İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

söyleyene bakın hele ;kafamçokkarıştı
düne kadar göbüş bile koymayı reddeden bu arkadaş şimdi aşmış bakıyorumda...lülülülülülü

bana bak hatun ben göbeğimden hiç çekinmedim tamam mı :mymeka:sadece koymaya
zamanım olmadı ben ayrıca yüzümü de koyarım faretmez benim için
gizlim saklım mı var:dilcikar:

eylül asortik ben ne zaman göbiş in resmini koysam hep didişiyorsunuz siz yaaa
hep bana mı denk geliyo bu aaaaaa olmuyo ama tatlı annişler

sen bakma canım bize bazıları kaşınıyorda o yüzden canım yoksa senle alakası yok bunun
güzel hamişim benim

sekreter kız ne kıbar gobek oyleee :1shok:
erkek annıslerının sadece gobegı var
bız kız annıslerınınse hem dobek hemde dot varrr :CüvCüv:

ya kızlar netten okudugumda 8 . aylar 28-32 haftalar arası dıyor sımdı bız 8 aylıkmıyız 7 aylkmıyız ben anlamadım kafam karıstı :uhm:

ah ah kız annesimiyim erkek annesimi bi bilsem ona göre yorum yapacagım ama iştee bilmiyom
kac aylık oldugumuz konusuna gelince ah onuda cözemedim daha sanırım biz cözünceye kadar da dogurmuş olacagız benimde kafamı bayagı karıştırıyo bu konu

deryacım maşallah ayol göbek almış başını gitmiş çok güsel duruyoo

derya kıs bu neeeeeeee:1shok::1shok::1shok:

anam çok büyük kıs ....oy oy ama çoookk güzel yaaaaa...bende istiyom bundan ..

yyaaaa ben size diyodumda inanmıyodunuz kız doğurcam yakımda haberiniz ola
herkes doğum yakınmı demekde haklıymış dimi

ya ben hepinizden gerideyim ama koca göbekliyim doğum sonrası kalır bende bu göbek valla
çilekcim senle aramızda 4.5 hafta var hemen hemen sizin evinizden daha büyük duruyor
zaten darc canım sen hiç bişi deme benim 4 aylıkken senin gibiydi göbişim yaaa ben napıcam bu koca göbekle sizlerin ki nekadar kibarr

eyşül hadi eklesene görüyüm seninkinide :))

deryacım bebeğin kilosu nasıl canım?
Göbişine doktor bişey dedi mi?
Maşallah 41 kere.allahım esirgesin.
Yok yok ben seni gördükten sonra bişey demiyorum zaten sustum :)

darc cım zamanın varsa göbişini cetvelinin yanına nasıl ekledin siteden denedim ama yapamadım
yardımcı olursan sevinirim canımm

darc cım zamanın varsa göbişini cetvelinin yanına nasıl ekledin siteden denedim ama yapamadım
yardımcı olursan sevinirim canımm

Bence sen göbişini ekleme walla beni dinle.başka bişey ekle.ne bileyim ultrason görüntüsünü ekle bebişin ama göbişini ekleme.
haftana ve göbişine bakan nazar etmesin.

be cetveli yaptığımız sitede tarih girdiğin bölümün altında bi yazı yazdığın bölüm var bide başka bi bölüm daha var.
O diğer bölümü tıklıyorsun ve bilgisayarındaki herhangi bir resmi seçiyorsun.Sonra da kaydediyorsun.Bir dene bakalım yapabilecek misin?
Olmazsa daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışayım.
Maşallah canım

valla görende ikiz mi diye soruyo ama değil canım

darc cım her şeyimiz normal gayet güzel gidiyor bebeğimin kilosuda haftasına göre çok iyi dedi en son 4 ağustosda gittik 23 + 2 de 650 gr dı bir sorun yok yani ama benim ilk günden göbişim çıkmiştı
zaten daha 1 aylıktık hamile pantolanu gimeye başladım çok zayıftım ilk 4 ayda 9 kilo aldım iç karnımda çok darmış birden göbiş belirdi şimidi ise normal kiloda gidiyorum son 3 aydır 4 kilo aldım sağlıklı geçiriyoruz bakalım hayırlısı

ya kızlar netten okudugumda 8 . aylar 28-32 haftalar arası dıyor sımdı bız 8 aylıkmıyız 7 aylkmıyız ben anlamadım kafam karıstı :uhm:

kac aylık oldugumuz konusuna gelince ah onuda cözemedim daha sanırım biz cözünceye kadar da dogurmuş olacagız benimde kafamı bayagı karıştırıyo bu konu

:CüvCüv:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…