İşte Bu da 7 Aylık Gelin Evimmm :)))

Salon takımının renkleri gerçekten çok güzel yatak odanı da beğendim ama en cicisi önlükleriniz :) bebek odan da inşaallah sıcaklığını yaşatır sana:)

canım güle güle, ağız tadıyla oturun. ben en en en ama enn çok salonunu beğendim. pembiş pembişşşş

Salon takımının renkleri gerçekten çok güzel yatak odanı da beğendim ama en cicisi önlükleriniz :) bebek odan da inşaallah sıcaklığını yaşatır sana:)

Çok çok çok teşekkür ederim canım bu güzel dileklerin için

canım güle güle, ağız tadıyla oturun. ben en en en ama enn çok salonunu beğendim. pembiş pembişşşş

Çok teşekkürler canımm evet hala küçük bi kız çocuğu gibi pembişe bayılıyorum napıymmm

son günlerde hiç yazan olmamış evime taa kaçıncı sayfalara gitmiş

ay çok beğendim çok güzel evin Allah nazardan saklasın.gerçi azcık kıskandım ama benimkinden güzel yaaaaaaaa........

ay çok beğendim çok güzel evin Allah nazardan saklasın.gerçi azcık kıskandım ama benimkinden güzel yaaaaaaaa........

Allah razı olsun canım benim çok sağol... daha güzellerini sizlere nasip etsin Rabbim eminim seninkide oldukça güzeldir

Canım pembe rengi basitleştirmeden ne de güzel kullanmışsın salonundaMobilyalar tarzım olmamasına rağmen salonunu çok beğendim

Allahtan ömür boyu mutluluklar diliyorum Size
Herşeyin çok güzel.. pembe rengi pek hatta hiç sevmem ama salonun çok şirin görünüyor..
Yatak odası da harika.. en çok onu beğendim.. yatak odası takımın hangi marka??

Canım pembe rengi basitleştirmeden ne de güzel kullanmışsın salonundaMobilyalar tarzım olmamasına rağmen salonunu çok beğendim

Yorumun için çok teşekkür ederim tatlım

Salonu çok beğendim.

Çok teşekkürler canım

herşey çok güzel ağız tadıyla mutlu mesut bir şekilde yaşamanızı dilerim.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım

Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım daha güzelleri en güzelleri sizlerin olsun mobilyaları soruyosan markası yok tasarım ve özel üretim canım ankara sitelerde yaptırdık uyu setini soruyosan markası özdilek tatlım

Amin.. Teşekkürler tatlım
mobilyaları soruyordum, çünkü dolabı çok beğendim

Ben normalde ağır mobilyaları pek sevmem, daha modern çizgiler hoşuma gidiyor ama salonuna tek kelimeyle ba-yıl-dımm!!
Allah huzur mutlulukla oturmak nasip etsin canım maşallah evinin her yeri çok güzel..

oturma odası ve mutfak bir içim su maşallah

Ben normalde ağır mobilyaları pek sevmem, daha modern çizgiler hoşuma gidiyor ama salonuna tek kelimeyle ba-yıl-dımm!!
Allah huzur mutlulukla oturmak nasip etsin canım maşallah evinin her yeri çok güzel..

Teşekkür ederim canım Rabbim olamayanlarada nasip etsin... Güzel dileklerin için çok teşekkürler

oturma odası ve mutfak bir içim su maşallah

Teşekkür ederim tatlım Daha güzelleri sizlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…