İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

sizin bir tane kızınız var diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum:44:

evet 1 kızım var canım ,diğer ikisi ablamın ,zaten kızlarım demedim 3 kızla evin hali dedim ,yaşlarını sordular söyledim ,merak edenler içinde ablamın kızları olduğunu da belirttim ayrıca ..

burda bir zamnalar ne dağınık resimler paylaşırdık değelmiii

evim dağınık evim:)ben de malzeme bol bari size fotolar çekeyim bol bol koyarım.Hem çalışıyorum hem de eşimle birlikte iki yaramaz oğlum var evim her daim dandini:)hehe

ya 3 resim çektim aynı gün 3 farklı odam bu hangisi bilmiyorum ama şu aralar evimin genel hali.fotoları ne ile çkip koyuyosunuz bende s3 var boyutları büyük diye yüklemiyor

dağınık değil diyen olursa açıklamaya başlıyım ortadaki sırıtık halı o odanın deil,oğlum hastayken kustu diye ortaya serdiğim ve kapının önüne serdiğim halıyı yıkattım ama daha serme şansım olmadı.TV sehpamın üstünde sevgili bir gırgır.Cam önündeki tekliler ise birbirlerine sırtlarını dönüp arayı baya bi açımşlar:)))

bu da mutfağım tezgahın üstünde bi ben yokum ben de resmi çektiğimden yokum:)

Konunuz sabitlenmiştir..

Keyifli paylaşımlar

Eki Görüntüle 677958
ya 3 resim çektim aynı gün 3 farklı odam bu hangisi bilmiyorum ama şu aralar evimin genel hali.fotoları ne ile çkip koyuyosunuz bende s3 var boyutları büyük diye yüklemiyor

tam ağzımı açacaktım ki yazmışsın, ama herşeye rağmen ben buna dağınık demem kardeşimmm bana daha dağınık fotolarla gelin
Eki Görüntüle 677960 bu da mutfağım tezgahın üstünde bi ben yokum ben de resmi çektiğimden yokum:)
sende çıkıp eşine çektirseydin

Konunuz sabitlenmiştir..

Keyifli paylaşımlar

sağol ya , tescillendim desene

bugün bi ara oğlumun odasını çekeyim size tabi oğlumun odası ama henüz kullanıma açılmadı malum daha oda takımı falan almadıkşu an tam bir ardiye:S

Tüm sayfalara bakamadım ama gördüğüm kadarıyla bir kısmı doğal dağınıklık,bir kısmı da bir iki eşya serpiştirmiş ortaya,dağınık diye resim çekmiş
üşenmesem şu saatte benim evi oda oda fotoğraflayıp dağınık ev göstereceğim size ama inanın üşeniyorum zira evde tadilat var,her taraf her tarafta

aneeemm aneeemmm bu neeeeee şuan %90 uyku modundaydım ama bunu görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı

Çocuğun alanı dar . Ne yapsın teyzesi. E bir oyuncağı bulmak için sepetleri boşaltınca al san 2 dk da üretilmiş dağınıklık. Oyuncak dağınıklığı hiç mühim değil bence. Çocukluk oyunla güzel . Oynayamayacaklarsa çocuk olmanın ne anlamı var. Büyüdükçe o oyuncaklar birer birer gidicek zaten.

şu fotolara bakıyorum da cocuklu evler ne sıcak ne güzel allah herkese nasip etsin

bu mesajı yazarken meğersem hamileymişim

şimdi dağınık evlere benimki de eklenecek inŞallah.... başlangıç olarak şimdilik sessiz sakin ve derli toplu olarak dağılmayı kırılmayı dökülmeyi kusulmayı bekleyen salonumun bir kısmını ekleyim

akşama en geç yarına dağınık-pis evimin resimlerini eklerim. hiçbir düzeltme yapmadan.
artık ne dersiniz bu topikten mi kaçarsınız bilemem ama kupayı alırım...
üzerime dağınık tanımam, evi benden hızlı dağıtanı görmedim...
bi haftadır bayan da gelmiyor eve, elime süpürge almış değilim...
bekle beni kupammm...
ha baştan diyim kızlar istediğiniz gibi yerin dibine sokabilirsiniz beni

bu arada misafir geldiğinde her yerim derli topludur
bu bi hafta ellenmemiş hali. çünkü sabah 8 30 da evden çıkıp 10,30 da giriyorum en erken
iki de kuzum var... sayemde dağınık büyüyecekler en büyük derdim o
.. ben bi şekilde olup gidiyorum neticede..

dolap içlerine kadar çektim. işte dağınık ev böyle olur.
resim çekeceğim diye tek birşeyi kaldırmadım yerinden oynamadım.
eve geldiğim gibi çektim
aliyim kupamı

Bir el atın, küçük odamda bekleyen yığınla çamaşırı katlayalım olmaz mı?:) Fotoğrafını çekip yükleyemem, o görüntüye yürek dayanmaz

Ay benim için kabus bırak bir haftayı bir gün duramam ben, benim koyduğum fotoğrafları dağınık bulmayanlar var ama benim için dağınıklı öyle:) çalışıyormuşsunuz zor tabi işiniz ama çocuklarınız bu dağınıklığı görüp biz böyle olmayalım diyebilirler:) benim annemde sağolsun dağınıktır ben tam zıttıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…