İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Hem çok beğendim, hem çok güldüm gece gece. Keşke dedim bundan 10-11 sene bu konu olsaydı da bende allahım bir benim evim böyle değilmiş deyip kendimi rahatlatsaymışım. Benim kız 13 yaşında dağınıklığı başka tabii saçları dökülüyor ve ben toplayamam iğrenirim diyor. Banyoda köpükleri özellikle fayanslara fırlattığını falan düşünüyorum. Tam bir ergen pisliği yaşıyorum. O'nun odasıymış, O böyle özgürmüş falan, birgün kibriti çakıp odaya demokrasi getirecem neyse. Ah bir de küçükken görecektiniz o oyuncaklar, her yerde ayağınıza yapışır, hele o yumurtadan çıkan 50 parçalık minik minik olanlar.Birgün takıldımda sandalyeye çarpıp ayak küçük parmağımı bile kırdım. Hele bir gün çat kapı misafir geldi, kızım 2 yaşında tüm gazeteyi parçalayıp parçalayıp dağıtmış, koltukların her köşesinde uyuyan bebekler ve peluş hayvancıklar, misafir yabancı değil ama, baktı öyle buyur dedik demesine de nereye buyur gel tepeme çık. Bu arada bizimki gazeteleri parçalamaya devam edip kahkahalar atıyor. O zamanlar ağladığım bile olurdu yetişemiyorum diye, çünkü ben de Eylül gibi çalışıyorum, özel okulda hergün 7'de çık 8'de gel. Bir de bütün gün çocukların gürültüsü, patronun dırdırı, velinin cırcırı Sonra baktım ya bu ev benim evim, dağılırsa dağılsın, ne var dağıtan kim canımı verebileceğim yavrum. Eee o zaman haftasonları toplarsın, yıkar ütülersin, hafta içi de yere düşene bir tekme de sen vurursun. İşte böyle kızlar hatta eylül beni başka topikten tanır, valla şimdi 2.yi düşünüyorum, artık hiççç öyle dert edemem kendime. Oh be iyice rahatladım hayatı kaçırmışım ya elimde toz beziyle gezip. Psikopata bağlamıştım, bi de bebekli ev hergün tertemiz olmalı diye ah annem ah benim beynimi yıkamıştı, hergün çamaşır sularıyla sil heryerleri diye. Kızım kreşe başlayınca çok hastalanmıştı, doktor bu çocuk nerde büyüyor, steril mi ediyorsunuz demişti, yavrum hiç mikropla tanışmamış. Bırakın kızlar bırakın dağılsın da kirlensin de o kahkahalar attıkça dağıttıklarıyla siz de oturup yanına dağıtın birlikte.

bak onları unutmuşum ya
birde evin ver yerinden çıkan tokalar özelikle tel tokalar evde 2 kız olunca ..evin her yerinde çıkması muhtemel .
birde dedigin ödev notları . birde bilsem hansi hangisinin . bide sormazlarmı benişm ödevim nerde diye
yok ana cım cezada veriyorum ama ıh . bir gün toplasalar birgün ortalıkda kalıyor herşey ..

Ayy çok hoş olmuş burası bizimde daha evi dağıtacak bir canavarımız yok ama eltimin ikiz kızları var 3 yaşlarında bir çok zaman bende oluyorlar bulabilirsem onlarla beraberken evin harp yeri gibi halini göstermek isterim sizlere

canım benim demek büyüdükçe birde ergen dağınıklığı yaşıycaz ,
vallahi bende saldım artık napiyim topla topla nereye kadar arkanı dön yine aynı
dün akşam arkadaşım bizdeydi ,yedik içtik koyduk dedim boşver her zamanmı geliyosun yıkarız sonra ,1 e kadar oturduk ,yattı o ben mutfakta saat 2 olmuş hala elimde bez ,sonra kendi kendime güldüm
napalım valla bu halde hala bi çocuk daha yapalım diyoruz ya helal bize ..

Valla, benden söylemesi, kalbi olanlar bakmasın

sabahki halimiz

yaaa tiplere bak ben de bebek istiyorum arkadaş şunların sevimliiği insanı mest ediyor! tosbağalar ya

kızlar dikkat ettim de bebekleriniz o kadaar çok plastikler ile iç içeki :26: ben dikkat edin derim

gitti valla neyse yarın pazar karda varmış .. ben yarından umutluyum geri alcaz kupamızı
:13:

hafta sonu zoraki temizliyom o yüzden hafta ortasına kadar maalesef kupa konusunda ümidim yok

kızlar bu benım 7 yaşındakı canavar kızımın odası sağolsun babasına çok benzer hep onu örnek alır,dağınıklık ve pasaklılıktada aynılar,,evım nekadar uğraşırsam uğraşayım BOMBA ATILMIŞ gibidir,
ayrıca bu fotonun hıkayesıde şu, "anne telefonunu alabılırmıyım sana bır supriz yapıcam,"tamam al kızım nedır süprizin,"şimdi ben odamın ilk olarak dağınık halini çekicem,odamı pırıl pırıl yapıcam ve sonra düzgün halını çekicem,,"ooo harıka hadı bakalım"..............o ikinci resım asla çekilmedi kızlar

kızlar dikkat ettim de bebekleriniz o kadaar çok plastikler ile iç içeki :26: ben dikkat edin derim

vallahi doğru söylüyorsun canım ama bebek oyuncakları hep böyle, ahşap içinde küçükler kafalarına dan dan vuruyorlar her şeyi.. bilindik marka alyorum mecbur ama oyuncaklarn tamamı da çin de üretiliyor artık bakın e bebekteki tüm oyuncaklar markalı çin üretimi..

ahhh , ben bu sayfayı unutmuştum :)
hatırlasaydım bu sabah kızımın odasının fotoğrafını çekerdim ve günün değil haftanın kupasını alırdım maalesef şimdi evim tertemiz ve düzenli :) ama kaç saat orası şüpheli :)))

özelden mesaj gönderemiyorum mail adresim ..............bu adresten bana mail atabilirmisin 2.el kız çocuk kıyafetleri için

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimler çok komik, alemsiniz valla ben düzeni çok severim, ev dağınık olduğunda bir huzursuz olurum, başım ağrır. Çocuğumuz olmadığından genelde hep düzenlidir. Çocuk olunca bilmem nasıl olur.

Fakat burası tam görümcemlik evi her zaman dağınıktır, gidip gizlice resim çeksemmi burada rekor kıracağı kesin

oğlum kağıtları bırakıp halımı guaj boyasıyla boyamışken çekeyim de millet doğallık görsünnnnn dedimm
azcukkk kızdım amma oğluma, geç kenerada şunu çekip kupamızı almamız lazım dedim

Son düzenleme:
açılın ulennn, kupayı kaptırmam, buda akşamki halimiz, biraz misafir vardı da... :26:

Son düzenleme:

Siz tepi göstermedinizmi ?
Ay keske biraz tepki gösterseydiniz ya ancak böyle ögrenirdi belki???
Aileden alacaga teokiler birsey ifade etmezde , etrafdan alinan tepkiler zaman la oturu diye düsünüyorum:)

Inanilir gibi degil ya, sanki yagmurda camurda teras yikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…