İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

aksam eve gıdınce cekerım cunku esım le oglum evden cıkmıs ve aksama evı gorme cok kotu dagıldı dıye mesja atmıs :)
herhalde kıvama geldıııı
yarın bakarız bakalım

bende çok fazla tezgahta tutmamaya gayret ediyorum,
mesela pirinçmi aldım dolaptan hemen işi bitince dolaba kaldıryorum,
sebzelerin kabukları içinde birtane küçük leğenim var o hep tazgahın üzerinde onun içine atıyorum çöpleri kabukalrı,
sonra çöp kovasına boşaltıyorum,
bu şekilde yapınca lavobama çöp neyim atılmamış oluyor..
tazgahta daha rahat hareket etmiş oluyorum ama yinede dağılıyor tabi..

kes,nlıkle çok tehlıkelı.bayanlar hergun haberlerde göruyoruz cocukların üzerıne düşen şeyler....lütfen dikkatlı olalım....

biliyorum canım biliyorum keşke diyorum hep keşke diyorum evlenmeden önce herşeyi bebeğimin kullanacağı türden alsaydım .

kızlar evet hepinizin de dediği gibi çook sakıncalı biliyorum elimizden geleni yapıyoruz eşimle inannın o o dada işten gelince ayağımı uzatıp dinlenemiyorum ... ömrümüz cogunlıkla mutfakta sandalye tepesinde geciyor , aman o odaya gitmeyelim çekmeceye oturcak onu yapmazsa arabalarını tv.ekranında sürcek derken çogunluk mutfaktayız , kızlar ben şaşıyorum bu kadar enerjiyi nerden bulyorlar

merhaba kizlar,

cok eglenceli bir topik olmus...

benim cocugum yok ama evde koca bebek dagitiyor heryeri...dolayisiyla cocuga gerek kalmiyor....tüm gün calistigim icin haliyle yetisemiyorum ev isine...

ama size sormak istedigim birsey var...esleriniz sizi bu konuda elestirmiyormu?

benimki kendi daginik oldugu halde hep beni elestirirde?!

canım bu tüm günümüzün dağınıklığı değil,
ara ara dağınıklı oluyor çocuklu kadın olunca anlarsın ne demek istediğimi,
bende çok titiz dağınıklığı sevmeyen biriyken bugün çocuğum halıyı bıoyamış diye resim çekebiliyorum

akşama kadarda bitiyor çocukların enerjisi,
kocam gelmedende bir süpürge bir temzilk ohh mis oluyor..
benim kocam pek görmüyor dağınıklığımı

benim kocam beni dövüyor
Pis kadın diyor ,rezil diyor
Bende çocuğu dövüyorum
Kız allah canını almaya 24 saat böyle değil heralde ,yemek yeniyor e haliyle mutfak bu halde oluyor merak etme yarım saate parlıyor heryer
ee çocukta olunca dağılıyor ,bende oynasın gönlünce nasılsa uyuyunca toparlarım diye bırakıyorum..hep böyle pis ve dağınık olsak bırak kocaları biz yaşayamayız ki o evde

benimki alıştı artık. bazen o bunalır kalk temizlik yapalım der yada ben tenzilik yapacam deyince çok sevinir çok titizdir kendileri, bazen derim şu malzemelri değişsek ne güzel olur

şimdi 2 durum var bu konuyla ilgili.. erkek çalışıyor kadın ev han ımıysa temizlik genelde hanımın işi olduğundan eleştirebilir adam

ama kadında çalışıyosa kusura bakmasın sallamazlar, heleki hem çalışıp hem çocuğu olan bayanlar kutsaldır zaten kimse birşey söylemeyez, ben çalışmıyorum ama bebek var bi zahmet bakarsa temizliği yapıyorum, eşim de çocuğa bakmamak için temizlik yapma ev çok temiz diyor, geçinip gidiyoruz

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy Bayıldım bu konuya

Benden hergün malzeme çıkar merak etmeyin

ya tabiki 7/24 hep daginik oluyor degil ama benim esim cay bardagini bile kaldirmaz kolay kolay...

ben tek vardiya calisiyorum esim ise 3 vardiya...eee ben sabah evden bir cikiyorum aksama kadar evde olmuyorum...esimde o sirada bir güzel evi dagitiyor sagolsun...

siz güzel bir formül bulmussunuz....

AY BEN KUTSALMIYIM ŞİMDİ
şaka bir yana vallahi çok zor ,dün pazardı ,pazar kahvaltısından sonra yemin ederim bir dakka popom yer görmedi ,5 dakika oturdum biraz dinleneyim diye ,bu seferde kocamın istekleri bitmedi ,kola getir ,meyve getir ,pantolonum ütülümü dışarı çıkıcam ,çocuk açıktım diyor bişeyler hazırla ,aaa yeter dedim valla benzin döküp yakıcam kendimi
çıktı akşam 10 da geldi ,karnım aç hanım ne var diyo bide utanmadan ......... var dedim yersen

İnanılmaz!
Ayağınızı kestiğiniz iyi olmuş bu ne ya..

Bu resmi çekeli epey zaman olmuştur .
Muhallebi yaptığım bir sıra da acıkan oğlum poşetleri benden önce boşaltmış
Dedim ki bu neden bu kadar sessiz geldiğim de gördüğüm manzara karşısın da böyleydim

Son düzenleme:
bana göre dagınık ewde pis ewdir ama çocuk olunca haliyle dağınık oluyodur hak veriyorum bayanlar size

inanamıyorum ne insanlar var ya sanki elleri ayakları yok yağmur çamur ewinin içinemı yağıyomuşDD uzak durun kesinlikleDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…