artı
mutfakta kendine yapılmış kahve cezveleri neskafe fincanları ortaya dökülmüş şekerler.
ne lazım ne değil bilemediğiniz bi sürü notlar..banada cesaret geldi bi ara bende ekleyeyim.
valla bu konuyu çok sevdim.hep güzel ev fotolarına baktıkça millette ne enerji var diyordum.gayet toplular.çooooook sevdim bu konuyu ben
Eki Görüntüle 596006
buda benim evcan dostumun bize geldiği bir aksam:) kızına birsürü oyuncaklar almıştık ve pizza yemiştik altı üstü odada yok yok
Hem çok beğendim, hem çok güldüm gece gece. Keşke dedim bundan 10-11 sene bu konu olsaydı da bende allahım bir benim evim böyle değilmiş deyip kendimi rahatlatsaymışım. Benim kız 13 yaşında dağınıklığı başka tabii saçları dökülüyor ve ben toplayamam iğrenirim diyor. Banyoda köpükleri özellikle fayanslara fırlattığını falan düşünüyorum. Tam bir ergen pisliği yaşıyorum. O'nun odasıymış, O böyle özgürmüş falan, birgün kibriti çakıp odaya demokrasi getirecem neyse.Ah bir de küçükken görecektiniz o oyuncaklar, her yerde ayağınıza yapışır, hele o yumurtadan çıkan 50 parçalık minik minik olanlar.Birgün takıldımda sandalyeye çarpıp ayak küçük parmağımı bile kırdım. Hele bir gün çat kapı misafir geldi, kızım 2 yaşında tüm gazeteyi parçalayıp parçalayıp dağıtmış, koltukların her köşesinde uyuyan bebekler ve peluş hayvancıklar, misafir yabancı değil ama, baktı öyle buyur dedik demesine de nereye buyur gel tepeme çık. Bu arada bizimki gazeteleri parçalamaya devam edip kahkahalar atıyor. O zamanlar ağladığım bile olurdu yetişemiyorum diye, çünkü ben de Eylül gibi çalışıyorum, özel okulda hergün 7'de çık 8'de gel. Bir de bütün gün çocukların gürültüsü, patronun dırdırı, velinin cırcırı Sonra baktım ya bu ev benim evim, dağılırsa dağılsın, ne var dağıtan kim canımı verebileceğim yavrum. Eee o zaman haftasonları toplarsın, yıkar ütülersin, hafta içi de yere düşene bir tekme de sen vurursun. İşte böyle kızlar hatta eylül beni başka topikten tanır, valla şimdi 2.yi düşünüyorum, artık hiççç öyle dert edemem kendime. Oh be iyice rahatladım hayatı kaçırmışım ya elimde toz beziyle gezip. Psikopata bağlamıştım, bi de bebekli ev hergün tertemiz olmalı diye ah annem ah benim beynimi yıkamıştı, hergün çamaşır sularıyla sil heryerleri diye. Kızım kreşe başlayınca çok hastalanmıştı, doktor bu çocuk nerde büyüyor, steril mi ediyorsunuz demişti, yavrum hiç mikropla tanışmamış. Bırakın kızlar bırakın dağılsın da kirlensin de o kahkahalar attıkça dağıttıklarıyla siz de oturup yanına dağıtın birlikte.
Valla, benden söylemesi, kalbi olanlar bakmasın
sabahki halimiz
Bayanlar bu karede benden olsun.
Bu benim salonun ortasınormalde orda yatan velet emeklediğinden oyuncaklar heryerde yeni oyuncağını tanırken geri kalanlar derli toplu toplu hali bu yani
bir ara oğlumun emeklerken parkelerde bıraktığğ salyaların resmını de eklerım
kendiside henüz 6.5 aylık büyüyünce ne olacak evin hali allah bilir:26:
Eki Görüntüle 595398
eyvah kupa elden gitti
gitti valla neyse yarın pazar karda varmış .. ben yarından umutluyum geri alcaz kupamızı
:13:
kızlar dikkat ettim de bebekleriniz o kadaar çok plastikler ile iç içeki :26: ben dikkat edin derim
canım benim demek büyüdükçe birde ergen dağınıklığı yaşıycaz ,
vallahi bende saldım artık napiyim topla topla nereye kadar arkanı dön yine aynı
dün akşam arkadaşım bizdeydi ,yedik içtik koyduk dedim boşver her zamanmı geliyosun yıkarız sonra ,1 e kadar oturduk ,yattı o ben mutfakta saat 2 olmuş hala elimde bez ,sonra kendi kendime güldüm
napalım valla bu halde hala bi çocuk daha yapalım diyoruz ya helal bize ..
Eki Görüntüle 596180
oğlum kağıtları bırakıp halımı guaj boyasıyla boyamışken çekeyim de millet doğallık görsünnnnn dedimm
azcukkk kızdım ammaoğluma, geç kenerada şunu çekip kupamızı almamız lazım dedim
apartmanıma yeni gelin taşınmıştı ,1 ay kadar sonra hayırlı olsuna gittik ,ben ve 2 komşum ,
aman allahım böyle bir ev görmedim ben ,hiçbirşey yiyemedik ,mutfak dolaplarından yağ akmış kararmış birde ,
yerlerde zeytin çekirdekleri,ayağını attığın yer yapışıyo ,halılarda topak topak saçlar tozlar ,örümcek ağları ,
wc ye girdim bilerek ama ,tuvaletin içi kararmış artık ,lavabo matlaşmış sabundan ,duşkabini doğal buzlu cam olmuş artık :))
dedik uyaralım ama nasıl
bize çağırdık birgün yine aynı arkadaşlarım da var ,
temizlikten konu açtık ,biri dedi ki ben dün bütün yerleri kazıdım resmen çamaşır suyuyla dedi
bende dedim yazlık kışlık ayırdım hadi başlamışken bütün evi elden geçirdim dedim ,diğeride bende mutfak dolaplarını sildim filan dedi
bizi dikkatle dinleyen hatun ne dese beğenirsiniz '' bende yağmur çamur demiycem açıcam bi süpürge artık '' biz şok 1 ay olmuş daha süpürge açmamış o eve ,yağmurla ne alakası var anlayamadık tabi .e ayağımızı kestik haliyle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?