- Konu Sahibi haxsxarxix kedi
-
tam beni zevkim çok güzel olmuş güle güle oturun :)
bu arada canım sanki camların çok boş kalmış sanki ... tabi bu benim kendi görüşüm.bi tanıdığımın evince perdenin üstüne fon yaptırmışlardı yani yanlardan değil yukardı ve deri.onun salonuda aynı seninki gibi moderndi..yukarıdan deri böyle çok şık oluyor perdecine sor mutlaka söyleyecektir
mutluluklar:)
güle güle otur canım.ben sade evlere bayılırım çok dinlendirici oluyor öyle heryerde çiçekler böcekler nefret ederim.doğal aksesuarlar seç bence.zaten salonundada ying yang [denge]yi kullanmışsın.bence çok fazlada doldurma salonunu ama bir iki kırmızı objeyle enerji verebilirsin..benim oturma odamda ying yang takımlarım var..tabi senin salon olduğundan daha kapsamlı daha şık duruyor.ben perdeyi ve halıyı kırmızı kullanmıştım.her giren bayılıyor..biara fırsat bulursam bende eklerim ..
neyse harika biseçim canım.buarada bende bursadayım..öpüyorum çoookk
banyo fotolarını bende merak ettim doğrusu:) evin çok hoş güle güle otur canım
Renk uyumları çok güzel durmuş canım...
Güle güle otur...a.s.
evin çokk güzel ve resim çok güzel olmuş:)arkadaşlar 11 ekimde evlendim. dun aksam cektım salonun fotograflarını, dıger odaları da gonderıcem ama once burdan başlayalım. ev cok yenı oldugu için aksesuar eksiğim var malesef sımdılık ıdare edersınız artık benı:dance:
masanın üzerindeki çiçeğin odanın konseptiyle çok ilgisi olmadığının farkındayım ama arkadaslarım yollamıslardı dugunde onlara da foto gonderecegım ıcın gonullerı olsun dıye koydum.naniknanik ayrıca yarım gorunen gumusluk gıbı bırsey var ıcıne ne koyacagımı bır turlu bulamadım. odanın konseptıne uygun ne olabılır fıkırlerınızı beklıyorum.
evin çokk güzel ve resim çok güzel olmuş:)
ellerine sağlık
salondaki duvara güzel bi düğün resmini siyah beyaz canvas baskı yaptırısan çok hoş olur bence
walltogether dan arkadaşım yaptımıştı eşiyle kendinin resmini çok hoş olmuştu
mutluluklar diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?