İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

canım yazı yazdığımız sütunun altındaki gözatı denedim ama olmuyor
2. kısımda ki kutucuğuda denedim yine olmadı

zaten tanımadımlara nekadarlık diye soranlara 8 aylık diyip geçiyorum

rabbim hepimizi nazardan korusun

neyse darc sağol canım olmuyor aynısını yapıyordum zaten avatarıda değiştirmeye çalıştım olmadı sanırım benim pc den kaynaklanıyor sonra tekrar denerim yardımın için sağol

neden olmamış biliyomusun?Resmin adında uzantısı bmp yazıyor.
ben onu jmp olarak değiştirdim.eğer göbişini istiyorsan benim üstte hazırladığımı profiline girip takvim kısmına yapıştırabilirsin.

Başka bi resim yapacaksan da resmin adını değiştirerek yapabilirsin.Uzantıyı jmp yaparsın.

ben koymıyım şimdi yeni koymuştuk daha fazla değişiklik yok haftaya inş..7 aydan sonra birden büyürlermiş..eee bizde girdik 7.aya artık..

SLM KIZLAR.maşallah göbekler öncen siz arkadan gidiyonuz benim gibi .ben resim keçmedim ama en yakın sürede çekip bende koyucam buraya. 25+1 günlük hamileyim bende. karnım benimde büyük millet doğuracanmı diyo sinir oluyom ya. bendede aynı dert var yani.
ama olsun sağlıklı doğsunda bebeklerimiz gerisi önemli değil.

darc canım çok sağol o günden beri girmemiştim şimdi gördüm hakkını helal et çok uğraştın
sağol güzelim

asotie cim eylül bence benim göbişden korktu o yüzden :)) eklemedi ne dersinn hadi kız kaç gün geçti niye eklemedin eklesene artık eylülllll ordamısınnn canımm

anacım bana mı dedin hihoyyyt
ay üşeniyom giyinmeye günlük halimle çekeyim bari..ayıp olcak ama pek ısrar ettinizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay asortik sizin şu tatlı çekişmelerinize bayılıyorum ya :dance: süpersiniz valla gülmekten öldürüyonuz beni:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…