İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

mysever maşallah canım göbişin çok güzel çıkmış
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
bu arada çorumlucadı sana da maşallah demeden geçemicem canım

sağol arkadasım allah hepimize nasip etsin allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın o kadar alıştımki bebişime ona bişey oldugunu düşünemiyorum:1no2:

maşaallah kızlar hepınızınde göbişler bellı olmuşş zaman ne cabuk gecmiş yaffff allahım saglıklı bısekılde kucagınıza aldıgınız gunlerıde göstersın bu arada bizede dua edın peşinizden gelelım inşaallah a.s.

ayrıca çilekk ve beklemek sizin göbişlerde süper yaaa
ben hala koyacağım bakalım ne zaman

blindate, çilek, mysever kızlar hepinizin göbüşleri gerçekten çok tatlı. Ya nasıl büyümüş sizinkiler. Çok sevindim sayfamız göbüşlerle dolmuş. İnşallah kocaman oldukları zamanları da göreceğiz. Ama hala beni tanımayanlar anlamıyor hamile olduğumu ben ona yanarım lülülülülülü

bende eklicem işte hıh... :dilcikar:
yaa bende sadece benim göbiş kocaman sanıyodum :sm_confused: heralde şişko oldum onun için bu kadar göbk diodum... ama sizin göbişleri görünce bu göbişin normal olduğunu anladım....a.s.a.s.
birazdan çekip ekliyorum bende... bakın teyzeleri Mercimeğim nasıl büyümüş...

Hahaha blindate, hepimizin biraraya toplandığını düşünsene. hele göbüşler de biraz büyüyünce. Elli tane karnı burnundayı görünce insanlar bizden korkup kaçarlar heralde...

oyy oyy maşallah kızlar göbüşler artık çıkmaya başlamış gerçekten.. hepinizin göbüşüne maşallah........
inşallah daha şiş göbüşlerimizide, bebişlerimizin resminide yine buradan paylaşmak nasip olur...
inşallah bizlerde sağlıcakla gebeliğimizin sonuna kadar gelebiliriz...

Sanırım Nazlımelek haricinde hepimiz, gazı var da birkaç gündür tuvalete gitmiyor falan gibi duruyoruz :))) Bir ay sonra korksunlar bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…