şu minderler olmasaymış ne yapacakmış bilmiyorum,bütün minderlerimin taşlarını tek tekk söktü,en toplu dagınıklık mınderde yatan bebekler grubundannnbenım oglanın yastıları yokmu yaw ya cok kucukler ya buyuklerr
guaj boyayla boyanan halıı yurege ındırmelık olmuss
benım oglan 3 yasında
rica ederim canım. hepimiz aynızyız çocuklar oldumu maalesef düzen kavramı kalmıyo ya onları sıkacaksınız iyice oturdukları yerden kalkmayacaklar yada akışına bırakacaksınız. ama terazi dengede tutmakta lazım zorda olsa. çok çokk akışına bırakınca sel geliyo maalesef. örneğin oğlum aşırı dağınık, odası savaş meydanı sanki. he seferind earkasından toplamak istemiyorum o yüzden kendisine toplatıorum. yarım yamalka topluyo ama olsun. temelli tembelliğe alışmasından iyidir.
çekmeceleri çıkartacaksın işte bu kadaaarrr ,ayrıca çok tehlikeli ,duvara monte bile olsa oradan yapan ağırlıkla çıkabilir yerinden ,allah korusun üzerine düşer ,acil o çekmeceleri çıkar oradan canım..
Eki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor
şuana kadar olan dağınıklık hep çocuklara bağlandı ,şimdi kendi dağınıklığım geliyor ,ama kalbi olanlar bakmasın ,akşam yemek yerine kahvaltı yaptık ,sonrası bu halde ..Eki Görüntüle 597566 Eki Görüntüle 597567 Eki Görüntüle 597568
biz mutfakta yemek yerken ,kızım içerde oyuncaklarına parti vermiş ,doğum günü partisi
sizde buyurmazmısınız ..
Eki Görüntüle 597569
Eki Görüntüle 597514
kızlar bu da bizden ,kucağıma alıp kaldırıyorum hoppp koşturarak geliyor buraya
kaldır cekmeceleri bi kaç ay. yoksa dinlemez devam eder
ayy cekmece ıcıne oturan cocugaa bıttımm
ama cok yakın bakıyor tv
ıyı olmaz koltuga oturtun ama cok seker yaaa :))))))))
ben de dagnık foto henuz yokta oglanın odasının toplu halı var
buarada cocuklarda bı yastık dusmanlıgı var slaondada odasındada yatak odasınddada yastıkların hepsını yere atıyor :S
canım ozaman izin ver çocuğa dağıtsın azcukkksende koy bakalım:))
Eki Görüntüle 597514
kızlar bu da bizden ,kucağıma alıp kaldırıyorum hoppp koşturarak geliyor buraya
Eki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor
gecmıs sayfada bı tane dagınık koydum ama
temız halını koysam olmazmı yawsımdı yenuı dagıtmıs halı yok ama esımle oglan evde rıca edeyım bı dfoto ceksın gonderdın ama yurek dayanmaz emınım heryer oyuncaktır
eyüll bende yeni mutfak dolabı yaptırcam L tezgah istiyom daha çok bulaşık sığdırabilmek içinşuana kadar olan dağınıklık hep çocuklara bağlandı ,şimdi kendi dağınıklığım geliyor ,ama kalbi olanlar bakmasın ,akşam yemek yerine kahvaltı yaptık ,sonrası bu halde ..Eki Görüntüle 597566 Eki Görüntüle 597567 Eki Görüntüle 597568
biz mutfakta yemek yerken ,kızım içerde oyuncaklarına parti vermiş ,doğum günü partisi
sizde buyurmazmısınız ..
Eki Görüntüle 597569
bu halının uzerındekı oyuncakalr cok dıkkatımıı cektıı
benım oglum 3 yasında oyuncakların buyuk kısmı annemde duruyor 2 posta halınde sunuyor saklıyor unutturuyor onune koyuıyor
bızde ıse bır kutu oyuncak var
daha cok olan bızde olsun dıyodum anneme hatta hafta sonu alacaktım
ama nar arkadasın ekledıgı resımden sonra ödüm koptuu
buda benım oglanın dun aksamkı hali
hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803
farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))
eyüll bende yeni mutfak dolabı yaptırcam L tezgah istiyom daha çok bulaşık sığdırabilmek için
1,5 metre tezgahtan 4.5 metreye cıktım ınan mutfak masasına kouyuyorum
ama bulasık degıl :)
benım sıkıntım yemek yaparken salca un princ
kasıklar kasıklıklar tabaklar
kesme tahtaları
sogan kabukları vs
en son topluyorum hızlı olmak ıcın galıba
gecmıs sayfada bı tane dagınık koydum ama
temız halını koysam olmazmı yawsımdı yenuı dagıtmıs halı yok ama esımle oglan evde rıca edeyım bı dfoto ceksın gonderdın ama yurek dayanmaz emınım heryer oyuncaktır
ooo bu topik ne güzel olmuş böyle :) benim evde çocuk yok ama artık sürekli toz almaktan mutfak toplamaktan yerlerdeki saç kıl tüy süpürüp silmekten çok yoruldumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?