filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı
yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlarsaat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..
canım yaaa işin zor vallahi haman 2. ye başla ikisi bir çıksın vallahi yoksa daha zor herşeye sil baştanyok canım yaa tv sehpasının cam rafları var kafasını çarpıyo, sehpanın altına girip hızla bir kalkıyo kafayı çarpıyo salon kapısındanda çıkınca yerde ahşap süsler var kaldırmadım onları vuruyo yere birini kırdı bile valla daha çok minder olsa heryeri tıkayacam
Bitanesii evde bısey yok yaa
hafıf fazla esya var sende
bırde kızın cokkucuk
buyuyunce gore3ceksın asıl sen o tezgahın ustun ustune cıkacak :26:
Valla, benden söylemesi, kalbi olanlar bakmasın
sabahki halimiz
vaşşş....................
Bayanlar bu karede benden olsun.
Bu benim salonun ortasınormalde orda yatan velet emeklediğinden oyuncaklar heryerde yeni oyuncağını tanırken geri kalanlar derli toplu toplu hali bu yani
bir ara oğlumun emeklerken parkelerde bıraktığğ salyaların resmını de eklerım
kendiside henüz 6.5 aylık büyüyünce ne olacak evin hali allah bilir:26:
Eki Görüntüle 595398
2 ay sonrasını görmek istersen 2 sayfa önceki fotolarıma bakabilirsin
2 yıl sonrası içinde bizim fotolara
2 yıl sonrası içinde bizim fotolara
hahhaha 8-6 ve 4 yıl sonrası içinde benim fotolara
canım sen üçbuçuk yaşı atla istersen sayfa 2 ye bak benim örümcek adamı görünce zaten direk 4 dicenBayanlar bu karede benden olsun.
Bu benim salonun ortasınormalde orda yatan velet emeklediğinden oyuncaklar heryerde yeni oyuncağını tanırken geri kalanlar derli toplu toplu hali bu yani
bir ara oğlumun emeklerken parkelerde bıraktığğ salyaların resmını de eklerım
kendiside henüz 6.5 aylık büyüyünce ne olacak evin hali allah bilir:26:
Eki Görüntüle 595398
Bu ne yahu
Bunu yapan insan olamaz ya da normal olamaz.
Her bir görüntü diğerinden beter.
eylülcüm bacım yahu 1 kızın varmış .bende dahil 3 kızın var sandıkyok olmadı ,bence ortaya kirli çamaşır sepetinden bi kaç bişeyler serp yine çek ,çok temiz bu ev ..
doğum izni 6 ay olmuş ,belki biraz nefes alırım be canım ,çare arıyorum işte ben
benimki gibi olur, şuraya foto eklemeye utanıyorum.. fotolardaki bence çok düzenli evler
eylülcüm bacım yahu 1 kızın varmış .bende dahil 3 kızın var sandıkolur canım daha kızında olur oglunda
yani bencede, sadece oyuncaklar ortada kıslar
baktımda hepnizdede oyuncak var .sanmayın bunlar büyüyünce ortalık toplanacak .
.... oyuncaklar evrim geçirip , kitap , kalem, notlar, defterler ,forma, ve ne giysem diye şeçerken ortaya bırakılmış kıyafetlere dönüşecek . birde sınav seneleri olursa vayki halinize ,topla kocaman oldun da diyemiyceksiniz .,
çok da pis sayılmaz. dağınık biraz.
ama kızınız çok tatlı. maşallah
filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı
yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlarsaat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..
bu evi dağıtan koca bebekler olmuş, yavrunun henüz suçu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?