cooooooooook begendiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmm gercektennnnnnnnnnnnnnnnnn
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
oooooooooofooooooooooooooooooooooooooooooooooofffff
nog 9 tegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
askitooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos 8 te gaaaaaaan
wejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
7 taneeeee msj kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
5 leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftyeahhhh
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
three leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftfour leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefffffffffft
lassssssssssssstoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cok guzellll mutluluklar dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cooooooooook begendiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmm gercektennnnnnnnnnnnnnnnnn
7 taneeeee msj kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eviniz çok güzelmiş güle güle oturun
gule gule otur ttlm ck guzerl evın.
eviniz çok güzelmiş güle güle oturun
gule gule otur ttlm ck guzerl evın.
pembiş salona bayıldım :))
Salonuna bayıldım şeker gibi pembiş pembişş:)
Yatak odası aynamızda benziyor, o modelli aynaları cok beğeniyorum seninki de cok şık:) güle güle mutlulukla oturun inşallah.
salonuna bayıldım canım cok tatlı beyaz ve pembe masalsı yanı cok hoş bayıldım gercekten
ve işte pembe beyaz uyumu harika gerçekten bayıldım :)
güle güle , huzurla kullanın inşallah. benimde düğünüm 3 ay sonra . misafir takımımı bende beyaz istiyorum .ama korkuyorum da bakımı nasıl oluyor ? temizlik açısından :)
yatak odana ve salanuna bayıldım güle güle güzel günlerde oturun :)
Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsunBende beyaz takım alırken tereddütlüydüm ama çok sevdiğim için almıştım, salondaki oturum grubunu beyaz almadım en çok onlarda leke vs oluşur diye ama şuan hiç birinde sıkıntı yaşamıyorum İnşaAllahda yaşamam tek korkum şuan halım :44: ama bence herşeyin çözümü var leke çıkarıcılar vs anında müdahele ettiğin sürece çözülür diye düşünüyorum herşeye rağmen beyazın asilliği şıklığı ve ferahlığı herşeye değer sanada mutluluklar dilerim canım
bende asil ve ferah olduğu için beyaza bayılıyorum. hele birde pembeyle uyum yakalanmışsa.. :)) teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?