İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

oo yaşasın artık herkezin göbeği benimkine benziyor inmişiniz hepiniz aşağıya kocaman olmuşunuz hepiniz bende kocaman oldum resim yok şunda daha doğru makna yanımda bil. atamıyorum kocişime attırayım ama fırsat bulurmuyoum artık buraya koymak için bilmiyorum ata tanemin göbüşü kadar falan benimkide ama daha aşağıda tarifle sıralamaya gireyim bari bende

beklemekcim maşallah canım hala ufak göbiş tam nazar boncuğu:))bende biara büyümüş göbişimi çekeyim de koyayım.gerçi azoyla yarışamayoz ama artık napalım biz de kendi çapımızda bişiler yapmaya uğraşıyoz işte:))))

atacım bi görsen beni..:1shok:
maşallah gün geçtikçe dahada büyüyooooooo..
ee oğlumda bu konforlu evinde bol bol dolaşıyo..
herşey onun için..:asigim:

son zamanlarımızın resimleri.....:CüvCüv:

2 gün önce çekildik... (37+1) iice aşşağıya inmiş karnımız artık kızlar..:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
maşallah escapecim
dediğin gibi aşağıya inmiş göbiş
doğum yakınlaştı artık
bu arada seni adana buluşması fotolarında gördüm çok güzel bir hamiş olmuşsun
eminim güzelde bir anne olacaksın
Allah sağlıkla bir avazda kurarsın hepimizi

kızlar bence bu başlığı değiştirmek gerek artık,küçük göbuşlr diye açınca komik oluyor.ne güzel buyuduler maşallah

zaten değiştirmeyede pek zamanımız yok artık değil mi?
belki doğumdan sonra göbişlerin eski küçük miniminnacık : ))) haline dönüşlerini de resimleriz o zaman başlığa da uygun olur bu konu
ne dersiniz? ; )

güzel fikir fater bencede görcez bakalım o zamanda kimin ki büyük kimin ki küçük maşallah hepiniz baya inmişiniz aşağıya bende bu gün raporumu aldım bundan sonra evimdeyim artık kızlar bi evime gideyim ilk işim temizlik yapmak olacak
herşeyi yıkıyacağım perdeler tüller doğuma evim tertemiz olsun her yeri pırıl pırıl yapıcam eve gidince akşamları her şey gözüme batıyor

inş.fatercim göbüşler eski minnacık haline döner kalıcı olmazlar.bu arada doğumdan hemen sonra sarıp korse takmayı düşünüyormusunuz kimisi hiç fayda etmiyor diyor.birde sezeryan için ayrıca bir korse varmı acaba dikişlerden dolayı biraz zor olur gibime geliyor.zaten çatır çatır çatladım birde karnımın kalmasını istemiyorum yaaaaa

valla pamuk benimde bütün işim duruyor.kaç gündür giremeyince takıldım kaldım bilgisayarın başından kalkamadım.sil süpür bugün birsürü işim var

gobegınızın asagı ındıgını kendınız agırlıktan falan hıssedıyormusunuz
benım annem bıraz ındı tamamen ınmedı dıyor sınırım bozuluyor yaa

ben hemen sarmayı düşünüyorum göbeğimi
zaten normal doğum gibi görünüyor bir hafta sonra sararım herhalde
valla mucize bende çatır çatır çatladım çok üzülyorum ama yapacak bir şey yok
yapılması gerekenleri yaptığım halde böyle oldu zaten

kalimero canım bende henüz farkedemiyorum indiğini
annemde inmedi daha diyor

escape masallah cok tatli olmus göbisin canim,bayada inmis görünüyor.

fatercim bende yarin bi aksilik olmazsa cikip korsemi alicam,hemen takarim insl.

bu arada bende hic catlak yok kizlar,insl.oglusum bian evel gelirde catlatmaz annecigini.

çilekcim bende düşündüm almayı ama ya son anda sezeryana dönersek?
onun için doğumdan sonra almayı düşünüyorum.çünkü bildiğim kadarıyla sezeryan için olanlar farklı oluyomuş..

Dogru azocum yaaa,benim aklim fikrim korsede olunca bu ihtimali hic düsünmedim ben.

ee bekleyim bari,ayy iyki yazdin yoksa ben yarin kosa kosa korse almaya giderdim.

yeni hamilelerinde buyusun karni hemencik..cok ssewimli cikmis gobisleriniz...bizde isterizz...

ben artık vajınamın uzerınde daha fazla agırlık hıssedıyorum ama annem bıraz daha ınmesı gerektıgını soyluyor

korse meselesını bızde dogumdan sonra halledıcez ınsa allah
doktorumda acele etme ben nasıl almanız gerektıgını dogumdan sonra soyleyecegım zaten dedı
kocıs halledecek sanırım bızım bu ısımızı

bende hiç çatlamadımm kızlar maşallah diyim ta var vaktimiz cünkü kimseden duydumsa son zamanlara catladım dedi hep
yeni hamişler hiç merak etmeyin beşinci aydn sonra birden büyüyo göbüş ondan önce yavaş büyüyo zaman cok cabuk eciyo aman keyfini sürün cok keyifli birşey hamilelik allahım her isteyene yaşatsın ben 2-3 haftam kaldı diye tadını cıkarmaya calışıyorumpazar günü kahvltıyı carşıda yaptık canım bişlr istedi kocama dedim 15 gün sonra götürmezsin hala vaktim varken tadını ıkartayım gülüyor oda Şmdi gözden geciriyolrum istediğim şeyleri bahaneyle aldırdım aldırdım doğumdan sonra nzım geçmez artık :)
ama en cok kıpırdanışlarıı özliyecem heralde abasına tepki verişini annesine cevap verişini ama doya doya koklayabilirim inşallah o zaman cok özlemem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…