İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

canııııııım çok güzel bir anne adayı olmuşsun
çok şirinmiş bebişinin evi
Allah tüm hamişlere sağlık versin

sizin ev iyi 3 oda 1 salon sanırım bizim kızımın evine benziyor benim ki de büyükk
ayrıca çok güzel hamiş olmuşsun sana yakışmış

valla benimkinin evi bu gidişle 5 oda 1 salon olacak, şu halime baksanıza :roflol:
olsun ama ben seviom koca göbüşümü, penguen penguen yürüyüşümü, bu günler bir daha gelmeyecek geriye, tadını çıkaralım kızlar, kilolarımızı da takmayalım. En çok ben aldım biliyosunuz. Şimdi 11 kilodayım. 20yle tamamlarsam iyi diyorum. Ama diyorum ya, çok güzel oluyo, özellikle denize girerken, herkes durup bizi izliyo oğluşumla :CüvCüv:
güzel yorumlarınıza da çok teşekkür ederim, hepimiz şahaneyiz kızlar, hepimize çok yakıştı anne adaylığı, hepimiz de şahane anneler olacağız allahın izniyle. herkesi öpüyom a.s.

Allah nazarlardan saklasın göbişini canım
Hiç kafaya takmaya gerek yok walla bende 10 kilodayım şu an doktora gittim
bana 1 er kilo almam gerektiğini söyledi doğuma kadar :roflol: Keşke öle olabilse ama bende senin gibi düşünüyorum bakalım :1rolleyes:

ebuka cım sana katılıyorum gerçekten geri gelmeyecek zamanlar bunlar

amanınn amanınn pek de yakışırmış koca göbüklerr.benimde şişermi böyle göbüğüm?

EBUKACIM ÇOK GÜZEL Bİ ANNE OLMUŞSUN..ÇOKTA YAKIŞMIŞ GÖBÜŞ..
HİÇTE KİLOLU DURMUYOSUN..BOŞVERİN KIZLARRRRR SONRA VERİRİ:teytey:Z

Ebukacım çok süpeer bi hamiş olmuşsun. Bu arada göbüşün hiç de o kadar büyük değil. Benimki de en az senin kadar oldu... Bi ara foto çekebilirsem ben de son halimi ekleyeceğim.Sevgiler.

Yok Darkcım ben Bodrumda yaşıyorum biliyosunuz, o yüzden açılmıştır güneşten. Hergün denizde, havuzdayım. :))))

oh ne güzel canım,ben,m saçları açmanın da zamanı geliyo :)
havuzdaki klor oranı çok değildir inşallah?
Havuzda kısa aralılarla yüz canım.hemen çık duş al.fazla maruz kalma klora.

eeee herkesin göbüşleri gördük sırada kim var
ASORTİE ....ASORTİE ....ASORTİE....ASORTİE.....:teytey::teytey:

havuz sitenin havuzu. çok temiz ve de öyle fazla klor kokmuyor. zaten sadece 2-3 kişi giriyor günde. bazen 1 kişi. ben sadece akşamları, yüzmek için giriyorum ve de tabi alıyorum hemen sonra duşumu. çok saol ilgine darkcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…