İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

buda benim koca göbüşüüüüüüüüüüüüüüüm

maşşallah çok güzel ama nesi koca anlamadım çok küçük ve sevimli ...maşşallah

fatercim çok güzel maşallah ama sen ona göbek mi diyorsun
sen eylülünkini görsen maşallah yani:dilcikar:
çok güzel fater göbüşün canım ya

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
koca göbüşlüyüm işte ...:dilcikar:

kızım bu teyze bizi takip ediyo bırak muhattap olma..sen narin ve kibar 360 gr civari minyon bir kızsın 780 gr bir şişko ile işin olmaz senin..:dilcikar:

fatercim maşallah göbüşün pek şeker...
ama neresi büyük hayatım, minicik, çok tatlı, sen benim göbüşe bakmadın galiba :))))))))))))))))
en koca göbüş bende....:teytey::teytey::teytey::hooray:

ebuka bence kocamanda olsa cok sırın gobusun yaaa bayıldım valla

herkes bana cok gostermıyorsun dıyordu ama fater senın gobus benımkınden de az maasallah

fater kız gobus kucucuk benımkının yanında pekte sevımlı hıc hamıs degılsın gıbı :CüvCüv:
masallahhh

fatercim ben göbek göremedim???kiraz çekirdeği falan mı yuttun sen kız bunun neresi koca göbek kafayı mı yedin sen söylemesen hamile olduğun bile belli olmıycak nerdeyse maşallah

teşekkür edriz teyzeleri
bana kocaman görünüyo bu göbüş alışamadım daha
dün kontrolümüzde tartıldık toplamda 5 kilo almışız
ben boydan biaz fakir olduğum için:roflol: daha tombiş hissediyorum kendimi

kızım bu teyze bizi takip ediyo bırak muhattap olma..sen narin ve kibar 360 gr civari minyon bir kızsın 780 gr bir şişko ile işin olmaz senin..:dilcikar:

hehehe senin kızın minyon değil ayol iskeletorlaelaelaelaelae gibi bişey(bu arada kızından özür dilerim
hep senin yüzünden ona da laf attım:mymeka:) benim kızım etli butlu şimdi
hem arkadaşlar en koca göbişli sadece eylül aramayın boşunaayrıca biz de seninle muhatap olmayız tamam mı:dilcikar:

neden kimilerinin göbisi büyük kimilerinki kücük oluyorki..

bebeklerimizin haftalari hemen hemen ayni,vücutla alakali bisiy galiba bu..

ben gün gectikce büyüdügünü hissediyorum,ve artik kendi coraplarimi bile giyerken

cok zorlaniyorum..cogu zaman giyemiyorum bile göbisim sIkIsIyor cünkü..

ya benim ki de büyük kızlar eylülün ki kadar olmasa da:dilcikar:
ayrıca varis çorabı giyorum doktor verdi ayaklarım şişmesin diye
onu da kociş giydiriyor:asigim:artık gerçekten rahatsız etmeye başladı göbeğim
bu da demek oluyor ki doğum yaklaşıyorrrrr:çok üzgünüm:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Kızlar selam olsun size ve karnınızdaki böcükleresırnaşık şeydün arkadaşım doğum yaptı gece sabaha kadar sancı çekmiş sabaha kadar açılması olmamış aşağıyada inmemiş bebişde sabaha karşı nts de çocuğun kalp ritimleri bozulmaya başlamış kakasını yemiş o arada nasıl becerdiysefisfisfisneyse dr da sezeryan olacak demiş.sabah sezeryanle almışlar bebişi.ikiside iyiydi ama arkadaşımın sütü inmemiş bi kaç günü bulur demişler bu arada yinede emzir öğrensin demişler kucağına alamıyor kalkamıyor daha dün akşam bir iki adım atabildi sonta falan takmışlar üzüldüm ya kızlar dua edelimde şu iş normal normal olsun yabenneyaptımki

polipecim sağol içimizi kararttın

:roflol:dün arkadaşımın yattığı oda doğumhanenin karşısındaydı içeride bi kız vardı oda sabahtan beri sancı çekiyormuşonunda bi sorun oldu sezeryane aldılar arkadaşımın kocası bak dakika tut tam 15 dk sonra bebiş geliyo dedi harbiden 15 dakikada geldi ne eksik ne fazla:dance:ama bakmayın güldüğüme dün warya iyi tırstım ben ama kendime bile çaktırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…