İşte Bu da 7 Aylık Gelin Evimmm :)))

merhaba canım

bırseyler sorabılırmıyım
salon duvar rengın ne renk acaba ? beyaz mı ? bir de halının markası ney ?

salon duvarımın rengi beyaz canım... halımın markasıda pierre cardin royal halıdan almıştım

canım hepsi çok güzel ama salonuna ve o pembiş koltuğuna bayıldım çok hoş gerçekten güle güle otur canım

çok çok teşekkür edrim canım benim daha güzelleri senin olur inşaAllah

Çook tatlı bir eviniz var.......Güle güle oturun.......Bebişiniz de sağlıcakla gelsin odasına inşllh....

Çok teşekkürler canım benim... Aminnnn İnşaAllah

allahım nekadar güzel bir salon öyle canım yaa çok zevklisin gerçekten çok beğendim..bende oturma odamı değiştecm bu renk mi yapsam acep

allahım nekadar güzel bir salon öyle canım yaa çok zevklisin gerçekten çok beğendim..bende oturma odamı değiştecm bu renk mi yapsam acep

çok çok teşekkür ederim tatlım kesinlikle yaptırmalısın ben zevkle ve severek kullanıyorum salonumu

Canım kutun dolu özeldeki eski mesajlarını sil mesaj atamıyorum.nerde hangi hesapta gördün evimin fotolarını ne amaçla konulmuş.ay sinir oldum ya gece gece.banada adresi ver bir bakayım face hesabım bile yok benim ben koymadım o resimleri.bana cevap ver lütfen

tamam canım mesaj atıyorum şimdi sana

Bende sildirdim resimlerimi dün gece.aslında evlilik formu gibi bişey ama yinede rahatsız oldum açıkçası evimin resimlerini görünce.birsürü kişi paylaşmış resimleride.bu arada en az 20 tane burdan evini gösterenlerin resimlerini gördüm.ama kim kimindi hiç hatırlamıyorum.teşekkürler beni uyardığın için.

​Maşaallah herşey çok güzel... Rabbim huzurla oturabilmenizi nasip etsin İnşaallah...

Son düzenleme:

evet aynen bende öyle bi senden emin oldum yazdım sana, rica ederim ne demek

​Maşaallah herşey çok güzel... Rabbim huzurla oturabilmenizi nasip etsin İnşaallah...

İnşaAllah canım benim çok çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Canım benim evin harika. Zevkin de çok güzelmiş.
Özellikle salonuna bayıldım. Duvarlardaki aksesuarlar da çok orjinal olmuş.
Yatak örtüsünden benimde var. Özdilek di mi :)
Sağlıkla güle güle oturun. Bir ömür çocuklarınızla mutlu mesut yaşarsınız inşallah

Çok teşekkür ederim canım benimmm
Evet uyku setim özdilek
Allah razı olsun canım İnşaAllah bizede tüm isteyenlerede nasip eder Rabbim o günleri yaşatır İnşaAllah

Çok teşekkür ederim canım benimmm
Evet uyku setim özdilek
Allah razı olsun canım İnşaAllah bizede tüm isteyenlerede nasip eder Rabbim o günleri yaşatır İnşaAllah

İnşallah canım benim. Güzel haberlerini bekliyorum bak

bayıldımm özellikle koltuk takımına hayran kaldım canım Allah uzun uzun ömürler versin ki bu güzel yuvada mutlu yasayın :)

bayıldımm özellikle koltuk takımına hayran kaldım canım Allah uzun uzun ömürler versin ki bu güzel yuvada mutlu yasayın :)

Çok teşekkür ederim tatlım bu güzel dileklerin için Rabbim herkese nasip etsinn

Çok güzel bir evin var, zevkle döşenmiş her şey. Mutlulukla, ağız tadıyla oturun, salonun renklerine bayıldım, çok rahatlatıcı.
Allah bize de nasip etsin diyelim

Çok güzel bir evin var, zevkle döşenmiş her şey. Mutlulukla, ağız tadıyla oturun, salonun renklerine bayıldım, çok rahatlatıcı.
Allah bize de nasip etsin diyelim

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun daha güzelleri en güzellerii sizlerin olsun İnşaAllah

huzurlu mutlu günlerinizde oturunn inşallahh bi ömür

bide bi sorumm olcakk :) hepsi çok güsell ama salon takımına bayıldımm :) nerden ne kadar aldınız acabaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…