İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

darkcim koysana canim göbisini,büyüdümü iyice?
suanda cabuk degisiyor göbisler büyüyörlar habire..

Atatanem, Ebuka, Seda...
Kızlar göbüşleriniz çok tatlı çıkmışşş...
Kıskandım, ben de becerebilirsem hemen çekip ekliyorummm:icecream:

Ayyy Seda o ne güzel göbüş öyleee ya. Tam senin oğlan ben burdayım diyor :))) Çokkk tatlı maşallah. Sipsivri, hentbol topu gibi :)))

Elmalı turta seninki de çok tatlı çıkmış canım. Bengisu'ydu dimi kızımızın adı :))) Çok fiyakalı çıkmış hanımkızımız :) Benim kızımla hemen hemen adaşlar ya :)

Dark evet hadi sen de koy fotoyu. Bak ince arkadaşların göbüş daha bir çıkmış. Benimki mideyle bir bütün oldu vallahi artık. Buraya koyduğum son fotodan da eser yok :) Bir de komik soru ama sizin göbek deliğiniz nasıl oldu :) Benimki içine kaçtı da :) Tam göbek deliğinin orda böyle gülen ağız gibi oldu orası, o içeriye kaçınca :) Komik yani

ay ben daha yeni koydum 19 haftada canım değişiklik yok daha bizde sanırım

Evet Julianne'cim adaş sayılırlar :) Seninki de Banu Su'ydu sanırım... İsmin sonundaki su eki kulağa çok hoş heliyor bence... Bu arada senin göbüşü de güncelleme zamanı geldi artık! Hadi bakalım güzel eller denklanşöre :)

ay canım nasıl görüneceğiz kocaman bir göbekle görüneceğiz

Elmalı turtacım, nasıl güzel o göbüş yaaaa, maşallah sana da kızına da...:))))
Senin yanında ben 9 aylık duruyom valla, minnacık ne güsel seninki. Maşallah, maşallah....

Sedacım seninki de aynen şahane görünüyo, maşallah oğluşunla sana....
Süpersiniz ikiniz de kıslar, hatta dördünüz de ....:))))

elmalı turtiş göbüş pek güzel ..ya zayıf hatunlara hamişlik daha bir yakışıyor..bende koyuyom yeni resmimi..ama midemle beraber..

elmalı turtiş göbüş pek güzel ..ya zayıf hatunlara hamişlik daha bir yakışıyor..bende koyuyom yeni resmimi..ama midemle beraber..

Eylülcüm senin göbüş ve bebiş de çok şeker çıkmış, maşallah! Bu arada kiloluyum mu demek istedin, anlamadım, çünkü gayet iyi görünüyorsun. Çok yakışmış, maşallah!

elmalı turtacım netatlı göbişin minnacık maşallah nazar değmesin

sedacım seninde oğlan galiba sipsivri kerata allah nazrlardan saklasın

darkcım senin göişin kaldı bi görmek istiyoruuuuuuz

Elmalı turtacım, nasıl güzel o göbüş yaaaa, maşallah sana da kızına da...:))))
Senin yanında ben 9 aylık duruyom valla, minnacık ne güsel seninki. Maşallah, maşallah....

Yok be canım ne küçücüğü, resimde öyle görünüyo! 6,5 kilo nereye yaradı sanıyosun :)

Eylülcüm senin göbüş ve bebiş de çok şeker çıkmış, maşallah! Bu arada kiloluyum mu demek istedin, anlamadım, çünkü gayet iyi görünüyorsun. Çok yakışmış, maşallah!

evet canım kiloluyum malesef ..bugün kontrole gittim 1 kilo almışım..hamilelik boyunca 1 kilo ama zaten 70 kilo ile kaldım..şimdi 71 olmuşum ...allahtan boy uzun ordan biraz kurtarıyoz..coksekeriremsu

Eylülcüm neren kilolu anlamadim ben 52 kiloyum ama ayni senin gibi görünüyorum hem 5 ayda 1 kilo çok iyi sende biliyorsun bunu arkadaşim bence çok tatlisin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…