İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

deryahakancım maşallah göbüşüne çok güzel görünüyor

kızlar dert etmeyin böyle şeyleri dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz kim ne derse desin
bence keyfinize bakın ve söylenen bu tarz şeyleri duymamazlıktan gelin

escape ve apple ikinizin göbüşüde çok güsel gerçekten yaww
ama eylül beğenmiş bak o beğendiyse sorun yok demektir

sağolun valla kızlar moral oldunuz bana ama çevremdekiler çok büyüdüğünü söylülüyorlar
sekizinci aydamısın falan diyorlar 6.5 aylık diyince ikizmi bekliyorsun diyorlar bende
korkuyorum bendemi bi anormallik var doğum sonrası bu göbek nasıl gider falan diyorum
ama sonrasındada bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayımda onun mutluluğu herşeye değer
diye düşünüyorum bir çoğunuzda böyle düşünüyordur eminim

eylül cüm tek başıma çekemiyorum nazımın geçtiğine göbişimi çektirip ekliyorum
keşke kendi kendime çekebilsemde sürekli bende ekleyebilsem :))
juliene kzı aynı srun bendede var ben zamanla boşverdim sende boşver

yaa kızlar bu arada ben 4 ağustosda 70kg idim hala aynıyım hiç değişmedim baskülüm dijital gram da alsam belli oluyor öncesinde 3-4 günde bir tartıldığımda 150-200 gr almış oluyordum 15 gün geçti ama bir gram bile almamışım bir sorun yoktur dimi bu arada gripde oldum ya ilaçların etkisiylede sürekli terliyorum acaba ondanda olmuşmudur

deryacım herkesin dediğine takılsaydık ohoooo benim
eltimde uyuz ya senin karnın çok büyük olacak bebeğin kilolu olur diyip
duruyor:mymeka: ama takan yok:dilcikar: onu sorun orada
gamlı baykuş gibi ayolkötükedihüso

deracım gobus cok gusel cıkmıs masallahhhh
ayy banada aynısını dıyorlar dogum yakınmı dıyorlar tabı bende sınır oluyorumm ınsanlardada hıc goz ayarı yok canımmm Çok üzgünüm çoook

boşverin siz herkesi
her zaman mı hamile olucaz tadını çıkarın
bende bir kaç gün sonra koyayım bakalım yeni resmimizi
bakalım büyümüşmüyüz

deryahakancım merak etme yoktur bi şey bende 10 gündür kilo almadım hatta 1 kilo vermişim
olabiliyor böyle
dediğin gibi sıcaklarda bol su içiyoruz çok terliyoruz ve çok yemek yiyemiyoruz
ondan olsa gerek

:CüvCüv:sormayın kızlar ya .. aynen bana öyle diyorlar... kaç günün kaldı falan gibi... daha 2 ay var dediğimde ise karnın çok büyük ama neden diyorlar bu seferde...bende benim çocuklarım iri oluyor diyorum ... ne yapiimmm gerçi oğluşlarımı bilenler hatırlıyor da bilmeyenler soruyor işte...ben koçların her biri 4 'er kilo doğmuşlardı ve boylarıda büyük 53 küçük oğluşum ise 57 cm doğmuştu... koçççlarrr gibiydiler yani teyzeleri...süprizzzzz

amanıııııııııııııın:1shok: maşallah o ne kibar göbiş öyleeee
ayrıca annemizde çok güzel
Allah ikinizi de nazarlardan saklasına.s.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
o ne beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

10 puan süper göbüş:lepi:

Ay ben göbek fotosu beklerken bi baktım bizim kızın yüzü de çıkmış :) Sekretercim yüzün gözükeni görsün bizim kızlar biraz sonra kaldır istersen. Bu sayfaları üye olan olmayan herkes görüyor. Hem inşallah kızdır bizim ufaklık da sana benzer cimcime :)))

sekreter hanım sizi pek bi aşmış görüyorum maşallah eviniz falan çok güzelmişkaydirigubbakcemile3
sizde pek güzelmişsiniz sizi ilk defa görüyorum buralarda yeni mi düştünüzsırnaşık şey
ayrıca da çok kilolusun sen one öyle şişko şişko:roflol:

ya kızlar yüzünüzü koymakta ne var ya bence bu kadar pimpirikli olmayın

sekretercim canım çok tatlısızın walla....
yani kızım olsa alırdım oğlunu amma ufacık bi sorunumuz var.... :roflol::roflol:

sekretercim sen ve göbüşünüz çok güzelmişsiniz..
kız sen nekadar zayıfmışsıııııııınnn...:1shok:
valla sizi görünce ben bunalıma giriyom bu kilolarla:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…