İşte Bu da 7 Aylık Gelin Evimmm :)))

güle güle oturun gerçekten çok güzel.bende eşyalarımı değiştireceğim istikbalin yemek odası ve yatak odasına benzettim ben.ne kadara mal oldu acaba?

güle güle oturun gerçekten çok güzel.bende eşyalarımı değiştireceğim istikbalin yemek odası ve yatak odasına benzettim ben.ne kadara mal oldu acaba?

Teşekkür ederim canım yatak odası değilde yemek odası ve salon takımımın modelini istikbalden seçip küçük değişikliklerle ankarada yaptırdık canım net hatırlamıyorum şuan ama birde hepsi aynı yerden toplu alınmıştı 14.000 ödemiştik tüm mobilya ve koltuk takımına (oturma odası falanda dahil)

evinizde huzurla oturun inş..
benim bir sorum olacaktı duvar boya renklerinizin ismi ve markasını öğrenebilirmiyim acaba? kendi evim için fikir ediniyorum da...

Çok güzel bir ev eşyalar harika.Ben en çok salonu beğendim şahane gerçekten.Allah ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.

evinizde huzurla oturun inş..
benim bir sorum olacaktı duvar boya renklerinizin ismi ve markasını öğrenebilirmiyim acaba? kendi evim için fikir ediniyorum da...

Çok teşekkür ederim canım boyamız çok özel bişey değil marshall mat boyaydı sanırım renkte kırık beyazda renk kodunu falan hiç hatırlamıyorum canım yaa umarım yardımcı olabilmişimdir

Çok güzel bir ev eşyalar harika.Ben en çok salonu beğendim şahane gerçekten.Allah ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.

Aminnn canım güzel dualarım için çok teşekkür ederim Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin

ev çok güzel sadece holü beğenmedim neden halıyla kapattınız ki orayı? tuhaf olmuş.

Canım kış hali holümün yerler çok aşırı soğuk oluyor ev kaloriferlide olsa... malum ankaradayız birde fayans parke olsa yine kapatmazdık ama mecbur kaldık böyle olunca... yazın böyle değil ortada tek halı sadece

Çok teşekkür ederim canım boyamız çok özel bişey değil marshall mat boyaydı sanırım renkte kırık beyazda renk kodunu falan hiç hatırlamıyorum canım yaa umarım yardımcı olabilmişimdir

teşekkür ederim cvp için bende seçimimi yaptım umarım iyi bir sonuç alırım

maşallah canım salon ve yatak odasına bayıldımmm. Tam hayallerimdeki gibi...

teşekkür ederim cvp için bende seçimimi yaptım umarım iyi bir sonuç alırım

Rica ederim canım İnşaAllah alırsın

oturma odası harikaaa :) güzel gunlerde oturun inşallah

Çok teşekkür ederim canım

maşallah canım salon ve yatak odasına bayıldımmm. Tam hayallerimdeki gibi...

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun İnşaAllah

oturma odası çok güzel düzenlenmiş :) güle güle oturun

Sağol tatlım çok teşekkür ederim

Salonuna bayıldım tatlım yaaaaaaa koltukların halın perden çok uyumlu döşenmiş

salondaki koltuk takımınızı nerden ne kadara aldınız acaba?

Salondaki koltuk takımımı ankara sitelerde yaptırdık canım 4.500 tl olması lazım üzerinden baya zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam

Salonuna bayıldım tatlım yaaaaaaa koltukların halın perden çok uyumlu döşenmiş

çok çok teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun

7 aylık olman daha iyi canım. eksiklerini tamamlamış tam olarak evini sunuyorsun :)

bu arada benimde koltuk takımım pembe fakat salonum küçük olduğu için perdeleri pembe yaptırmadım boğar diye. sende güzel durmuş :) güle güle mutlulukla otur evinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…