İşte Bu da 7 Aylık Gelin Evimmm :)))

Salonuna bayıldım şeker gibi pembiş pembişş:)

Yatak odası aynamızda benziyor, o modelli aynaları cok beğeniyorum seninki de cok şık:) güle güle mutlulukla oturun inşallah.

cok guzellll mutluluklar dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cooooooooook begendiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmm gercektennnnnnnnnnnnnnnnnn

7 taneeeee msj kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ebru hanım mesaj sayınızı burdan doldurmaya çalışsınız ama olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

eviniz çok güzelmiş güle güle oturun

gule gule otur ttlm ck guzerl evın.

eviniz çok güzelmiş güle güle oturun

gule gule otur ttlm ck guzerl evın.

pembiş salona bayıldım :))

Salonuna bayıldım şeker gibi pembiş pembişş:)

Yatak odası aynamızda benziyor, o modelli aynaları cok beğeniyorum seninki de cok şık:) güle güle mutlulukla oturun inşallah.

salonuna bayıldım canım cok tatlı beyaz ve pembe masalsı yanı cok hoş bayıldım gercekten

Hepinize tek tek çok çok teşekkür ederim arkadaşlar daha güzelleri en güzelleri sizlerin olsunnnnn

ve işte pembe beyaz uyumu harika gerçekten bayıldım :)
güle güle , huzurla kullanın inşallah. benimde düğünüm 3 ay sonra . misafir takımımı bende beyaz istiyorum .ama korkuyorum da bakımı nasıl oluyor ? temizlik açısından :)

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun Bende beyaz takım alırken tereddütlüydüm ama çok sevdiğim için almıştım, salondaki oturum grubunu beyaz almadım en çok onlarda leke vs oluşur diye ama şuan hiç birinde sıkıntı yaşamıyorum İnşaAllahda yaşamam tek korkum şuan halım :44: ama bence herşeyin çözümü var leke çıkarıcılar vs anında müdahele ettiğin sürece çözülür diye düşünüyorum herşeye rağmen beyazın asilliği şıklığı ve ferahlığı herşeye değer sanada mutluluklar dilerim canım

bende asil ve ferah olduğu için beyaza bayılıyorum. hele birde pembeyle uyum yakalanmışsa.. :)) teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…