sizin bir tane kızınız var diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum:44:
Eki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor
Eki Görüntüle 677960 bu da mutfağım tezgahın üstünde bi ben yokum ben de resmi çektiğimden yokum:)
Eki Görüntüle 677958
ya 3 resim çektim aynı gün 3 farklı odam bu hangisi bilmiyorum ama şu aralar evimin genel hali.fotoları ne ile çkip koyuyosunuz bende s3 var boyutları büyük diye yüklemiyor
tam ağzımı açacaktım ki yazmışsın, ama herşeye rağmen ben buna dağınık demem kardeşimmmdağınık değil diyen olursa açıklamaya başlıyım ortadaki sırıtık halı o odanın deil,oğlum hastayken kustu diye ortaya serdiğim ve kapının önüne serdiğim halıyı yıkattım ama daha serme şansım olmadı.TV sehpamın üstünde sevgili bir gırgır.Cam önündeki tekliler ise birbirlerine sırtlarını dönüp arayı baya bi açımşlar:)))
sende çıkıp eşine çektirseydinEki Görüntüle 677960 bu da mutfağım tezgahın üstünde bi ben yokum ben de resmi çektiğimden yokum:)
Konunuz sabitlenmiştir..
Keyifli paylaşımlar
aneeemm aneeemmm bu neeeeee şuan %90 uyku modundaydım ama bunu görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı
şu fotolara bakıyorum da cocuklu evler ne sıcak ne güzel allah herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 706824 Eki Görüntüle 706834 Eki Görüntüle 706833 Eki Görüntüle 706832 Eki Görüntüle 706831 Eki Görüntüle 706830 Eki Görüntüle 706829 Eki Görüntüle 706828 Eki Görüntüle 706827 Eki Görüntüle 706826 Eki Görüntüle 706825 Eki Görüntüle 706835
bu arada misafir geldiğinde her yerim derli topludur
bu bi hafta ellenmemiş hali. çünkü sabah 8 30 da evden çıkıp 10,30 da giriyorum en erken
iki de kuzum var... sayemde dağınık büyüyecekler en büyük derdim o
.. ben bi şekilde olup gidiyorum neticede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?