İşte bu da benim evim kızlar :)

evin çok güzel canım ama diger arkadaşların söyledigi gibi sakın ıvır zıvır doldurma ev boş görünüyo diye...çok sade ama bir o kadarda alımlı buyuk aksesuarlar cvar onlardan yerleştirebilirsin benimde oturma odam siyah ve kırmızı bende buyuk siyah ve kırmızı objeler düşünüyorum çok begendim canım....

ay ne haset insanlar var şok oldum yahu!!!
kızın evini kıskanmışlar resmen
güle güle otur şekerim
bu mobilyalara dantelmi serecekti anlamadımki!

haşarı kedi evin çok güzel allah huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin ..siyah beyaz harika bir seçim siyah- beyaza kırmızı çok yakışıyor bence evine eğri büğrü kırmızı vazolar alabilirsin ek olarak yine kırmızı ayaklı güzel bir abajur da çok yakışır girişe yaptığın sticker ı salonun duvarına yapsan daha bi hoş olurdu zamanla evinin oturacağı kesin güle güle otur

ay ne haset insanlar var şok oldum yahu!!!
kızın evini kıskanmışlar resmen
güle güle otur şekerim
bu mobilyalara dantelmi serecekti anlamadımki!

canım hasetlikle ilgisi yok daha yeni 10 gün oldu olmadı bu bölüme arkadaşın biri bi tatil sitesindeki satılık örnek evlerden birini kendinin gibi gösterip sitenin reklam resimlerini yayınlamıştı benim evim diye arkadaşlarda bunu anlayıp o tatil sitesinin resmini aynı evin reklam resimlerini filan koymuşlardı onun etkisindeler sanırım doğrusu artık bu bölüme bakarken bende bütün evlere bi şüphe ile bakar oldum ama bu ev sahici yaa korkmayın:roflol:

Koyu gri aksesuarlar da güzel durur. Kırmızı-siyah-gri uyumludur.

evin çok hoş huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin Allah
cnm Bursa nın neresine gelin geldin;?

tşk ederim. beşevlerdeyim ben yani merkeze uzak birazhihoyyyt bursa tayfasından bayağı var galiba forumda sizler nerde oturuyorsunuz?

ps: bu arada ilonacım evin duvarları saten evetkaydirigubbakcemile2

EViN ÇOK HOŞ.
ÖZELLİKLE KENDİ TASRIMINIZ OLMASI DA DAHA DA HOŞ KILIYOR...
BENCE SUYEŞİLİ ya da KIRMIZI OBJELER KULLANABİLİRSİN. ALTIN RENGİ DE HOŞ OLABİLİR.
OLUMSUZ YORUMLARA GELİNCE TAKMA KAFANA...
BURADA HER KÜLTÜRDEN ARKADAŞLARIMIZ VAR.
KiMİNE TUHAF GELEBİLİR.
HEMEN HEPİMİZDE ÇEYİZ ADETİ VARDIR, AMA DEKOR FARKLI BİRŞEYDİR.
O ÖNCEDEN BELİRLENEMEZ. GÜNÜMÜZDE TENCERENİN TAVANIN BİLE MODASI VARKEN, SÜSLEME İŞİNİ SONA BIRAKMAN EN İYİSİ OLMUŞ. ( Örneğin duvar stıckerlerıda son yılların modası )

GÜLE GÜLE OTUR ARZU ETTİĞİNİZ ANDA EVİNİZDE ÇOCUK GÜLÜCÜKLERİNİNDE OLMASI DİLEĞİYLE...

RESİMDEKİLERE BENZER SADE OBJELER KULLANABİLİRSİN...

SEVGİLER...

arkadaşım önce güle güle otur diycem.herşey çok güzel.yukarıdaki arkadaşın resmini koyduğu objeler senin konsept için uygun.özellikle kırmızılar.duvarlara çerçevesiz çok modern tablolar ekleyebilirsin.yalnız objeler ve tablolar uygun ama farklı renkte olsunki,objeler eşyaları eşyalar objeleri göstersin.

şu biblo ne büyük bi sorunmuş meğer bende ev düzdüğümde kıskanç halam çok eksiğin var bibloların yok dedi.allahımm uyuzzzz..ALMA ONUN İÇİNE BİŞE GEREKİYOSA AT EVDEN SEVMİYORUM VİTRİNİ BENDE ALMADIM ZATEN 1 MİLYONLUK ŞEYLERLE DOLDURMAKTANSA EVE HİÇBİRŞEY ALMAMAYI HER ZAMAN TERCİH EDERİM.BİDE ÇALIŞIYOSUN. TOZUYLAMI UĞRAŞCAN EVİN ÇOK GÜZEL SAĞLIKLA HUZURLA OTUR İNŞ.

kesinlikle katılıyorum arkadaşa kırmızı beyaz ve siyaz modern ve uyum bir arada cok güzel.bursalıların genelinin evi cok güzel oluyor zaten .

kesinlikle çok şık...minimalist...

çok zevklisin canım....yeni gelin evine benzemiyor demiş bir arkadaş...yeni gelin evi diyince illaki orda burda danteller,klasik koltuk yakımları vs mi olmalı?

bence son derece şık evin...tam gözüme hitap etti...

Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canıma.s.

çok güzel mobilya seçimin harika ve kapının girişinde ki resim mükemmel dilerim allah ağız tadıyla sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin.canım
yalnız bence masanın üstündeki çiçek sepetin mobilyanın ağırlığını bozuyor daha farklı uyumlu bişey olabilir.klasik tarz da bi süs.ve kesinlikle duvarlar çok boş kalmış..sizin siyah beyaz tarzı düğün fotoğrafınız siyah bir çarçeve de çok hoş durabilir ya da gene siyah ağarlğı fala olan siyah beyaz kırmızı tonlarında başka bir duvar süsü resim vs.masa üstündeki çiçekleri de siyah porselen tarzı birşeye koysan daha hoş olabilir.ama zevkler ve renkler tatışılmaz..bunlar ufak detaylar diğer herşey mükmmel ufak sehpadaki sembol(her iyilikte bi kötülük her kötülükte bi iyiik vardır)o güzel uymuş.gümüş tarzı süs eşyaları da hoş olur sehpalarda ve vitrinin de ve vazgeçilmezimiz fiatı en uygun ve en göz alıcı aksesuar mumlar harika dururdu.şu şimdi yaygın olan ne alırsan cılar var ya yada diğer adıyla binbir çeşitler o mağazalarda fiatı çok uygun çok hoş süs eşyalrı vs tarzında şeyler çok bulunuyor.ben bayılıyorum.büyük mağazalarda ama.akla gelmeyecek şeyler çok uygun fiata bulunabilinşiyor bazen.fazla maddi külfete girmeden çok güzel şeyele bulabilirsin oralarda tavsiye eder,m bi bak

allah herşeyi gönülnce kılsın
mutluluklar canım

koltuklar çok hoş gerçekten ama duvardaki boyama çok daha hoşuma gitti.bütünlük oluşturmuş.masana geniş yayvan bi (siyah ya da gümüş cam kırıklarından) tabak olabilir. içine kırmızı kuru çiçekler atarsın.koltuklardan birinin üstüne bi tablo hoş olur.

açıklaman güzeldi şutarafagitti ne diyim o zaman güle güle otur evin çok güzel.... kusura bakma bu sitede böyle tuhaflık olmuştu ama diğer resimleri görsüm şimdi evin süper cnm Allah mutluluğunu daim etsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…