İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

herkesin göbeği iniyo benimki çıkışını sürdürüyo hala..sanırım başı yukarda olduğu için..olsun biz böylede mutluyuz :)))
bu arada maşşallah göbüşlere ..escapecim süpersin

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederiz.... :1hug:
burda yinede küçük çıkmış.... daha büyük ordakinden.... :CüvCüv:
ve üstelik resmi çekerken depinip duruyodu..... :roflol:

Daha olmaz artık asortiecim merak etme ...
Ben tamamen catladım :)) Ama bölede mutluyum
bakıcam caresine dogumdan sonra artık

Son haftada çatlamış benim komşumun karnı.O yüzden son ana kadar yağlanmaya devam.
O komşumda yazık normal istiyorum diye bekledi 39.haftayı ama son anda sezaryan gerekince üzüldü.Bilseydim bi hafta önce olurdum sezaryanı da çatlamazdım dedi :)

Karın aşağı inince alt taraf için riskli süreç başlıyor.

dün gece banyo yaptım yağlandım ve yattım..sabah giyinirken şok geçiriyodum az daha ama neyseki yalnış görmüşüm..karnım kurumuş pul pul olmuş ve pijamamın lastiği iz yapmış çatlak sandım ..kısa süreli yaşadığım bu şokun etkisinden çabuk kurtuldum allahtan..tek bir çatlağım çiziğim yok şükür..ne olur bilemem tabi..yalnız bugün nst de yanımda bir kadın daha yatıyordu ve karnı kahverengi derin çatlaklarla doluydu ..ayy çok kötüydü ama yaaa..

karnım ne kadar ındı bılmıyorum ama artık vajına asırı baskı var bunu bılıyorum

karnımda bacaklarımda falan hıc yok sukurler olsun catlagım ama sag ve sol yanlarımda yanı camasırın dıkıslerının denk geldıgı yerlerde ınce bırkac cızgım olustu ınsa allah baska da olmaz

walla kızlar itiraf ediyorum popomda ve baldırlarımın arka kısmında çatlaklarım oluştu benim ama göbeğimde şükür tek çatlak yok.buna da şükür önemli olan bebişim sağlıklı olsun baştan başa çatlarım hiç önemi yok walla

buarada kızlar benim göbekte indi aşağı baya ve batu bey kafasını aşağı yerleştirdi net bi şekilde hissediyorum eşşek sıpası beklemeye niyeti yok bunun yarın dr ne diycek bakalım her an süpriz yapıp apar topar doğuma gidebiliriz yani:))))

benimde baldırlarım yani popomun sol ve sol bacak tarafı çatladı karnımda tık yok maşallah
baree orada olmasın yaw

Bende tırnaklanmış gibiyim ama bana sivilce izi gibi geliyo kızlar ya.
Çatlak değildir umarım da sivilcedir onlar ((( Hööööö ağlarım o zaman.

walla kızlar sizinki tırmıksa benimkiler kırbaç izi gibi:)))sanki biri kırbaçlamış gibi duruyo puhahahahha

38+2 de oğlum ve beeeeeeeen
kızlar sizce aşağıya inmiş mi göbeğim bana hiç bir değişiklik yok gibi geliyor
siz ne düşünüyorsunuz?

Fatercim maşallah..
Benim göbeğimde bu hizalarda.ben pek anlamiyom ama herkes bana inmemiş daha aşaği diyo..seninkide inmemiş gibi geldi bana.

fatercim inmemiş aşağıya benim inmiş mesela ben de farkettim herkes de söylüyo zaten ay çok üşeniyom şimdi foto çekip koymaya yaaaaaaaaaaaaaaaaa

fatercimm maşallah ama inmemiş daha göbüşün benim kiindi bile yerlerde geziooo puhahaha

az bişey inmiş Fater o kadar da havada değil.
Göğüs altında boşluk oluşmuş.Benimkide bu kadarcık anca indi.
Daha çok inmesi lazım,ama boşver erkenden inmesi de kötü.
Kasık ağrısı artacak,sürekli çiş durumunda olcaz.En iyisi böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…