- Konu Sahibi haxsxarxix kedi
-
ay ne haset insanlar var şok oldum yahu!!!
kızın evini kıskanmışlar resmen
güle güle otur şekerim
bu mobilyalara dantelmi serecekti anlamadımki!
Koyu gri aksesuarlar da güzel durur. Kırmızı-siyah-gri uyumludur.evin çok güzel canım ama diger arkadaşların söyledigi gibi sakın ıvır zıvır doldurma ev boş görünüyo diye...çok sade ama bir o kadarda alımlı buyuk aksesuarlar cvar onlardan yerleştirebilirsin benimde oturma odam siyah ve kırmızı bende buyuk siyah ve kırmızı objeler düşünüyorum çok begendim canım....
evin çok hoş huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin Allah
cnm Bursa nın neresine gelin geldin;?
EViN ÇOK HOŞ.
ÖZELLİKLE KENDİ TASRIMINIZ OLMASI DA DAHA DA HOŞ KILIYOR...
BENCE SUYEŞİLİ ya da KIRMIZI OBJELER KULLANABİLİRSİN. ALTIN RENGİ DE HOŞ OLABİLİR.
OLUMSUZ YORUMLARA GELİNCE TAKMA KAFANA...
BURADA HER KÜLTÜRDEN ARKADAŞLARIMIZ VAR.
KiMİNE TUHAF GELEBİLİR.
HEMEN HEPİMİZDE ÇEYİZ ADETİ VARDIR, AMA DEKOR FARKLI BİRŞEYDİR.
O ÖNCEDEN BELİRLENEMEZ. GÜNÜMÜZDE TENCERENİN TAVANIN BİLE MODASI VARKEN, SÜSLEME İŞİNİ SONA BIRAKMAN EN İYİSİ OLMUŞ. ( Örneğin duvar stıckerlerıda son yılların modası )
GÜLE GÜLE OTUR ARZU ETTİĞİNİZ ANDA EVİNİZDE ÇOCUK GÜLÜCÜKLERİNİNDE OLMASI DİLEĞİYLE...
RESİMDEKİLERE BENZER SADE OBJELER KULLANABİLİRSİN...
SEVGİLER...
açıklaman güzeldi şutarafagitti ne diyim o zaman güle güle otur evin çok güzel.... kusura bakma bu sitede böyle tuhaflık olmuştu ama diğer resimleri görsüm şimdi evin süper cnm Allah mutluluğunu daim etsina.s.11 ekımde evlendim 13ünde balayına gittim 20 ekimde döndüm hemen çalışmaya basladım canım. yanı 15 gunluk bır sure vardı fakat bılmedıgım bır sehırde oldugumdan gezebıldıgım yerler sınırlı ve bır turlu "ah cok begendım işte bunu evime almalıyım" dediğim birşey çıkmadı malesef. zaten döndüğümden beri de koşturmacam var işim çok yoğun geceleri nöbetim var falan filan...
bizdede çeyiz adeti var evlenmeden önce hem ben hem annem bir sürü şey aldık fakat bıblo veya aksesuar almadık zaten alsak da eve uymazdı. demek sızın ceyız duzmelerınız daha kapsamlı.(bana mobılyalarımı beyaz esyalarımın bır kısmını yemek takımı vs dıye klasık ceyızler hazırlandı yanı bıblo falan dusunemedık acıkcası) zaten ilk mesaja bakarsan o büfenin içi boş ne koymam lazım sizce demek için koydum ılk fotografları. evin geri kalanını da görün orda da bir sürü eksikler var. bir süre daha da olacak, birşeyler alabilmek imkanlar doğrultusunda oluyor, şu ara çok fazla birşey alacak imkanımız yok malesef. zamanla olacak ınsallah :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?