İşte bu da benim evim kızlar :)

eviniz çok güzel çok zevklisiniz uyum süper siyah ve beyaz zaten birbirini tamamlayan renkler salondada çok güzel kullanmışsınız iç karartıcı olmamış gayet ferah hoş olmuş...mutlulukla huzurla oturmak nasip etsin..

güle güle otur cnm süper tek kelimeyle...bence sadeliği bozma böyle kalsın gümşlüğün işine siyah/kırmızı aksesuarlar çok az ama yeterli olur

Selam senin ne kadar zevkli olduğun o duvardaki kadın profilinden belli...Dehşet güzel olmuş,tebrik ederim!Salonunu da metalik gri objelerle tamamlayabilirsin bence,koltuğun üstündeki duvara da modern bir tablo assan harika durur.Gümüşlüğün içine genelde bardak takımları filan koyarlar ya ben hoşlanmıyorum,farklı objelerle süsleyebilrsin bence..Ne koysan yakışacağına eminim çünkü şu an bile çok hoş görünüyor salonun.Güle güle otur arkadaşım..

Zevkine söyleyecek tek kelime bile yok... Harika secimler yapmisin, cok özenerek ve düsünerek düzmüsün evini beLLi... tam benim sevdigim tarz, birbiriyle uyumlu, hem sade hem gözalici...

güle güle oturun...

Herkes istediğini söyleyebilir "Kişi kendinden bilir" derler, boş veeeerrr. naniknanik
Evin çok keyifli, huzurlu ve dinamik Allah ağzınızın tadını daim etsin

Bişeyi merak ettim, bu kadar zevkli birinin düğün fotolarıda farklı ve çok hoştur eminim, mahsuru yoksa ekleyebilirmisin bir iki tane

Takvimden anlaşılacağı üzre her türlü fikre açığım

tam beni zevkim çok güzel olmuş güle güle oturun :)
bu arada canım sanki camların çok boş kalmış sanki ... tabi bu benim kendi görüşüm.bi tanıdığımın evince perdenin üstüne fon yaptırmışlardı yani yanlardan değil yukardı ve deri.onun salonuda aynı seninki gibi moderndi..yukarıdan deri böyle çok şık oluyor perdecine sor mutlaka söyleyecektir
mutluluklar:)

güle güle otur canım.ben sade evlere bayılırım çok dinlendirici oluyor öyle heryerde çiçekler böcekler nefret ederim.doğal aksesuarlar seç bence.zaten salonundada ying yang [denge]yi kullanmışsın.bence çok fazlada doldurma salonunu ama bir iki kırmızı objeyle enerji verebilirsin..benim oturma odamda ying yang takımlarım var..tabi senin salon olduğundan daha kapsamlı daha şık duruyor.ben perdeyi ve halıyı kırmızı kullanmıştım.her giren bayılıyor..biara fırsat bulursam bende eklerim ..
neyse harika biseçim canım.buarada bende bursadayım..öpüyorum çoookk

bu duvar stickerlerini benım kesfetmem cokk olmadı ama cokk hosuma gıttı ınsallah kendı ewımede yaptırırımkaydirigubbakcemile2gule gule otur...

haklısın aslında odaya fon perde gerekliydi ve bunu en baştan düşünmüştüm ben. fakat bizim pencereler duvara tam ortalanmamış, yani ilginç bir şekilde odaya girdiğimizde karşıkı duvara bakıyorsun ve pencere bariz sağ tarafta kafamçokkarıştı fon koyunca iyice o simetrisizlik göze batacak diye öylecene bıraktım. iyi dileklerin için tşk ederim daha güzeli senin olur inşallahkaydirigubbakcemile5

bende gözü yoran her yerden çiçekler böcekler biblolar çıkan evleri sevmiyorum. bu şekilde kullananlara saygı duyarım tabiki ama bana göre değil. salonda siyah beyaz yin yang fotograf cercevelerım var. bu arada oturma odasını degıstırıyorum biraz. kose koltuktakı yastıklar leopar kumasıyla kaplanacak ve altın rengı aksesuarlarla da tamamlanacak.hatta arkadaslarım evıme cok guzel aksesuarlar almıslar altın rengınde. orda da yin-yang seklınde altın rengı mumluklar var hihoyyyt. yastıklar tamamlanır tamamlanmaz eklerim :teytey:

banyo fotolarını bende merak ettim doğrusu:) evin çok hoş güle güle otur canım

banyomuzda herhangi bir aksiyon yok arkadaşlar. şöyleki bizim evimiz 170 m2 ama ıkı banyoyu toplasan bir banyo etmez. evin mimarı hangi düşünceler içinde çizmiş bilemicem ama pek hoş bir ruh halinde olmadığı kesinlülülülülülü ama eklemeye çalışırım, oturma odasının yeni halini eklerken onu da eklerimyerimseniben

evin çokk güzel ve resim çok güzel olmuş:)
ellerine sağlık
salondaki duvara güzel bi düğün resmini siyah beyaz canvas baskı yaptırısan çok hoş olur bence
walltogether dan arkadaşım yaptımıştı eşiyle kendinin resmini çok hoş olmuştu
mutluluklar diliyorum:)

aaa hakkatten bu çok orjinal olabilir bak. bunu düşüneyim ben. teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…