Eki Görüntüle 593992 Eki Görüntüle 593993 Eki Görüntüle 593994 Eki Görüntüle 593995 dağınıklıkmı dedinizson resimdeki bukelamunda dağınıklığın sebebi
Eki Görüntüle 593992 Eki Görüntüle 593993 Eki Görüntüle 593994 Eki Görüntüle 593995 dağınıklıkmı dedinizson resimdeki bukelamunda dağınıklığın sebebi
açılın ulennn, kupayı kaptırmam, buda akşamki halimiz, biraz misafir vardı da... :26:
Eki Görüntüle 596198 Eki Görüntüle 596199
Siz tepi göstermedinizmi ?
Ay keske biraz tepki gösterseydiniz ya ancak böyle ögrenirdi belki???
Aileden alacaga teokiler birsey ifade etmezde , etrafdan alinan tepkiler zaman la oturu diye düsünüyorum:)
Inanilir gibi degil ya, sanki yagmurda camurda teras yikiyor
göstermezmiyiz ,yağmurla ne ilgisi var canım benim ,açsana sen süpürgeni ne alaka dedik ,ama aynı tas aynı hamam ,değişmedi tabi ,bunun dışında o kadar çok şeyler söyledik ki .ama nafile
sonra oğlu oldu ,aynı zamanda benimde kızım oldu ,ben taşındım ordan ,yolda karşılaştık ,bebeklerimiz 6 aylık filandı ,oğlunun bebek arabası küflenmişti resmen,çocuğa yaklaştım leş gibi kokuyodu çocuk ..,çocuk birde o küflü paslı arabayı kemiriyodu .
canım bu çekimden 1 saat önceki halimi görmediğin için böyle düşünmüşsün:))süper olmuş ya sabrına da hayran kaldım
göstermezmiyiz ,yağmurla ne ilgisi var canım benim ,açsana sen süpürgeni ne alaka dedik ,ama aynı tas aynı hamam ,değişmedi tabi ,bunun dışında o kadar çok şeyler söyledik ki .ama nafile
sonra oğlu oldu ,aynı zamanda benimde kızım oldu ,ben taşındım ordan ,yolda karşılaştık ,bebeklerimiz 6 aylık filandı ,oğlunun bebek arabası küflenmişti resmen,çocuğa yaklaştım leş gibi kokuyodu çocuk ..,çocuk birde o küflü paslı arabayı kemiriyodu .
Eki Görüntüle 596180
oğlum kağıtları bırakıp halımı guaj boyasıyla boyamışken çekeyim de millet doğallık görsünnnnn dedimm
azcukkk kızdım ammaoğluma, geç kenerada şunu çekip kupamızı almamız lazım dedim
konuyu açan arkadaşa teşekkürler
resimleri çekip ekleyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim
öyle mutlu ve içim huzur dolduki anlatamam
ne kadar pisim bu dağınıklık sinirlerimi bozuyor diye üzülürken
bu topiğe denk geldim demekki bir ben değilmişim
topluyorum topluyorum yine eski halinde arkamdan kuzum dağıtıyor
yapmıyorum gözüme batıyor yapıyorum yetişemiyorum işte böyle
demekki akışına bırakmak gerek zamanla düzelecek herşey yok yere yıpratıp yıpranmayalım diyorum
ben hala düzenli halini çekip koymayı başaramadım bakalım dağınık haliyle cesaret edebilirmiyim...
Eki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor
kaldır cekmeceleri bi kaç ay. yoksa dinlemez devam ederEki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?