mucize gelince dağınıklık mağınıklık görmez gözün canım
Sorma sorma canım ses geldimi rahatım az sesi çıkmasın koşarak kontrol ediyorum ben sesleniyorum içerden , iyiyim anne beeen diye bağırıyorzaten sessizlerse mutlaka bi halt karıştıryolardır
Bu yapmamış haliyse yapsaydı ne olurdu artık :)keşke o pudinglerle yalnız bırakmasaydın
iyi bari koltuğa bişi yapmamış
bana göre dagınık ewde pis ewdir ama çocuk olunca haliyle dağınık oluyodur hak veriyorum bayanlar size
Sorma sorma canım ses geldimi rahatım az sesi çıkmasın koşarak kontrol ediyorum ben sesleniyorum içerden , iyiyim anne beeen diye bağırıyor
Dağınık ev ile pis ev aynı değildir.Benim evim çoğu zaman dağınık oluyor ama asla pis değildir.Pislik gördüm mü hemen girişirim o işe temizlerim .
Dağınıklığı toplamak on beş dk.
AY BEN KUTSALMIYIM ŞİMDİ
şaka bir yana vallahi çok zor ,dün pazardı ,pazar kahvaltısından sonra yemin ederim bir dakka popom yer görmedi ,5 dakika oturdum biraz dinleneyim diye ,bu seferde kocamın istekleri bitmedi ,kola getir ,meyve getir ,pantolonum ütülümü dışarı çıkıcam ,çocuk açıktım diyor bişeyler hazırla ,aaa yeter dedim valla benzin döküp yakıcam kendimi
çıktı akşam 10 da geldi ,karnım aç hanım ne var diyo bide utanmadan......... var dedim yersen
ayyy bu tam çıldırmalık benim halımdan sonra bir facia dahaaaaBu resmi çekeli epey zaman olmuştur .
Muhallebi yaptığım bir sıra da acıkan oğlum poşetleri benden önce boşaltmış
Dedim ki bu neden bu kadar sessiz geldiğim de gördüğüm manzara karşısın da böyleydimEki Görüntüle 598023
bana göre dagınık ewde pis ewdir ama çocuk olunca haliyle dağınık oluyodur hak veriyorum bayanlar size
Bu resmi çekeli epey zaman olmuştur .
Dedim ki bu neden bu kadar sessiz geldiğim de gördüğüm manzara karşısın da böyleydimEki Görüntüle 598023
Görünce çok güldüm tabi temizlerken söylensem de şükrettim rabbime varsın pisletsin sağlıklı olsun da:))eee naptınnnn :S
allahtan koltuk ortusu varmıs dıyorum
Görünce çok güldüm tabi temizlerken söylensem de şükrettim rabbime varsın pisletsin sağlıklı olsun da:))
Bu resmi çekeli epey zaman olmuştur .
Görünce çok güldüm tabi temizlerken söylensem de şükrettim rabbime varsın pisletsin sağlıklı olsun da:))
hahahhaha ay buna çok güldüm
bence dağınık ile pis arasında dünya fark var,
örnek veriyorum evi temizledin mis gibi heryer ,camlar silinmiş ,yerler kaymak ,tozlar alınmış hatta dolaplar silinip, perdeler yıkanmış ,askıda çamaşırlar ,ev mis gibi kokuyor ,bu ev temizdir değilmi ?
şimdi bu eve akşam misafir geldi ,çaylar içildi mamalar yendi,mutfak tezgahı dümdüz bulaşık doldu ,çocuklar heryeri dağıttı ,raflar aşağı indi,misafire yataklar serildi ,sabah kalktınız heryer karmakarışık ,ama ev temiiizzz çünkü dün yapıldı ,ama dağınık ,fark varmıymış ????
canım burda kabahat tamamen benim sen çocuğun olduğu yere bırakırsan poşeti boşaltırım daha sonra diye açar yani .ben kesın bagırırdım :S
Ay senn naptınnn dıyeee
ellerını yalamısmı barı yoksa oyle bulamısmı sadece amacsız ca
canım burda kabahat tamamen benim sen çocuğun olduğu yere bırakırsan poşeti boşaltırım daha sonra diye açar yani .
Birde yavrum çok acıkmıştı öyle hatırlıyorum çocuğum ne yapsın kendi işimi kendim görürüm demiş
Elleriyle yemiş bıyık bile yapmıştı kendine
Rabbim daha güzellerini ve hayırlılarını sana ve isteyenlere nasip etsin canımama çok tatlı küçük adam :) allah bağışlasın
Anam ne bileyim normalde yemek yemeyen çocuk işte zar zor yediririm o gün yiyeceği tuttusen çocuğun olduğu yere bırakırsan, aç çocuğun diye düzltelim onu
Anam ne bileyim normalde yemek yemeyen çocuk işte zar zor yediririm o gün yiyeceği tuttu
sen ozamna yap yap sağa sol abırak
Bak iyi fikir bu , mc ten aldığım patates kutularını da evde pişirdiğim patatesle doldururum .Yaptığım muhallebileri de danette kutusuna
Eki Görüntüle 596180
oğlum kağıtları bırakıp halımı guaj boyasıyla boyamışken çekeyim de millet doğallık görsünnnnn dedimm
azcukkk kızdım ammaoğluma, geç kenerada şunu çekip kupamızı almamız lazım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?