İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

mucize gelince dağınıklık mağınıklık görmez gözün canım

hahahhaha ay buna çok güldüm

bence dağınık ile pis arasında dünya fark var,
örnek veriyorum evi temizledin mis gibi heryer ,camlar silinmiş ,yerler kaymak ,tozlar alınmış hatta dolaplar silinip, perdeler yıkanmış ,askıda çamaşırlar ,ev mis gibi kokuyor ,bu ev temizdir değilmi ?
şimdi bu eve akşam misafir geldi ,çaylar içildi mamalar yendi ,mutfak tezgahı dümdüz bulaşık doldu ,çocuklar heryeri dağıttı ,raflar aşağı indi,misafire yataklar serildi ,sabah kalktınız heryer karmakarışık ,ama ev temiiizzz çünkü dün yapıldı ,ama dağınık ,fark varmıymış ????

zaten sessizlerse mutlaka bi halt karıştıryolardır
Sorma sorma canım ses geldimi rahatım az sesi çıkmasın koşarak kontrol ediyorum ben sesleniyorum içerden , iyiyim anne beeen diye bağırıyor

keşke o pudinglerle yalnız bırakmasaydın

iyi bari koltuğa bişi yapmamış
Bu yapmamış haliyse yapsaydı ne olurdu artık :)
Allahtan kılıfı olan tarafa dökmüş öbür taraftakini de pislettiği için yıkamaya atmıştım taksit taksit yıkatıyordu o dönemleri çok fenaydı ya :)

bana göre dagınık ewde pis ewdir ama çocuk olunca haliyle dağınık oluyodur hak veriyorum bayanlar size

Dağınık ev ile pis ev aynı değildir.Benim evim çoğu zaman dağınık oluyor ama asla pis değildir.Pislik gördüm mü hemen girişirim o işe temizlerim .
Dağınıklığı toplamak on beş dk.

Son düzenleme:

kılıfsız olanı kasdetmiştim

iyiki ona dokunmamıs

ay çok güldüm buna yersen
ayyy bu tam çıldırmalık benim halımdan sonra bir facia dahaaaa
bana göre dagınık ewde pis ewdir ama çocuk olunca haliyle dağınık oluyodur hak veriyorum bayanlar size

dağınık,pis aynı şey değildir canım,
benim şuan evimi gören pis sanabilir çünkü yerler gözükmüyor oyuncaktan,
ama camlarım perdelerim yerlerim pırıl pırıldır..
dağınıklığı toplamak 15 dk. ama temzilk yapmak 1 gününü alır insanın,
fark var gördüğün gibi:))

eee naptınnnn :S

allahtan koltuk ortusu varmıs dıyorum

Görünce çok güldüm tabi temizlerken söylensem de şükrettim rabbime varsın pisletsin sağlıklı olsun da:))

ben kesın bagırırdım :S
Ay senn naptınnn dıyeee
ellerını yalamısmı barı yoksa oyle bulamısmı sadece amacsız ca

yanlız canım oğlunu öpte başına koy,
ya diğer koltuğa aynısını uygulasaydı:))

temiz ama dağınık evi çok severim. pis ama toplu evi hiç sevmem. ev öyle olduğu zamna sırtımda yükle dolaşırım

ben kesın bagırırdım :S
Ay senn naptınnn dıyeee
ellerını yalamısmı barı yoksa oyle bulamısmı sadece amacsız ca
canım burda kabahat tamamen benim sen çocuğun olduğu yere bırakırsan poşeti boşaltırım daha sonra diye açar yani .
Birde yavrum çok acıkmıştı öyle hatırlıyorum çocuğum ne yapsın kendi işimi kendim görürüm demiş
Elleriyle yemiş bıyık bile yapmıştı kendine

sen çocuğun olduğu yere bırakırsan, aç çocuğun diye düzltelim onu

AKİDEM HARIKA FIKIR cunku benım cocugumda yemesi problemlııı danatte kutulaırnı bende bırıktıreyım canım

heh canım şimdi olmuş bak :))))))

Guaj boyasımı? ben de tam o kırmızılık ne diyordum....

ee gülüm çıkartabilidn mi? yada çıkarmayı düşünüyormusun o lekeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…