İşte bu da benim evim :)

sadeliği severim ama sanki herşeyin aynı renk olması biraz boğmuş halıyı daha canlı tonlarda seçsen evin havası değişecek araya renk serpiştirmek lazım

Teşekkürler ben de evimin bu halini çok sevmekle beraber ilerleyen zamanlarda aksesuarlarla vs eve biraz daha renk katmak. Şuan ise kiracı olduğumuz için fazla eşya almaktan kaçındık.

Salonumda çok güzel içime sinen yenilikler var. Duvar saatimi evmanyadan almış modelini çok beğenmeme rağmen sorunlar yaşamıştım bu nedenle iade ettim. Saatin akrep ve yelkovanı fotoğrafındaki gibi değildi küçücüktü. Firmayla iletişime geçip yenisini gönderdiler. Bu sefer gönderilen ibreler de saate hiç uymadı sinirlerim bozuldu resmen ben de o saatten vazgeçtim çünkü eşim saatin kaç olduğunu hiç anlamıyordu dekoratif olmasının yanında saatin kaç olduğunun da anlaşılabilir olması lazım yoksa saat olmasının anlamı olmayacaktı. Yaşattıkları bu sorun nedeniylede çiçekli saati hediye olarak gönderdiler. Bu saati de holüme astım çok nazikler gerçektelen. alonuma ise daha çok içime sinen bu saati aldım. Ayrıca lambaderim geldi duvara iki tane de metal pano astım çok tatlı oldular. Salonumun son hali sizlerlerle :)

çok beğendim çok hoş. üçüncü resimdeki saati ve duvar panolarınızı nerden aldınız acaba??? güle güle kullanın...

Teşekkür ederim canım 3. resimdeki evmanyadan frank ray marka şuan satışta, duvar panolarım ise madame coco.

aaaa cok gsel olmus gunnur cok begendmm
tablolarla uyum fln harika gsel detaylar katmıssın cnm...ya ben o kösedeki abajur mudur nedir ona bayılıorm yaa evimize de alıcm cok değişik bi havası var mobilyacıdan mı aldn onu

Canım onu güzel indirimle aldırdım kardeşime ev hediyesi olarak evmanya.comdan moira lighting Moira Lighting Tripod Lambader 249.9TL - evmanya.com ben 200 TL ye almıştım 250 TL şuan. Tripot lambaderler çok hoş duruyor yaa kaliteli gerçekten tavsiye ederim evin havasını değiştirdi biranda.

doru ismini sen sölemissin cnm ismi bile gsell tripot lambader
ee daha değişiklikler yapıck mısın..bence esya olrak baska hicbişeye grek yok cok hos böle..aksesuar alışverişlerini takip edicemmm

doru ismini sen sölemissin cnm ismi bile gsell tripot lambader
ee daha değişiklikler yapıck mısın..bence esya olrak baska hicbişeye grek yok cok hos böle..aksesuar alışverişlerini takip edicemmm

madame cocoda ahşap tablo beğenmiştim ama mağazada bulamadım http://www.madamecoco.com/?urun-8549-PREUVE---AHSAP-TABLO--FRT0888-.html daha sonra alırım belki güzel ama değil mi çok soft renklerde ve ahşap sıcak bir havası var tv ünitesine de vazo var almayı düşündüğüm. Madame coco indirimi çok iyiydi gerçekten :)

gselmis gercekten demekki insn ceyizi bitirince ev dekorasyonuna yoneliomus bunu da burdan anlamıs oluorz

Kuzum öyle oluyor gerçekten benim eşya olarak pek ihtiyacım kalmadı holde portmanto tarzı bir şeye ihtiyacımız var ama onu da duvara askılık monte ederek idare ettim bir de kiradayız diye almadık taşınırken veya kendi evimize geçerken uymazsa diye. Allah herkese huzurlu bir yuva nasip ederi inşallah :)

Bu eve bayılıyorum!!

Tarzı, ruhu olan tam bir genç evi

retro havaya biraz da provence eklemişsin o aksesuarlarla... ne güzel karışmış iki tarz gözü de ruhu da yormuyor bayıldımm günnur harikasın!

nilot ceyizlerini dusununce bu tarz senin evine de cok ama cok yakısacak kesinlikle.... cuk diye oturuyor

mutlulukla yasayın bu cici evdeeee

Son düzenleme:

Canım ne güzel yorumlar bunlar neşe doldum biran :) Madame coco çıkartması yaptım resmen, bu aralar gitmediysen kesin uğra derim inanılmaz ucuzluk var :) Ben dekoratif saat ve pano aldım. Banyo ve mutfak için o kadar güzel askılıklar panolar var ki anlatamam internet sitelerinde yok fotoğrafları Senin evini de büyük bir heyecanla bekliyoruz kesinlikle çok tarz bir ev bekliyor bizi özellikle yatakodandan verdiğin ipuçları çok hoştu.

Hepimiz mutlu olalım çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…