseye giderken boşanmış eşinden.bi kız bide erkek..iki çocuğu büyütüp okutmak tek başına hiç kolay değil..
ama hiç yakınmaz çok fedakardır.allah onu başımızdan eksik etmesin..
inşallah yarınki ameliyatı iyi geçer..:asigim:

Canım dua ederiz biz de kayınvaliden için. İnşallah iyi geçer ameliyatı. Doğru söylüyorsun onlar daha metanetli oluyorlar. Bizim taşıyamayacağımız yükleri taşıyorlar. Umarım her şey güzel olur canım ve çabucak iyileşir.

İşte benim fena halde kocaman göbüşüm.....:smiley-cool:
İki ay sonraki halimi düşünemiyorum bile...:çok üzgünüm:
Bu arada denize gitmeden önce çekildi bu fotolar, o yüzden birazcık freee...yerimseniben

vaaaaaaaauuuuuuuwwww
ebukacım..
bu ne güzellik ;bu ne hoş göbüş..
ama hakikaten maşallahı var..
ama sen zayıfsın bizden:bbo:
ondan göbüşün bukadar kocaman..benim yanlarımda var.fotoda belli olmamış.
seninki maşallah ne güzel top gibi..
:1hug:

Ya diyom ya ben kocaman oldum diye, en çok ben şişecem galiba
Doktor da öyle dedi zaten, rahim sadece dışarı doğru büyüyomuş benim. O yüzden daha çooookkk şişeceksin dedi bana.
Ben de önceden zayıftım ya, her aynaya baktığımda şok oluyorum :))))))
Valla utanıyodum ben foto koymaya, bir kere koydum ya tamam artık gerisi gelir...

Bunlar da dün ve bugün çekildi.:1rolleyes:

Maşallah Ebukacım gayet güzel göbişin.Bi alışınca gerisi geliyo zaten :)))

Ya kızlar size de mahcup oldum.Resmi çektim çekmesine de yükleyemedim,bi türlü.Dün misafirim gelmişti giremedim.Bugünde çok az girdim nete.Şimdide kociş maç izliyo tak desem takmaz bluetooth u(Doğru yazdım inşallah :) )

kızlar ben bugün neler kaçırmışım öyle yavvs...:)) valla gülerek okudum yazdıklarınızı...sırnaşık şey
azo ve juli maşallah göbüşlere.. işde şu kadar kiloyuz, bu kadar aldık diyordunuz ne güzel kibar çıkmış sizin göbüşler...daha ne istiyonuzzzzz... :sm_confused:
ebuka canım seninde maşallahın var hani hiçde büyük değil gayet orantılı bir göbüşün var haftana göre...a.s
valla ben onu bunu bilmem benim göbüşü görünce kaçarsınız diyenden korkacaksın..:))yasakkelime
ben diyorum benim göbüş miniminnacık hiiiiiiiiç belli değil yani...:roflol::roflol::roflol:tatlicadiarzu
ohhhh sefam olsun..:icecream::icecream::

Beklemek benim de aynı şey bugün oldu. Resmen tutamadım kendimi, yemekhaneden yukarı zor yetiştim. İlk zamanların bulantısı gibi de değildi. Daha şiddetliydi. Umarım devam etmez.

aynen canım katılıyorum sana ilk zamanlarınki halt etmiş çıkar çıkar bitiremedim o zaman biraz çıkarsam rahatlıyordum durduruyordum bunu durdurmak mümkün değildi umarım bir daha olmaz ne sana ne bana nede hiçbir anne adayına:)))

julicim senin ki de pek güsel siz ne güzel zayıfsınız ben şişko şişko

Siz hep uzaktan çekiyosunuz zayıf çıkıyosunuz,ben yakından çektiğimden şişko çıkmış olabilirim :)))))))

Siyah bluzu normalde giymiyorum çok bol diye.İleriki aylarda giycem.

darkcım maşallllahhh.. siz zayıf olduğpunuz için göbüşleriniz size daha büyümüş geliyor,gayet güzel göbüşün var darkcım.. ohh kızın rahat etsinde içerde gerisi boş..
bende zaten tontiş olduğum için büyümüş göbüşle şişkolar sınıfına giriyorum..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…