İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Bayıldım ben bu fotoğraflara...Buda benden.daha yeni çektim.normalde bugün kıyı köşe temizlik yapmıştım

Eklentiler

• $image.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 398

göstermezmiyiz ,yağmurla ne ilgisi var canım benim ,açsana sen süpürgeni ne alaka dedik ,ama aynı tas aynı hamam ,değişmedi tabi ,bunun dışında o kadar çok şeyler söyledik ki .ama nafile
sonra oğlu oldu ,aynı zamanda benimde kızım oldu ,ben taşındım ordan ,yolda karşılaştık ,bebeklerimiz 6 aylık filandı ,oğlunun bebek arabası küflenmişti resmen ,çocuğa yaklaştım leş gibi kokuyodu çocuk ..,çocuk birde o küflü paslı arabayı kemiriyodu .

Yazık yawruma kıyamam;(

süper olmuş ya sabrına da hayran kaldım
canım bu çekimden 1 saat önceki halimi görmediğin için böyle düşünmüşsün:))
çıldırdım tabi ama yapacak bişeyim yoktu :18:2 tanede poposuna patlattım, umrunda olmasadave halımı dün verdim iyi haberleri beklemekteyim:)

off ya nasıl böyle olabiliyor nasıl içi rahat ediyor,
bebeğe yazık ya..
işte asıl pis bu tarz insanlar

konuyu açan arkadaşa teşekkürler
resimleri çekip ekleyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim
öyle mutlu ve içim huzur dolduki anlatamam
ne kadar pisim bu dağınıklık sinirlerimi bozuyor diye üzülürken
bu topiğe denk geldim demekki bir ben değilmişim
topluyorum topluyorum yine eski halinde arkamdan kuzum dağıtıyor
yapmıyorum gözüme batıyor yapıyorum yetişemiyorum işte böyle
demekki akışına bırakmak gerek zamanla düzelecek herşey yok yere yıpratıp yıpranmayalım diyorum
ben hala düzenli halini çekip koymayı başaramadım bakalım dağınık haliyle cesaret edebilirmiyim...

en toplu dagınıklık mınderde yatan bebekler grubundannn benım oglanın yastıları yokmu yaw ya cok kucukler ya buyuklerr

guaj boyayla boyanan halıı yurege ındırmelık olmuss
benım oglan 3 yasında

rica ederim canım. hepimiz aynızyız çocuklar oldumu maalesef düzen kavramı kalmıyo ya onları sıkacaksınız iyice oturdukları yerden kalkmayacaklar yada akışına bırakacaksınız. ama terazi dengede tutmakta lazım zorda olsa. çok çokk akışına bırakınca sel geliyo maalesef. örneğin oğlum aşırı dağınık, odası savaş meydanı sanki. he seferind earkasından toplamak istemiyorum o yüzden kendisine toplatıorum. yarım yamalka topluyo ama olsun. temelli tembelliğe alışmasından iyidir.

kızlar bu da bizden ,kucağıma alıp kaldırıyorum hoppp koşturarak geliyor buraya

Son düzenleme:

kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor

Eki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor

çekmeceleri çıkartacaksın işte bu kadaaarrr ,ayrıca çok tehlikeli ,duvara monte bile olsa oradan yapan ağırlıkla çıkabilir yerinden ,allah korusun üzerine düşer ,acil o çekmeceleri çıkar oradan canım..

şuana kadar olan dağınıklık hep çocuklara bağlandı ,şimdi kendi dağınıklığım geliyor ,ama kalbi olanlar bakmasın ,akşam yemek yerine kahvaltı yaptık ,sonrası bu halde ..

biz mutfakta yemek yerken ,kızım içerde oyuncaklarına parti vermiş ,doğum günü partisi
sizde buyurmazmısınız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…