sadeliği severim ama sanki herşeyin aynı renk olması biraz boğmuş halıyı daha canlı tonlarda seçsen evin havası değişecek araya renk serpiştirmek lazım
güle güle oturun inşallah.
çok beğendim çok hoş. üçüncü resimdeki saati ve duvar panolarınızı nerden aldınız acaba??? güle güle kullanın...
Teşekkür ederim canım 3. resimdeki evmanyadan frank ray marka şuan satışta, duvar panolarım ise madame coco.
aaaa cok gsel olmus gunnur cok begendmm
tablolarla uyum fln harika gsel detaylar katmıssın cnm...ya ben o kösedeki abajur mudur nedir ona bayılıorm yaa evimize de alıcm cok değişik bi havası var mobilyacıdan mı aldn onu
doru ismini sen sölemissin cnm ismi bile gsell tripot lambader
ee daha değişiklikler yapıck mısın..bence esya olrak baska hicbişeye grek yok cok hos böle..aksesuar alışverişlerini takip edicemmm
gselmis gercekten demekki insn ceyizi bitirince ev dekorasyonuna yoneliomus bunu da burdan anlamıs oluorz
Bu eve bayılıyorum!!
Tarzı, ruhu olan tam bir genç evi
retro havaya biraz da provence eklemişsin o aksesuarlarla... ne güzel karışmış iki tarz gözü de ruhu da yormuyor bayıldımm günnur harikasın!
nilot ceyizlerini dusununce bu tarz senin evine de cok ama cok yakısacak kesinlikle.... cuk diye oturuyor
mutlulukla yasayın bu cici evdeeee
Çok güzel gerçektennn
minik şeker evin var canım sağlıklı günlerde ömür geçirin inşallah
çok güzelmiş. Allah evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?