İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

38+2'deki şimdilik son halimiz....

en son 37+1'de koymuşum ve baktımda bi haftada bile değişmiş.. büyümüş benim minik erkeğim...

Ftercim öncelikle pek bi güzel olmus göbisin yine:9

banada cok inmemis gibi geldi,dün annem banada dedi tam inmemis seninkisi diye.

hos ben bakiyorum bakiyorum hep ayni gibi sanki ya,ama gögüs altinda bosluk olustu

darkin söyledigi gibi...

escape canım maşallah göbişine
bizim paşalar içeride pek bi rahat görünüyorlar
seninle haftamız aynı gidiyor canım bakalım doğumumuz nasıl olacak

escapecim maşallah..

yaaa göbüşü aşağı inen arkadaşlar fotolarını koysunlar bende göreyim aşağı inince nasıl oluyo?
kendiminkiyle kıyaslayayım.ben anlamıyomda..

oooo escape seninkide baya büyümüs canimya..

¨bebelerin evleri pek rahat anlasilan.

kızlar teşekkürler hepinize.... Şeniz

atrık son zamanları heralde bundan daha da fazla büyümez gibi me gelio benim... :CüvCüv:

azo'cum benimkine aşşa inmiş diolar ama ben de pek anlayamıyorum inip inmediğini... yani nasıl oluyo tam kestiremiyorum....

cilekk'cim ve fater'cim benim minik erkeğimin evi dışardan rahat görünüyoda sanırım O bunun için aynı şeyi düşünmüyodur... :ecrin_bebek:
çünkü hiç sığamıyo.. karnım devamlı şekilden şekile giriyo... bi gerilmeler bi itiştirmeler inanılmaz.....

fatercim ve escape cim göbüşler büyümüş ne güzel..inip inmeme konusunda pek fikrim yok doğrusu ..benimki hep burnumda geziyo..:))) inme gibi bir durumda olmuyor çünkü ters bebeğim..artık sizde görücem inmiş göbüşleri..

escapecim walla seninki de inmemiş benimkini görseniz.ben bari bi foto koyayım şuraya da inmiş göbek nasıl olur görün:)))

aah aah bacım bizde göbüş biter mi ... hamilelik göbüşü gitti... şişkoluk göbüşü geldi... hamilelik göbüşünü anfazla 9 ay taşıdık ve bitti hayırlısı ile ama bu şişkoluk göbüşünü ne yapacağız...

ya canım sıkıldı gece gece göbeklerimşze bakayım dedim ..sayfa 100 den 125 e kadar acayip gırgır yapmışız ,göbeğine hava basanlar mı istersiniz ,nispet yapanlarmı ,bide sıralama yapmışız unutmuşum bunları ben yaa,1. yi ırağa göndermişiz ,çilek 3. olmak için bir günde büyütmüş göbişi ,asorti lastikçiye gitmiş:))
ebuka varmış ,deryahakan ,pamukum ,şimdi burda olmayan bir çok arkadaş varmış ,juli göbeğini bir koymuş sıralamayı sallamış ,ben noter huzurunda sıralama yapmışım ,o zamanda organizatörmüşüm :)) ayy ne günlerdi bee..valla bi tuhaf oldum ..

kızlar o zamanlar ben yoktum şimdi bakıyorumda ben gerçekten çok şişkoymuşum.bi göbeğim vardı taşıyamıyodum ama yinede geziyodum.ayy görünce kötü oldum güzel günlerdi o günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…