İşte Bu da 7 Aylık Gelin Evimmm :)))

Benim gibi bir avangarde seven dahaaaaaaa
Bayıldım özellikle salonuna, yatak odanaaa

Aşk'la oturun hep

huzurlu mutlu günlerinizde oturunn inşallahh bi ömür

bide bi sorumm olcakk :) hepsi çok güsell ama salon takımına bayıldımm :) nerden ne kadar aldınız acabaa ??

çok çok teşekkür ederim canım
salon takımım özel yapım canım ankara sitelerde bi mobilyacıya yaptırmıştık koltuk takımı 4500 tutmuştu yemek odasıyla birlikta salonun tüm mobilyaları 6500 tutmuştu canım

Benim gibi bir avangarde seven dahaaaaaaa
Bayıldım özellikle salonuna, yatak odanaaa

Aşk'la oturun hep

Evet avangarde bayılıyorum bendeee
Çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun

Ev benim ev olsa bu kadar çok benzer olurdu ::Tek kelimeyle MÜTHİŞ Harika bayıldım. Mobilyalarınızı nerden aldınız? Söylerseniz çok mutlu olurum..

Allah huzurla, sağlıkla, mutlulukla, doğacak olan çocuklarınızla oturmayı nasip etsin inşallah. Darısı benim gibi bekarların başınada inşallah

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri en güzelleri senin olsun tatlım
Söylerim tabi ne demek Ankara sitelerde bir mobilyacıda özel yaptırdık canım salon komple 6.500 tuttu tüm mobilyaları sorarsan yatak odası oturma odası vs evdeki tüm mobilyalar 14.000 tuttu

Aynen darısı tüm bekarlara diyelim iyi ve güzel dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun canım

huzurla otur canım... cok güzel olmuş evin.. özellikle salon konusunda avangarde tarzında bana ilham oldun :))

huzurla otur canım... cok güzel olmuş evin.. özellikle salon konusunda avangarde tarzında bana ilham oldun :))

Çok teşekküer ederim tatlım... Rabbim isteyen herkese istediği gibi huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…