İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

deryacim ve ata-tanem ne güzel olmus göbisler...masallah sizlere kizlar..bakin oglusumla benim göbisimde burda
yalniz bu bir hafta önceki göbisimiz..bu aralar hizla büyüyor...

Son düzenleme:
benimde canım çekti ne yalan söyliyim..şişko ben ve tombik kızım geliyoruz bırazdan..

ekleyin ekleyin büyüttük artık göbişleri gerine gerine gösterelim önceden olmayan göbeği şişirip göstermeye çabalıyoduk ama şimdi varda gösteriyoz allahımıza bin şükür.hepinize kocaman bir maşşşaaalllaaahhhhh

çilekçim maşşallah çok tatlı göbişinn altındaki gebe pantolonu deme hiç eblli değil walla sanki normal kot çok yakışmış aman da aman göbeklerde çıkmış da sergilermişiz

evet ata_tanem altimdaki hamile pantalonu..

eylülcüm cok tatli olmusun yaaa...bu arada siskoluk konusunda

seni asla yalniz birakmam,iki gündür yemin ediyorum korkumdan tartilmadim

en son 62`dim kesin 63 oldum hatta 64 bileeeee..25 haftada 12,13 kilo cok yaa:çok üzgünüm:

çilekcim her zaman söylerim sen ne zaman göbiş eklesen ben bayılıyorum ..artık bişey söylemeye gerek yok sanırım süper süper süper....
ben benimkini sildim..korktum kendimden :)))ama sen yakalamışsın valla..:)))

kız çilek wallahi hiç belli değil kilolu olduğun sanki 50lerde gibisin.bende tam teri 56 kiloyum dana gibi çıktım fotoda:))

eylülcüm benimde aynen dediğin gibi oldu 2 hafta önce doktordayken bana göbeğin senin 7 aya kadar çıkmaz herhalde dedi doktor resmen tam 2 gün sonra birden bir fırtladı göbek nasıl çıktı anlamadım hala da büyüyo ve ben artık büyüdüğünü anlıyorum herkes doğruluyo beni çünkü:))

canim benim tsk,ler..ama vallahi cok hostu senin gobisin..kendi kendine kuruntu yapmisin belli,bence kim görse bana katilirdi..

kız çilek wallahi hiç belli değil kilolu olduğun sanki 50lerde gibisin.bende tam teri 56 kiloyum dana gibi çıktım fotoda:))

cok aldim tatlim ben,önce zayif oldugum icin cok belli diil gibi ama fenayim yaaa

atatanem çilek valla çok tatlı çıkmış göbişler yalnız eylülcüm senin göbişi kaçırdım
niye sildin kız koca göbişimle ben bilem koymuşken baksana çilekle atatanemin ki
nekadar kibar çıkmışlar tombul tombul geziyoruz kızımla walla ooohhhh sefamız olsun
ama doğumfan sonra da koca bir oooooooofffffffffffff çekeriz haaa nedersiniz

hangisi darkçım ben mi sırnaşık şey:CüvCüv:
Evet canım sen.tam ben yazdım o arada eklemişsin sen de :) Bende hemen sana yazmıştım.İsim yazmamışım pardon :)
anladın sen onu amaaaaa :)

aaa biz göremedik olmaskiii

atacım, çilekcim maşallah maşallah çok şekersiniz yaaa...benim gibi şişkolar sizin gibi böle kibar göbüşlüleri görünce imreniyoz vallasırnaşık şey
çok güzelsinizzzzzz hamişleeeeeeerrr:1hug::asigim:a.s.

yaaaaaa eylülcüm hakkaten nerde seninki?:tomato:
olmaz ama..ben şişko şişko koyuyomda resimlerimi sen neden koymuyon..bak çok kızdım.Kötü Kazen
hadi bekliyoz hementatlicadiarzu

hepimiz birbirimizden güzeliz çünkü hepimiz birer mucize taşıyoruz bunun güzelliği hiçbirşeyle karşılaştırılamaz rabbime binlerce şükür bunun için.allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…