1,5 metre tezgahtan 4.5 metreye cıktım ınan mutfak masasına kouyuyorum
ama bulasık degıl :)
benım sıkıntım yemek yaparken salca un princ
kasıklar kasıklıklar tabaklar
kesme tahtaları
sogan kabukları vs
en son topluyorum hızlı olmak ıcın galıba
kes,nlıkle çok tehlıkelı.bayanlar hergun haberlerde göruyoruz cocukların üzerıne düşen şeyler....lütfen dikkatlı olalım....
Bantlıycaksın:) benim bütün dolaplar bantlı ama koli bandı yapma iz kalıyor elektrik bantları var ya onlar ideal:))))
merhaba kizlar,
cok eglenceli bir topik olmus...
benim cocugum yok ama evde koca bebek dagitiyor heryeri...dolayisiyla cocuga gerek kalmiyor....tüm gün calistigim icin haliyle yetisemiyorum ev isine...
ama size sormak istedigim birsey var...esleriniz sizi bu konuda elestirmiyormu?
benimki kendi daginik oldugu halde hep beni elestirirde?!
merhaba kizlar,
Benim cocugum yok ama evde koca bebek dagitiyor heryeri...dolayisiyla cocuga gerek kalmiyor....tüm gün calistigim icin haliyle yetisemiyorum ev isine...
Ama size sormak istedigim birsey var...esleriniz sizi bu konuda elestirmiyormu?
Benimki kendi daginik oldugu halde hep beni elestirirde?!
merhaba kizlar,
benim cocugum yok ama evde koca bebek dagitiyor heryeri...dolayisiyla cocuga gerek kalmiyor....tüm gün calistigim icin haliyle yetisemiyorum ev isine...
merhaba kizlar,
benim kocam beni dövüyor
Pis kadın diyor ,rezil diyor
Bende çocuğu dövüyorum
Kız allah canını almaya 24 saat böyle değil heralde,yemek yeniyor e haliyle mutfak bu halde oluyor merak etme yarım saate parlıyor heryer
ee çocukta olunca dağılıyor ,bende oynasın gönlünce nasılsa uyuyunca toparlarım diye bırakıyorum..hep böyle pis ve dağınık olsak bırak kocaları biz yaşayamayız ki o evde
şimdi 2 durum var bu konuyla ilgili.. erkek çalışıyor kadın ev han ımıysa temizlik genelde hanımın işi olduğundan eleştirebilir adam
ama kadında çalışıyosa kusura bakmasın sallamazlar, heleki hem çalışıp hem çocuğu olan bayanlar kutsaldır zaten kimse birşey söylemeyez, ben çalışmıyorum ama bebek var bi zahmet bakarsa temizliği yapıyorum, eşim de çocuğa bakmamak için temizlik yapma ev çok temiz diyor, geçinip gidiyoruz
şimdi 2 durum var bu konuyla ilgili.. erkek çalışıyor kadın ev han ımıysa temizlik genelde hanımın işi olduğundan eleştirebilir adam
ama kadında çalışıyosa kusura bakmasın sallamazlar, heleki hem çalışıp hem çocuğu olan bayanlar kutsaldır zaten kimse birşey söylemeyez, ben çalışmıyorum ama bebek var bi zahmet bakarsa temizliği yapıyorum, eşim de çocuğa bakmamak için temizlik yapma ev çok temiz diyor, geçinip gidiyoruz
apartmanıma yeni gelin taşınmıştı ,1 ay kadar sonra hayırlı olsuna gittik ,ben ve 2 komşum ,
aman allahım böyle bir ev görmedim ben ,hiçbirşey yiyemedik ,mutfak dolaplarından yağ akmış kararmış birde ,
yerlerde zeytin çekirdekleri,ayağını attığın yer yapışıyo ,halılarda topak topak saçlar tozlar ,örümcek ağları ,
wc ye girdim bilerek ama ,tuvaletin içi kararmış artık ,lavabo matlaşmış sabundan ,duşkabini doğal buzlu cam olmuş artık :))
dedik uyaralım ama nasıl
bize çağırdık birgün yine aynı arkadaşlarım da var ,
temizlikten konu açtık ,biri dedi ki ben dün bütün yerleri kazıdım resmen çamaşır suyuyla dedi
bende dedim yazlık kışlık ayırdım hadi başlamışken bütün evi elden geçirdim dedim ,diğeride bende mutfak dolaplarını sildim filan dedi
bizi dikkatle dinleyen hatun ne dese beğenirsiniz '' bende yağmur çamur demiycem açıcam bi süpürge artık '' biz şok 1 ay olmuş daha süpürge açmamış o eve ,yağmurla ne alakası var anlayamadık tabi .e ayağımızı kestik haliyle ..
Bu resmi çekeli epey zaman olmuştur .
Muhallebi yaptığım bir sıra da acıkan oğlum poşetleri benden önce boşaltmış
Dedim ki bu neden bu kadar sessiz geldiğim de gördüğüm manzara karşısın da böyleydimEki Görüntüle 598023
Bu resmi çekeli epey zaman olmuştur .
Muhallebi yaptığım bir sıra da acıkan oğlum poşetleri benden önce boşaltmış
Dedim ki bu neden bu kadar sessiz geldiğim de gördüğüm manzara karşısın da böyleydimEki Görüntüle 598023
bana göre dagınık ewde pis ewdir ama çocuk olunca haliyle dağınık oluyodur hak veriyorum bayanlar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?