İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

dimi altdan balonla şişrip kaldırmışım gibi zaten yanlarda hiç bişi yok arkadan hiç bişi belli olmuyo önden bakınca top gibibişi erkek bebeklerde öyle olurmuş gören erkekmi diyor

Pamuk hanım daha detaylı bi fotonuzu beklediğimiz iletiyor ve koca göbeğinize maşallah diyoruz yarışmamız sürüyor gelsin en koca göbüşşhihoyyyt

maşallah maşallah azocugum yeri baya iyi senin ufaklıgınyerimseniben

Yaaaaa şunlara bak.Benim en yoğun günümde bunlar yarışma yapıyorlar yaaaaaaa (( Çekin şu koca göbüşlerinizi bana da yer ayırın. Akşama çekeyim ben de bari. Evde açıp da çekeriz hem göbüşümüzü, göz kırparız size aradan :)

Tabii eve gidebilirsem. Bu akşam da iş çıktı, şu halimle yine gece işte kalıcam. Biri beni kurtarsın bu hayattaaaaan yaaaa. İsyan ediyorum vallahi. Neyse işsiz kalmak da kötü, susayım oturayım dimi kızlaar ((

Gel kuzu ama sana da kıyamam kiiii :) Ne tuhaf dimi insan görmediği insanlara bile gerçek arkadaşına hissettiği duyguları hissedebiliyor :) Bu arada hiç çaktırmıyosun, bakıyorum hemen yetişmişin bana 81 olmuşsuuuun :)

ayy canım benim..:asigim:
evet pazartesiden beri 81 im..kaydirigubbakcemile3
ben sana demedimmi bikaç güne sana yetişirim diye:roflol::roflol::roflol:

eveeeeet sırasıyla bekliyoruz göbişleri:CüvCüv:..benim gözüm keskindir sıralamayı ben yaparım..ama arada yalnışlık yaparsan siz uyarın yerleri değiştireyim..
haydi bakalım başvurular başladı
1. yi ırak a 1 hafta tatile yolluyoz...
2. yi irana
3. yü hakkari yüksekova ya( üçüncü şanslı memleketine düştü )

geri kalanlara bişey yok..

azooo senin göbek çok güsel çıkmış canım yaaa
pamukum senin ki çok belli olmuyor ama olsun büyük duruyo
bu arada hala koymayan vatandaşlarımız var ila ki üstelememiz mi lazım kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…