İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

en toplu dagınıklık mınderde yatan bebekler grubundannn benım oglanın yastıları yokmu yaw ya cok kucukler ya buyuklerr

guaj boyayla boyanan halıı yurege ındırmelık olmuss
benım oglan 3 yasında
şu minderler olmasaymış ne yapacakmış bilmiyorum,bütün minderlerimin taşlarını tek tekk söktü,
şimdi arabalrının otoparkı oldu:18::18:benimkide 3 ve en yaramaz olduğu dönem sanırım

canım bazen sıkıyorsun bunalıyor ağlıyor zırlıyor,
amannn sussun artık al oyna diyorsun bu seferde çocuğu ağlattığınla kalıyorsun,
evde kafam şişeceğine biraz deşarj olsun deyip salıyorum kendimi,
sonra uyuduğu zaman evim mis oluyor misssssss..
allahım sabrını veriyor ben hiç dağınıklığa tahammül edemezdim,
şimdi saldım çayıra mevlam kayıra felsefesini uyguluyorum

kes,nlıkle çok tehlıkelı.bayanlar hergun haberlerde göruyoruz cocukların üzerıne düşen şeyler....lütfen dikkatlı olalım....

insan nereye yetişeceğine şaşırıyor,
mutfağı toplayıp odaya girsen oradada iş seni bekliyor
offf ne zor annelik gerçekten sabır istyor..

kaldır cekmeceleri bi kaç ay. yoksa dinlemez devam eder

yalnız oturusuna bayıldım.benım oglumda unıtenın tv koydugumuz yere cıkıp oturuyo.cocuklar bı alem napcaklarını sasırıyolar.bırsuru oyuncak var onlarla oynamak yerıne boyle tehlıkelı yerlerı sevıyolar

ayy cekmece ıcıne oturan cocugaa bıttımm
ama cok yakın bakıyor tv
ıyı olmaz koltuga oturtun ama cok seker yaaa :))))))))

ben de dagnık foto henuz yokta oglanın odasının toplu halı var
buarada cocuklarda bı yastık dusmanlıgı var slaondada odasındada yatak odasınddada yastıkların hepsını yere atıyor :S

canım ozaman izin ver çocuğa dağıtsın azcukkk sende koy bakalım:))

mutfak resmıı gordumm
ben aksamdan bırakmamaya calısıyorum ama ıllakı kalıyorr
ben yemek yaparken cok dagıtıyorumm
tezgah yetmıyor :)))
cok eglencelı bı topic olmusss

canım ozaman izin ver çocuğa dağıtsın azcukkk sende koy bakalım:))

gecmıs sayfada bı tane dagınık koydum ama
temız halını koysam olmazmı yaw sımdı yenuı dagıtmıs halı yok ama esımle oglan evde rıca edeyım bı dfoto ceksın gonderdın ama yurek dayanmaz emınım heryer oyuncaktır

Eki Görüntüle 597514
kızlar bu da bizden ,kucağıma alıp kaldırıyorum hoppp koşturarak geliyor buraya

Eki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor

ay yerim ben onu . ne güzel oturmuş bakıyo ama herkezin dedği gibi çok tehlikeli. güzel öneriler sunulmuş bend eiple falan bağlıyodum. bi şekilde bi çözüm üretmen lazım. bi süre sonra unutur. allah sabır ver pratik zeka versin hepimize

bizdeki yürekler katmerli canım merak etme. neler gördük biz

eyüll bende yeni mutfak dolabı yaptırcam L tezgah istiyom daha çok bulaşık sığdırabilmek için

Son düzenleme:

bende koymustum resımmm
ama yenı tasındık yabancılık cekıyordu
bıgun 5-6 saat oynayıp orayı terkedınce cekmelıyım
cocugumun cok cagınık oldugunu dusunuyorum
neysekı sonra topluyorr bu oyuncakllarda *2 daha fazla suanda ananemızdedeydı onlarıda aldık esım sonumuz hayır olsun ınsallah dıyor gece dagınık kaldıgında gece aglarsa odaya lambur lumdur gırdıgımızde hep mınık perce parmagı kadar askerlere adamlara arabalara tekerlerlere hayvanlara basıyoruz
daha onceden el kadar oyuncak almauyın cocuklarınıza derdım anne olmadan
sımdı anlıyorumkı cocuklaırn ozel bı ılgılerı oluıyor mınyatur oyuncaklara

eyüll bende yeni mutfak dolabı yaptırcam L tezgah istiyom daha çok bulaşık sığdırabilmek için

1,5 metre tezgahtan 4.5 metreye cıktım ınan mutfak masasına kouyuyorum
ama bulasık degıl :)
benım sıkıntım yemek yaparken salca un princ
kasıklar kasıklıklar tabaklar
kesme tahtaları
sogan kabukları vs
en son topluyorum hızlı olmak ıcın galıba

bende öyleydim kısmen hala öyleyim ama ablam çok titizdir ondan tüyolar alıyorum. çıkanı hemen yıkayıp diziyom. hala tam olarak başarmış sayılmam ama sende dene.

ooo bu topik ne güzel olmuş böyle :) benim evde çocuk yok ama artık sürekli toz almaktan mutfak toplamaktan yerlerdeki saç kıl tüy süpürüp silmekten çok yoruldumm (

derli toplu olmazz
dağınık ve pis olacak

ooo bu topik ne güzel olmuş böyle :) benim evde çocuk yok ama artık sürekli toz almaktan mutfak toplamaktan yerlerdeki saç kıl tüy süpürüp silmekten çok yoruldumm (

salla salla gül memelr oynasın
salla salla yer yerinden oynasın
biz sallıyoz anladığın gibi

sen topluyon o dökülüyo boşver inatlaşma salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…