İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Eylülcüm neren kilolu anlamadim ben 52 kiloyum ama ayni senin gibi görünüyorum hem 5 ayda 1 kilo çok iyi sende biliyorsun bunu arkadaşim bence çok tatlisin maşallah

valla canım altı üstü hepsi bu 71 kilo işte ne bileyim boyum 1.72 belki ondan öyle görünüyo...

Ya hepimiz kendimizi dev aynasında mı görüyoruz anlamadım ki :)) Eylül ben de senin gibi kendime kocaman diyorum ama kızlar bana da yok öyle değilsin diyor. Ama sen gerçekten öyle hiç 71 kilo falan gibi durmuyosun ki. Bak benim boyum 1.60 benim kilomda 71. Hiç de en iri sen değilsin yani. Ama sanırım kilo olarak görünmüyor ya aldıklarımız :) Yani her zamanki gibi bir kilo alışı değil ya bu ondan.. Yaaaa ama bi görseniz ben bayağı tombik duruyorum, böyle bacaklarım falan da niye kalınlaştı anlamıyorum ki sanki bacakta taşıyorum kızımı :)) Amaaaaan sallayın kızlar ya, dünyanın en güzel mucizesini yaşıyoruz varsın alalım kilo, 3-5 kilodan ne olacak ki. Sallayın ucunu bırakmayın da mutlu olun yani bak taksam ben takarım kiloyu, ki hayatım boyunca takıntı yaptım. 53 kiloyken bile amaaaan ne kadar kiloluyum diyordum evlenirken, ama şimdi hiiiç bana mısın demiyorum, hiç aynaya bakıp, kendimi sevmemezlik etmiyorum. Nasıl ederim ki dünya tatlısı var içimde :)

kizlar göbisler yine cok seker olmuslar ya..eylül 1 kilomu aldin?
süper ya nasil basardin bunu yemiyomusun?

kizlar göbisler yine cok seker olmuslar ya..eylül 1 kilomu aldin?
süper ya nasil basardin bunu yemiyomusun?

yememek olurmu hiç..aksine bebeğim beslensin diye yiyorum ..çok iştahlıyım..ama çok meyve yiyorum..karpuz ve kavun hergün bir büyük tabak..onun dışında iyi bir kahvaltı ,öğlen meyve ,akşam ne yemek yaptıysam o ,genelde sebze..akşam meyve yoğurt ..günde 3 bardak süt..yani ne olsa yerim..ama almadım işte ..bende şaşırıyorum bunca yemeğe neden almıyorum diye ..

eylülcüm çoookkk tatlısın canım, hiç de kilolu durmuyosun ayrıca, o kadar boyun var sonuçta...yerimseniben

bu da oğlumla benim son halimiz. pazar günü çekildi, kocişle yıldönümümüzdü. 3 senemiz bitti.

Elmalı Turta maşallah inceciksin.
Eylül ve Ebuka siz de son derece fitsiniz kızlar benden de 10 puan hepinize.Maşallah.Çok tatlısınız.

Juliancım benimde delik görsen Ozon Deliği gibi oldu :))))

Ya kızlar ben dün aşı oldum,misafirim geldi bugünde hastayım.Yeni resim ekleyemedim aklımda.
karnım baya çıktı.
Aşı olmaya gittiğimde hemşire 2. doz mu dedi :))) Diğeride bende ilk gördüğümde senin gibi düşünüyordum yok ilk doz olcak dedi.Karnımı gören doğurcak sanıyo heralde p

:roflol: Darkcım ben aşımı vurulacağım zaman banada dediler 2.doz mu die.. demekki bizim küçükler aslında hiçte küçük değil... :roflol:

Ebukacım süper tatlı görünüyosun... Bu arada elbisen de çok hoşmuş...
Dark'cım senin de ağzından bal damlıyor maşallah :)
Sabah sabah moral oldu valla :)
Sevgiler...

ebukacım on numara çıkmışsınız göbeğinle sen bu arada on
numara neyse takıldı 2 gündürr

EBUKA ÇOK HAŞ OLMUŞSUN YAAA.BENDE BENİM GÖBÜŞ KOCAMAN DİYODUM.SENİNKİDE BENİMKİ KADAR VARMIŞ..
BENDE YAKINDA BOMBA GİBİ YENİ Bİ FOTOYLA GELİCEM..:dance:
ÇÜNKÜÜÜÜ BU SABAH TARTILDIM VEE 2 KİLO DAHA ALMIŞIM..77 OLMUŞUM YAAAAAAAAkafamçokkarıştı

Herkese çook teşekkür ederizzz...Bu arada ben aşı falan olmadım yaa. Doktor demedi öyle bişi bana. Vakti mi var bu aşının? 1 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gitcem. O zaman sorayım bari.
Elmalı turtacım elbisemi ben Bakırköyde bir kermesten almıştım. 35ytlye. Ama sonradan aynı kadınları Yeşilköy pazarında gördüm. Acayip güzel elbiseler var orda. Pazara girince hemen sağda kocaman tezgahları var. Bilginiz olsun kızlar...

heyyy masallah gobuslere bak eylül ve ebrucummmm
ebukanın gobus baya buyuk ve sıvrı gıbı oglan gobusu top yutmus gıbı oluyor ben halen ası vurunmadımgamyoncuiremsu

polipe maşallah canım.çok şirinmiş göbiş.
artık büyüyorlar sanırım.
kızlar ya benim karnım bugün birden büyüdü sanki.eşimede bana da öyle geldi.
kıyafetten mi diyeceksiniz,iki farklı kıyafette de böyle göründü bize.resim çekemedim.annem geldi onu aldık sonra gezme felan.anca boşa çıktım.şimdide elim yanık.

bebiş nerelerdesin sen nasılsın
şua ralar göremez oldum

coksekeriremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…