İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

polıpe masallah pek hamıs gıbı cıkmamıssın bluzndan galıbaa saklamıssın bebısının evını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bak şimdi daha iii cıkmış işte göbiş bu ya maşallah nazar degmesin kız göbişe de bebişe de sana da
ay biz her gün daha cok mu şişiyoruz acaba sıgmıyorum artık pantolonlara offfffff eski zayıf günlerimi özledim

maşallah polipecim artık tam hamiş olduk:CüvCüv:
Allah hepimizi ve bebeklerimizi nazarlardan saklasın inşallah

kıs polipe koca göbüşlüler listesinde adını 4. sıraya ekledim ...maşşallah bebişin evisine ..

Polipe cok güzelmis senin isimsiz yakisiklinin mekani.

ama g¨bege yapisan kiyafetlerde daha bi belli oluyor..

polipe eviniz bizimki kadar üyükmüş maşaallah canım hareket ederken hiç sıkıntı yaşamaz senin yaramaz :)))

eylül kız nerde koca göbişliler listesi göremedim ben kaçıncı sıradayım acep ilk sırada olmam lazım bu göbişle ...:))))))))

1.ebuka
2.çilek
3. yü hatırlamadım kızlar yardım edin..

top 3 yapmıştım 4. de polipe olsun dedim..
yalnız kendimi hiç katmıyorum farkındaysanız..kaydirigubbakcemile3

Cidden Polipe senin karnın önden daha çok belli olmuş :))
Maşallah canım.

bende dün hastaneye giderken karnımı daha az belli eden bluzumu giydim.Şimdi tatil dönüşü uzun zamandır görmeyenler karnımı kocaman görüp de şaşırıp nazar değdirmesinler die pp
Hemen etkileniyorum ben napimmm

eda sanada maşallah arkadaşımhaksızlık olmasın deryahakanla çilek depişir ikincilik için hadi bugün koyun resimleride görelim sıralamayı ONA GÖRE yapalımhihoyyytyarışma başlasııııınnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yarışmaya istanbul dan katılıyorum.
bugün itibariyle 28+5 günlük hamişim..
81 kiloyum(toplamda 11 kilo aldım)
bu fotoyu 5 dk. önce çektirdim...
kısmetse bir oğlum olacak..
iddalıyım..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…