İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

polipee cok tatli görünüyorsunuz kizinla ikiniz...

buradada birsürü güzel kiz olmaya basladi,napcaz bilmiyorum:)

olur olur canım ben beklıyorum bu arada gecmiş olsun kız nasıl yaktın elını iş miş yok tamammı dıkkat et kendıne a.s.

3aylık göbişim ve yanımdakide 15 aylık oğlum.
Cep telefonumdan çektiğim için görüntü bozuk çıktı,biraz önce çektim ve havada kararmaya başladığı için net bir foto olmadı,acil oldu,kusura bakmayın.

Bol kıyafetler herzaman insanları olduğundan daha zayıf gösterir,aslında 3 aylık olmama rağmen sanki 6-7 aylık gibi duruyor göbeğim,önceki hamilelğimdede hemen erkenden şişmişti,görenler beni bu ne hal ne çabuk şişmiş göbeğin diyolar.

ya aslında benimde ilk başlarda çok şişmişti janım ya
ama şu sıralar normale dönüyor sanırsam

kızlar fotoları nasıl ekliyoruz

yardım edermisiniz

Aşağıda anlatıldığı şekilde resim ekleyebilirsin canım:

http://imageshack.us bu siteye gir.

Gözat ı seç ve bilgisayarında resmi kaydettiğin yeri bul,seç.

Sonra
host it! yazısını tıkla.

sana bir sürü link çıkacak.en alttakini seçmiştim ben.(Linkin yanında "Direct link to image " yazan link)Kopyala ve buraya yapıştır.

dark çilek julianne teşekkürler kızlar.juli sendede öylemi bilmiyorumda benim bacaklarım kalçam ve belim karnımı falan geçti acayip kilo aldım oralardan.birde bu sabah karnı bu akşam gazla birlikte nerdeyse iki kat daha büyüyüveriyorsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…