İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

azo sen kacıncı sıradaydın hakıkaten senın bebısın evı genısmıs
ne guzel uzaktan bakınca hamıslık baskalarına yakıstırdıgım ama kendımde hıc begenemedıgım bır durum oldu nedense
ama sen hamıslık oncesınde de ufak tefek olmadıgından bence senın kılon normal ılerlıyor gıbı geldı

oglusuna kılolar feda olsun :CüvCüv:

Hay maşallah analar neler doğuruyor pardon neler doğuracak diyecektimkaydirigubbakcemile3 evet ilk yarışmacımızı gördünüz sayın seyiciler yarışmacılar sırasıyla çıkacaklar şimdiden ufak bi hatırlatma en büyük göbüş azonun diyosanız en şişko azo yazıp 3300 a göderin.hihoyyyt

maşallah
iyi büyütmüşsün bebişini
ben seni 1. ilan ediyorum.:hooray:
hamiş dediğin 81 kilo olur :sm_cool:

maşallah
iyi büyütmüşsün bebişini
ben seni 1. ilan ediyorum.:hooray:
hamiş dediğin 81 kilo olur :sm_cool:

kilolar değil göbüşler yarışacak göbüşüne güvenen gelsin efendim kasayı kim olsa büyütür değilmi yaw koy kız sende bir mayolu birde portre göbüş fotoğrafını konuşuyon öle:mymeka:

1-deryahakan
2-ebuka
3-çilek
4-azo
5-polipe
6-darkinlife
7-eda
8-asortie
9-eylül166

eda ve azo göbüşler bir harika çıkmış
listeyi yaptım hatırladığım kadarıyla..güncellemek isteyen kopyalayabilir..unuttuklarım varsa eklenebilir..

[/URL][/IMG]benimki pek kocaman diil galba ama en büyük basket topunu kim yutmuş yarışmasına katılabilirim:1closedeyes:
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Kendinize haksızlık etmeyin mmmf hanım gayet güzel görünüyorsunuz evet 2.yarışmacımız mmmf27 de gördünüz en büyük göbüş mmmf nin diyosanız en şişko mmmf yazıp 3300 a gönderin

1-deryahakan
2-ebuka
3-çilek
4-azo
5-polipe
6-mmmf27
7-darkinlife
8-eda
9-asortie
10-eylül166

mmmf27 maşşallah canım yaa çok güzelmiş eviniz ekledim listeye bak bakalım kaçıncı sıradasın

polipecim senin yerin ayrı(21 şubat :sm_cool: )

benim göbeğim senin göbeğin resme gerek yok sen koymuşsun işte.

polipecim senin yerin ayrı(21 şubat :sm_cool: )

benim göbeğim senin göbeğin resme gerek yok sen koymuşsun işte.

Bu arkadaşla biz bebbişleri aynı gün yapmışız Allahu teala aynı gün vermiş bize bu hediyeyi ama arkadaş mız mız koymuyor resmini göbüşün küüstük sana:çok üzgünüm:

oy oy oy yerim ben o göbisleri..aman ne yiycem sizin göbislerinizi icindekileri yani:)

durun bende ekleyim bugün 30 olduk ama bizim evimiz kücük ya

Yalniz altimdaki pijamam yarismayi kaybetmeme neden olursa bidahakine
cIplak cekiveririm bende haberiniz olsun..naniknanik

evet bu soldan

bu sagdan

buda önden

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
istatistiklere göre çilek adlı yarışmacımızın sırası değişmedi..
evet sıradakiiiiiiiiiiiiiii

maşşallah çilekcim süper göbiş

Çilek arkadaşımızda taa dünyanın öbür tarafından katılıyor turuncu bluzu ile evet yarışma tüm heyecanı ile sürüyor en büyük göbüş çileğinki diyosanız en şişko çilek yazıp 3300 a gönderinhihoyyyt

eveeett kızlar uzun bekleyişlerin ardından işteee benim kıpırdak oğlumun yuvasıııııııı

özellikle göbişimizi cektiğimiz bir resim değil kızlar ben göbüşü montajlayıp aldım resimden idare edin en yakın zamanda inşallah göbüşü eklerim

pamukum o geceliğin önü nasıl kalkmış öyle ..:)))maşşallah göbüşün kocaman olduğu buradan belli ..yakın bir foto bekliyoruz en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…